15 yıl kadar yüzümde bir su çiçeği izi var. Çok rahatsız oluyorum.
Ne yapabilirim bunun için? Çaresi yok mu?
Ne yapabilirim bunun için? Çaresi yok mu?
su çiçeği izi hiç bir şekilde geçmiyor ilaç tedavisi yok lazer tedavi de sadece derinliği azaltır izi silip atmaz yapılacak hiç birşey yok
burada boş boş yorum yazanlarada lafım insanlar la dalga geçmeyin bilmediğiniz konu hakkında yorum yazmayın
bu hayatta herkesin yuzu normal ken su çiçeği geçiren iz kalmış insanların yerin dibine girdiğini yaşamaktan nefret ettiğini hayata olan inancını kaybettiğini ben çok iyi anlarım
şunu da ekleyeyim insanın başına gelmediği zaman insan anlayamaz ve bu insanları da teselli edemezsiniz çünkü onları teselli durumları hiç bir şekilde düzeltmez hayata bağlamaz
çünkü hakkı olanı alamadığı için
Bu zamanda ilerlenmiş kanserin bile tedavisi var iyileşiyolar su çiçeği izinin mi yok ayrıca bazı iz geçirici kremlerle biraz geçirebilirsin ayrıca lazerin farklı versıyonlarıyla su çiçegi izleri geçiyo ve şu anda kimyasl peelingle bir çok ciddi yara izi ve su çiçegi izleri geçiriliyo asıl sen saçma saçma konuşup insanların moralini bozma!!
cilt yenileme kremi var arkadaşım kullandır süper
yeni birşey değil ama yıllardır var bu. markası nedir
teşekkür ediyorum
Ya sen bu konuyu 4 ay önce açmışsn ama bn yeni gördm benim yüzümdede var bende kurtulmak istiyorum doktor bişi verdi kullanıyorm ama daha sonuç alamadım sen bir çözüm yolu bulduysan banada sölermisin lütfenn
bulamadım canım :(
Peki saol
biraz detaylı bilgi verir misin?
benimki yeni değil yıllardır var.
ucuz yolu yok yani :)
Cevap
4Cevap
cilt yenileme kremleri var. bak bir tanesi contractubex. hücreleri yeniler o izlerden zamanla kurtarır.
yara izleri dikiş izleri sivilce izlerinde kullanılıyormuş etkili olur mu dersin?
ama bu su çiçeği izi yara değil :)
teşekkür ederim :)
aa tesekkür ederim :)
iz ve lekeleri çıkaran kremler var, eklersen mesaj atarım size
Ya bndede su cicegi izi var o bahsettigin kremler hangisi söyleyebilir misin?
derini kaldır bence yeni deri çıksın geçer o iz yüde yüz
şaka mı yapıyorsun
yo derin kalkınca geçiyo.
kremlerin işe yarayacağını pek sanmam doktora gitmelisin
Bende bunun için doktora gittim dermatixsi ultra jel önerdi fakat 1 yıl boyunca kullanmamı söyledi silikon jellerle tedavi ediliyor.
paran varsa geçer
estetik ameliyat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar