Benim bitkisel hayata girmiş ve çıkmış bir kuzenim var fakat biraz yavaş yürüyor ve gözleri tam net görmüyor. Doktor fişini çekmek istediğinde amcam izin vermemiş.
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bak simdi koma ya girip yillarca komada kalip uyanan insanlari biliyorum senin dedigin koma bitkisel hayat ise beynin ölmesi beyin ölürse zaten kesinlikle geri dönüşü olamaz ilahi güç istemedikçe olmaz yani bunu böyle soylememin sebebi molekuler biyoloji ve genetik okuyorum fizyoloji dersimiz var orada vucudun her noktasini en ayrintili sekilde görüyoruz emin ol
doktorlar bu konuda çok acımasız.. tıbben diyorlar.. ve çoğu kez yanılıyorlar.. islami bilgiye göre de, beyin ölümü diye bir şey ölüm değildir.. yıllarca komada kalıp uyanan insanlar bile var.. ölüm ancak kalp durup vücut soğuyunca ortaya çıkar.. diğer türlü , cinayettir.
Bitkisel hayat beyinin ölmesi demek. Ölmüş bir beyin tekrar dirilir mi?
Yok ama bir umut
Kenan ışık mesela aylardır bitkisel hayatta
Öldü Kenan Işık.
@mimarhatun22 emin misin?
@OnceSenDogruInsanOl evet topragi bol olsun
@happyfreedom dün çıkan haberlerde "Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamasına ailesinden yanıt geldi. Hürriyet'e konuşan aile vefat haberlerinin doğru olmadığını belirtti." şeklinde geçiyor.
@OnceSenDogruInsanOl ailesi yalanladı bu haberi diyor devamında
@OnceSenDogruInsanOl ay valla bu dedigin gercekse cok mutlu oldum :D
@happyfreedom doğru tabi :D
Ben de "emin misin" derken bunun yalan haber olduğunu söylemek istemiştim zaten :)
@OnceSenDogruInsanOl pardon :D
@OnceSenDogruInsanOl ben de inanamadiniz sandim ☺
@happyfreedom :)
Cevap
7Cevap
bir dayım var... doktorlar yaşama şansı yüzde bir dedi, o ihtimal gerçekleşti. ikinci, üçüncü evliliğini yaptı. ben de morali yerine gelsin diye takılıyorum, dayı ben otuz yaşındayım, sen de dahil herkes yakışıklı der, siftahım yok, oh sen ne güzel iki, üç gidiyon diyorum. o da ironik bir şekilde gülümsüyor.
Komadan çıkılabiliyor diye biliyorum, bitkisel hayat beyinin ölümü değil mi?
Çıkmayan candan Ümit kesilmez
yok malesef
Yok benim
daha iyi olur inş..
Hic yok.
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar