Böyle devam edersek bu yol nereye gider zayıflarmıyık nederik bir den heri susup kalman bre öyle :D Bide şunu dicem akşamdan iki kaysının üstüne kaynar su dökerim sabah suyunu içer kayısısını yerim bunu yaparsam iyi olur mu ne dersiniz hıııı
Zayıflarsın tosunum bir haftada bayağı bir kilo verirsin hatta böyle devamm
Kalorileri biraz daha mı kessen diyorum fazla gibi geldi canısı
Bu yediklerinle zayıflamayan be yiğido dur ben sebebini yorumda açıklicam canıms
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
CEVAP PLS
Güncellemeler
+1 yıl
Ney nolmus
Zayıflayan ya da zayıflamaya çalışanlar ya da zayıflatıcılar bir bakin bahım şu resme ne görüyonuz den bahım bana haydi?
Mantı harici muhteşem diyetarkadasim. com genelde tam sonuç vermiyor haberin olsun orda ayda 4 yazıyorsa 6 da verebilirsin 8 de :) bende ayda 4 kilo yazıyordu daha çok vermiştim
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
kız sen ne diyosunn şu an 7.14 kg gözüküyor essah mı aylık daha mı çok vercem orda yazandan hııı ne dedin :D
İki kaşıksa bir sey olmaz :) porsiyona bakmadim. Gerçekten daha çok veriyorsun. :) ayni azimle devam spor ya da en azindan yürüyüş yaparsan daha hızlı ve sağlıklı, sarkmadan kilo verirsin.
yav sporda beni öldürüyo geçen gittim 500 tane ip atladım stadın etrafında 5 tur tempolu yürüyüp 2 tur koştum ölü gibi bir hafta dolandım :( ara sıra yürüyom yeter zahar bilemedim ki. s iyi bari iki kaşıktan bişi olmazsa :D iyi bakim inşallah daha çok veririm bir aralar 125 dim 78 e kadar düşmüştüm şimdi stresten geri aldım bir 10 kg falan onu geri verip yunan heykeli gibi olmam lasım :D
Ana Sayfa > Sağlık > Anketler > Zayıflayan ya da zayıflamaya çalışanlar ya da zayıflatıcılar bir bakin bahım şu resme ne görüyonuz den bahım bana haydi?
En İyi Cevaplar