ellerde asırı derecede kuruluk yanma

dudakta asırı kuruluk derısı soyulup kanama

daha dün burun kanaması yasadım

buda pembe basortulu olan sımdıkı halım 5 aydr hap ıcıyorum

ntihara yol actigi konusunda tarti$malara neden olmu$ sivilce ilaci. ilaci kullandiktan sonra intihar eden 66 vaka tespit edilmi$, 1998 yilinda ilacin uzerine "intihara yol acabilir" uyarisi eklenmi$tir.
türkiyede roaccutane adı altında satılmaktadır. sivilce değil akne ilacıdır, aradaki farka nüans deyip geçmeyiniz. bu ilacı hamilelerin ve "hamile kalma olasılığı bulunanların" (bu nasıl bir kümeyse artık) kullanması tehlikelidir, bu bakımdan doktor ilacı yazarken özel form imzalattırır "(ro) accutane kullandığım sürece hamile kalmayacağıma söz veririm, and içerim gerekirse" şeklinde.
şiddetli depresyon yarattığı son senelerde kesinleşmiş bir ilaçtır, misal amerikadaki son uçak kaçırıp binaya çarpma eğlencesinin faili gencin de sivilce surat (ee, akne) bir insan olup accutane kullandığı ve bu sebepten yaşadığı depresyonla intihar amaçlı böyle bir eylem yaptığı söylenmektedir. not : diyorlarrr...
vucuda asiri a vitamini ve bir takim kimyasal maddeler pompalayarak vucudun fazla yag uretmesini engelleyen bir ilactir. sadece dermatolog'lar tarafindan recete edilebilir. kullanimi suresince a vitamini iceren gidalarin ve alkolun tuketilmemesi ve gune$lenilmemesi*$iddetle onerilir. oldukca fazla yan etkiye sahip olan bu ilaca bu ozelligi sebebiyle her zaman son ihtimal olarak bakilmalidir.
gebe kalinmasi ve kan verilmesi tehlikeli ve yasaktir. alindigi ilk haftadan itibaren vucut yagdan kistigi icin eklemlerde ve gozlerde agri, a$iri dudak kurumasi, ba$ ve goz sizlamasi, ansizin burun kanamalari gorulebilir. vucudun kaldirabilecegi en yuksek deger kilo ba$ina 120 gr*dir.
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
İlacın olası etkileri bunlar. Kuruttuğu için burun damarlarında çatlamalar oluyor. Dudakların için çantanda sürekli bepanthen taşımalısın. Kurudukça sürmen gerekir. Ellerin için de aynı şekilde çok iyi nemlendiren bir krem kullanmaya başla. Benim çevremde çok kişi kullandı bu ilacı, doktor onlara hep önermişti şu kremi kullan, yüzünü şununla yıka falan diye sana söylemedi mi?
2 yıl kadar kullandım dudak kuruluğu haricinde yan etkisini görmedim, ama etkili bir ilaç sivilcelerden kurtulmak istiyorsan kullanmaya devam etmelisin
Cevap
28Cevap
hayır bırakma lütfen doktoruna git senin her ay düzenli kontrol oluyor olman gerek nasıl bir doktor o
doktorunla konuşmadan kafana göre kesme lütfen
resmen silmiş hepsini ama bende depresyonda yapmıştı mal gibi ağlıyordum tüm gün
Bende kullanmıştım bıraktım yine çıktı umarım sende öyle olmaz ama vücudunu boşuna yorma bu ilaçla gerçekten ağır sen doktora sor bir yine hem 5 ayda az bir süre değil
Ben zoratenin kullandım bunun türevi bir ilaç 5 6 ay falan kullandım sonra kafama göre bıraktım ama benimde dudaklarım paramparça olmuştu benim sivilce çıkma nedenim başka bir sorundan dolayı o yüzden bu ilaç pek etkili olmadı bende
Aşağıda aptalın biri yüzüne bakılmıyormuş falan yazmış sen o ve onun gibilere bakma sonuçta kimse istemez sivilce çıkmasını ama bazen altînda yatan başka sorunlar oluyor ve bunun gibiler bunları bilmedikleri için böyle boş boş konuşuyor eğer sağlığını kötü etkiliyorsa bırakman senin için çok çok iyi olacaktır canım geçmiş olsun
Buraya sorma hemen doktora git iç organlarına hasar veriyor olabilirsin,!!! biz kadınların kullanması çok sakıncalı , kadın organlarına çok zararlı olabilir
Roaccutane'ın öyle etkileri var maalesef, biliyorsundur. Dudaklarına krem sürüyor olman gerekir. Yine de git tekrar doktora. O kontrol edip bir şey söylesin. Buraya bakma sen..
Evet o ilac cok ise yariyo ama asiri yan etkileri var sirt agrisi dudak catlamasi burun kanamasi bence artik ilaci birak dogal bakim yap yeterince iyilesmissin
Sivilce için hap değil mi bu? Bunun yan etkileri evet çok fazla, intihara kdar sürüklüyor , bence bırakmalısın
Ewt başlarda yan etkisi çok ama snra tertemiz bir cilt oluyor
böyle yan etkileri olan ilaca devam edilmez. ne işe yrıyor bu ilaç sende. a amaç ne bu çileyi çekiyorsun.
çooooooook güzelsin ve kendine zarar verme bence bırak şu iğrenç ilacı böyle ilaçmı olur burun kanatan ilaç mı olur ya faydasından çok yan etkisi var bence bırak, hücrelerin sana teşekkür edecektir.
Çook geçmiş olsun acele et ya kanlı fotoya üzüldüm abak sabah sabah, dikkat et kendine geçmiş olsun
Bırak demiştim ilacı doktorunla görüş reçeteyi değiştirsin böyle olacak iş değil
Bence ilaca yatıp kalkıp dua et yüzüne bakılmıyormuş
bunun doktor kontrolünde kullancaksın ve dudak çatlaması için eczanelerde satılan kremler var onu mutlaka kullanman lazım ayrıca deride döker doktorun söylemesi lazımdı dana
1 ay daha dayan, bunca zaman kullanmışsın, 6 ay kullanınca işe yara bu ilaç, yan etkileri maalesef ağır, bu kanamalar kurumalar mühim değil, önemli olan karaciğer değerlerin, onlara baktırmayı ihmal etme
Devam devam , son evrelerini yaşıyorsun. Kalıcı sonuç alacaksın
karaciğerin ve yumurta üreten yumurtalığın harap oluyor farkında değilsin sivilce için başka risksiz yöntem var ulaş bana yazayım acıdım ya
çok haklısın. ilacı yazan dr u bulup mikmek lazım
ciddi ciddi burnun kanarken fotoğrafını mı çektin? doktora gitsene ya
yıllarca bunun yan etkilerini yaşayacaksın.
bu ne ya gecmiş olsun.. eh bir zahmet bırak mahvalmuşsuun sen
Birak bence kendini oldureceksin
Doktorunun haberi var mi bunlardan? Bence acil doktora gorun degistir ilacini. Bu arada dudaklarin cok guzelmiss
Bırak tabiki sen iyi misin?
Acile git eğer bir daha öyle bir şey olursa. Ve hapı kullanmayı bırak.
Burundan kan gelmesi normal değil
hapı bırak canım kendi cildine zarar veriyo
bende sadece dudak kuruması oldu bide ciltte aşırı kuruluk
Gecmis olsun col kotu.
Geçmiş olsun canım 😔
ayy çok kötü bunlar be :(
Evet bırak zaten bes aydan fazla kullanmamalısın
Sıkıntı geçmiş olsun doktora gitseniz !
Doktora git geçmiş olsun
Akillisi bulmaz zaten ki.
Iyyy kesin bırak ya da doktoruna sor 🙁
Kardesim hastaliginin adı ne ki
Suanki hali twmiz minyanii
Kötü olmuş doktora git burda çözüm bulamazsın
tetradox a dön derim
geçmiş oldu.
Sana ne oldu ya
Tabikide bırak :)
Geçmiş olsun.
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar