İstanbul'da en iyi cildiye doktoru kimdir? Avrupa yakası tarafında ve ssk lı tedavi olabileceğim memnun kaldığınız bir cildiye doktoru var mı? Cildiye doktoru tavsiyesi verir misiniz? Teşekkürler.

İstanbul'da en iyi cildiye doktoru kimdir? Avrupa yakası tarafında ve ssk lı tedavi olabileceğim memnun kaldığınız bir cildiye doktoru var mı? Cildiye doktoru tavsiyesi verir misiniz? Teşekkürler.

Sağlık çok önemli. Bunda herkes hemfikir. Sağlık olmadıktan sonra hiçbir şey olmuyor. Herkese sağlıklı günler diliyorum öncelikle. Cildiye ise insanı en rahatsız eden alan. Bir rahatsızlık oluyor, kaşınıyorsun, şişiyor, kızarıyor, soyuluyor. Ben sana cildiye doktoru tavsiyeleri vereyim.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Uzm. Dr. Ayfer AYDIN, özel muayenesinde hizmet vermekte. En iyi cildiye doktoru olarak bilinen uzmanımızın muayenesi Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. No: 11 Fulya Terrace Center 1. Kat: 9 D:43 Şişli, İstanbul adresinde bulunuyor.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan uzman doktorumuz, özel muayenesinde hizmet veriyor. İstanbul'da en iyi cildiye doktoru deyince akla gelenlerden olan uzmanımızın muayenesi Mim Kemal Öke Cad. No:12/1 Erenler Apt. Nişantaşı/ Şişli, İstanbul adresinde bulunuyor.
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Uzm. Dr. Melahat Öz, Özel Ethica İncirli Hastanesi'nde hizmet vermekte. İstanbul en iyi dermatologlarla dolu. Uzman doktorumuzun hizmet verdiği hastahane İncirli Cad. Pelinli Sok. No:14 Bakırköy, İstanbul adresinde bulunuyor.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan uzmanımız, Esra Azman Dermatoloji Kliniği'nde hizmet vermekte. Klinik, Güneşli Mahallesi Koçman Caddesi No:4 Papila İş Merkezi K:3, Bağcılar İstanbul adresinde bulunuyor.
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini birincilikle bitiren Sadiye Keskin, kendi adıyla kurduğu Sadiye Keskin Muayenehanesi'nde hizmet vermekte. Muayene, Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No: 173, Beylikdüzü, İstanbul adresinde bulunuyor.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan uzman doktorumuz, kendi muayenesinde hizmet vermekte. Muayene, İncirli Cad. Bayrak Apartmanı No:89 Kat:1 Kapı No:3, Bakırköy, İstanbul adresinde bulunuyor.
İstanbul'da en iyi cildiye devlet hastanesi de Üsküdar Devlet Hastanesi olarak biliniyor.
İstanbul'daki en iyi cildiye doktorlarını sıraladım, umarım birini seçebilmişindir. Buradaki içerikte de birbirinden güzel cilt bakım önerileri yer alıyor, göz atmanı öneririm. :)
Beşiktaş Sait çiftçi devlet hastanesinde saliha aslan sezgin diye bir doktor var. Kendim gitmedim ama bir tanıdıgım liken hastalığı için gitti. Bırak istanbulu şehir şehir gezdi gitmediği doktor kalmadı hiçbiri işe yaramadı. En son buna gitti kadın geçirdi hastalığını. bir yorumda gördüğüm kadarıyla sivilce için gideceksin. Aynı kişi kızını da götürdü sivilce için çok kısa sürede bütün sivilceleri geçti. Bunu önerebilirim yani
SSK geçiyor mu bilmiyorum da Medical Park Bahçelievler - doktor Gökhan Okan avrupa yakasında önerebileceğim tek doktor. Şehirdeki tüm dermatoloji doktorlarını dolaşmış biri olarak kendisi en iyilerden
diyorsun :)
Evet. Anadolu yakasında da Tuğba Rezan Ekmekçi en iyisi. Bu arada Gökhan Okan avrupa yakasında ne iyi dedim ama elbette tüm bu doktorlardan önce Kolsuz Agop olarak bilinen Agop Kotoğyan tüm cildiyecilerinin başını çeker. Ancak muayene ücreti geçen yıl ben gittiğimde 500 liraydı.
sıkayetın ne devlete ahu ciller cıkım var cok ıyı bır doktor
hangı hstne
baktım sımdı randevuları dolu
bakırköy kızılay mı? nerede ki gittiğim gibi alırlar mı öylece
ahudan randevu alabildim sonunda:)
bakalım ne yapacak bana: d
ahu hanıma gittim şimdi eve geldim roakutan önerdi
Özel gop hastanesi Özge Ayabakan. Üstüne tanımam zaten tv lere falan da çıkıyor bayağı ünlü biri. Özel ama çok masrafı yok ssk ile de anlaşmalıydı sanki yine de ara hastaneyi sor.6 ayda cildde hiçbir şey kalmamıştı. Lazerle falan çalışıyor
Ne kadar
Kolsuz agop diye bilinir. soy adı kotoğyan dı galiba. avrupa yakasında çalışıyor. ama muayenesi baya pahalı şu an 400 tl vardır belki. ama doktor mu dersen DOKTORRR :D. muayeneye birçok ülkeden gelen var diye duydum.
yetenekleriyle para basmak buna denir, eyt be :D
leyli kadriye bilmem ne doktor var haseki hastanesinde. ona iyi diyolar.
demek hasekide anladım teşekkürler
baktım şimdi randevuları doluymuş
aynen çok yoğun bir doktor. ben 1 ay önceden randevu almıştım :D
bende 1 ay sonraya alıcam da randevu tanımlı değilmiş :d bekle bekle
alabildin mi :D
alamadım hayır of ya
ben de zor almıştım. her gece dene randevu almayı :)
dolu ki üstleri çizik :D
Cevap
42Cevap
Sultanahmet'te eski basin dispanseri var. Yerebatan sarnacinin orada. Baya iyidir orada ki doktorlar. Tavsiye...
Hepsi mi iyi onerecegin isim yok mu
Isim verip diger doktorlari rencide etmek istemiyorum :P Evet hepsi iyidirler.
Ya söyle işte :d mağdur olmayak
Gercekten isim bilmiyorum. Ama doktorlarin iyi oldugunu biliyorum. Bir kac kere gitmistim sayin Gizli Kullanici. :)
neyse teşekkür
Rica ederim 🤗
haseki de bir bayan vardı adını hatırlamıyorum ama en fazla kaç tane bayan cildiye doktoru olabilir ki bir hastanede? egzama vardı yüzümde üç sene kışın tekrarladı iki sene doktorların verdiği ilaçlar işe yaramadı üçüncü sene hasekideki doktora gittim verdiği ilacı kullandım ertesi gün yüzümde hiçbirşey yoktu tabi sigorta ilaçları karşılamıyordu bir araştırmanızı öneririm
leyli kadriye bilmem ne?
sigorta karşılıyor ama özelde sigortalı 60 lı küsürdu sanırım fiyatı biraz pahalı tahlil falanda istiyor onlarda senin cebinde iyi diye duymuştum zaten randevu almak çok zor oluyor o adama zeytinburnunda ermeni hastanesi serkıs barış
kimin cebi iyi :d
en çok randevusu olan doktor hangisiyse bilki o iyi doktordur ona git. Devlet hastanelerinin sitesine girip online randevu sayfasına gir orda arat hangi doktorlar doluymuş
https://www.doktortakvimi.com/dermatoloji/istanbul
ahaha :d doluysa ben nasıl alcam hiç dusundun mu
Iyı günler ben sağlık çalişanıyım
Fakat kaşık bölgemde oluşan mantar dan dolayı artık bıkmış haldeyim 1,5 yıldır sprey. Tablet , krem vb herşey kullandım aktar araştırması yaptım neyse ki sonrasında bir sprey buldum onunla yaşıyorum beni bu mantardan kim hangi doktor kurtarabilir bilgi lütfen?
Merhaba spreyi adını paylaşırmısınız lütfen
Surp Pirgıç Ermeni Hastanesinde var bir tane. Eznik Ardaşes Meneşyan ya da Vahe Kösem değil. Ancak adını unuttum 3 tane var zaten bu iki isimden geriye kalandır.
Cildiyeci değilde bir şifacı vardı hatırlıyamadım adını bir arkadaşıma sorıyım öğrendiğimde yazarım tatlım
sivilcelere okuyup üflüyor mu ahjsdg
şifacı dedim üfürükçü değil.
nerde kim anlatıverrrr
:dd
Ben geçen hafta bakırköy kızılaya gittim, prof. Doktor kemalettin uçar baya iyi sivilcelerim şimdiden kurudu
hastane değil mi? neresi orası
tatlımm bana yaz Şu an 6. aya grcem hap kullanıyorum umranıyedeyım. bak yüzüme güzel dımı sıc-vılcelıydım ben bıde asırı
yuzun kupkuru
Barış dervent var alanında uzman özel ama 200 tl muayene ücreti aliyor diye biliyorum. Eğer ciddi bir hastalığın varsa kesinlikle ona git internettende araştırabilirsin
Uzm. Dr. Gökhan Okan , sanırım doçent oldu bu aralar... bahçeli ewler medikal port..
özel olmaz ya
Esenyurt devlet hastahanesi diye söylediler oradaki doktor
esenyurta gidilmez kız basına :ddd
Saitcifciye git neslihan hanima cok iyi bir doktor garanti veriyorum cok giden var
Anadolu yakasinda atasehir tarafnda iyi bildgnz cildiyeci vami?
ben gittiğim tüm doktorlardan memnunum. doktorlar sonuçta bilgileri aynı. devlet hastanesine git.
sskli mi bilmiyorum ama yenibosna Nish te hande hanim var bana cok yardimci oldu harika bir doktor
Uzm. Dr. Gökhan Okan , sanırım doçent oldu bu aralar... bahçeli ewler medikal port..
Bu taktiği benden kaptın. Ayıp ama :D
@SanatveAşk özel hastane mi neresi
Ekşide yazmışlar bir isimde ne kadar doğru bilemem elbette ama konuya göre değişiyor oda sivilve felan mı?
evet
Bende arıyorum cildiye özeller çok pahalı, şişlide ermeni bir doktoru önerenler vardı adam 400-500 tl para alıyormus muayeneden. Bende vazçgetim tanıdıklarımdan haber gelicek, öneriler gelince sana burdan bildiririm.
Sonuc dhhdhd
çok pahalı değil ermeni hastanesi uzm dr serkis barıştan memnun kaldım iyi bir dr :)
bayrampaşa devlet hastanesinin cildiye bölümü iyi tavsiye ederim
Biraz tuzlu ancak işinde cok iyi 500 evler şafak hastanesi şehriyar bey gerçekten uzman
Beşiktaş Sait Çiftçi ye Emine hanıma bir randevu al derim. Faydalı olacaktır güvenebilirsin. Geçmiş olsun.
eğer %100 sonuç istiyorsanız paralı bir yer var ama doktor size yılına kadar söylüyo şu yılda geçer diye ki dr. agop ünlü biri çıkıyo
Kesinlikle Nezih Karaca. Nişantaşında muayenesi var. Ben çok memnun kaldım.
ssk lı ya
Hmm bilmiyorum o zaman canım ☺
cildine başlayım ya peeling yap evinde işte a101 de çok güzel cilt bakım ürünleri var oraya uğra..
ahajkhsdjgb
:)))
İkitelli de bati bahat hospital var cildiyeden herkes memnun
anadolu yakasında benim gittiğim var bir tane özel hastanede ama uygun ücreti ssk varsa senin
var evet
Onu bilmiyorumda sivilce izleri icin serkis barisa gitme 😂
aa neden
prof. dr. agop kotogyan avrupadan, Ortadoğu dan gelenleri var, bilesin
ssk lı tedavi dedik iyi ki :)
İyi de demişsin, hem iyi hem bedava zor
çüş 500 lira muayene parası haberin var mı senin?
@Lavinia-_-34 az mı?
Maldan alamazsınız fiyata bak sağlık bu boru değil!!! Ben cep telefonuna marlboro'ya değil, sağlığıma yatırım yaparım.
O kadar parayı veremeyip cildi daha kötü olan var onlar ne yapsın
@Lavinia-_-34
Teyzem haklısın ben öyle Klass bir doktor olsam haftanın bir günü fakir fukara ya bakarım, hassasiyetin takrire şayan, önemli lakin mevzu olan sağlık ise geri herşey teferruattır.
Teyzem? 🙄
@Lavinia-_-34
Ne demeliyim bilmem ki, birine arkadaş dedim ona da kızdı, abla mı desem acaba?
en iyi hekim com veya tavsiye ediyorum com dan bakabilirsin
orada manüpilasyon yapılıyor.
@crazyymann34 o ne demek
@crazyymann34 en azından doktorların listesine bakma şansı olmuş olur. Ben katılmıyorum manupülasyon olayına. Çünkü olumlu yorumlar olduğu gibi olumsuz yorumlarda var
@soran Elle müdahale ediliyor. para karşılığı o sitedeki boktan hekimleri iyi gibi gösterebiliyolar çünkü o website bu işten para kazanıyor parayı bastıran doktorlar sayesinde. güvenmeyin o tarz websitelere daha öncesinde o siteyle ilgili sağlam bir şikayet okumuştum bu olayı anlamış gerçek kullanıcının birinden. en doğru yorumları yine bu tarz ks gibi platformlardaki tecrübe edinmiş farklı kullanıcılar verir.
@IRainmaN var Kendisi İstanbul Genel cild uzmanlığı yapıyor :/
bAKIRKÖY CİLDİYE VAR SAİD KONUK DEGIL BASKA SADECE CILDIYE BAKIYOR ADI AKLIMDA DEGIL AMA FULL
Yedikule surppirgiç hastanesi Uzm doktor Serkis Barış
Kars Devlet hastanesinde iyi bir doktor var.
Uçakla İstanbuldan 2 saat. Değer bence 😄😄
Prof. Dr. Şule Güngör'ü tek geçerim, hem sonuçları çok iyi fiyatları da o kadar aman aman değil
Sivilce konusunda number 1’ım Cildiye Dermatoloji doktoru emre araz, devlette gitmiştim kapısı anababa günüydü
sana bir ilaç vereym kullan 3 ay içinde yüzün bebk gibi olmasza yüzüme tükür
Bana verir misin ☺
Hangisi chdhhdjhf
balıklı rumdaki hekimler iyi gayet özel olmasın diyorsan bilemem valla en yakınındakine gidebilirisn o zaman :)
Bende arıyorum İstanbul Avrupa yakası devlet olursa iyi olurdu siz bulabildiniz mi acaba
Sorun ne cildinde
kolsuz agop çok ünlü ve iyi bir doktordur. prof. dr. agop kotoğyan nişantasındaydı galiba yeri
Avrupa yakasında nasır ve sığıl için Cildiye doktoru iyi bilen var mı lütfen cevaplarmısınız?
cildiyğeye gerek var ama sorunun ne söylersen yardımcı olabişlirimm
Agop kotogyan.
Ama baya pahalı haberin Olsun.
Kolsuz Agop derler o cok iyi İstanbul'da
Bende önerileri alabilirim benimde ihtiyqcım var
melda koyuncu baltalimanı
uzak bana
Bakırköy Devlet Hastanesi
Dr. Sadik Konuk..
gittim orada gülnas hanıma 2. randevumu alamadım full dolu
öneremem cünkü ben orda yaşamıyorumm
veteriner olmaz mı ben ona gidiyorum :))
evet seni veteriner tedavi eder zaten o alana giriyorsun
teşekkür ederim cok kibarsın :))
gözünü kapa hasekiye dal
Yrd. Doç. Dr. Zahide Eriş Eken
Ona bende gitmiştim
@KomserBaretta memnun kaldınızmı
Memnun kaldım kalmasına ama benim doktorum başkasıydı. Kendisi o Sırada hastahanede olamadığı için beni buna yönlendirmişlerdi.
Anadolu yakasinda var benim tanidigim
Ermeni Hastanesi Sarkis Barış
Bezmialme dilek bıyık özkaya
Doktor sadi konuk kesinlikle
gittim gülnas hanıma ama 2. randevuyu alamadım çok dolu
Benim doktorumda gülnas çetinoğlu :D Ne yazdı sana
yüz temizleme köpüğü ve bb cream :D
Acnegün demi o da
dermoskin
Tamam aynısı işte :D
Hayal hayırlıoğlu
Bn olaym doktorun ha olmaxmi