Berbat görünüyorsun
Kötü
O kadar da kötü değil
Sıkıntı yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gerçeği söyliyim darılmaca gücenmece yok gerçekten çok kötü aynı benim tedaviye başlamadanki halime benziyor suratın. Yakın bir zamanda dermatoloğa görünmen gerekiyor. Roaccutane ilacı var ben kullanıyorum hatta öneririm. Kullan ilaç bittikten sonra yüzün pürüzsüz oluyor. Tabi yan etkileride var. Dermatoloğa gitsen yardımcı olur sana sıkma canını
Teskkurler cevap icin. Gecen hafta gittim sali gunu roaccutane yazacak sali gunu kan sonuclarimi goturdukten sonra zaten. fakat yuzumde eskiden kalma yani 6 aaylik falan izler var iltihapli suvilceler sondukten sonra kirmizi ufak lekeler onlar da geciyor mu?
Malesef izler için roaccutane etki etmiyor. Hatta tedavi sonrasında küçük çapta lekeler kalıyormuş. Benim tedavimde 15 gün sonra bitiyor. Bittikten 1 Ay sonra da gel tedavi sonrası kalan lekeler için krem vericem dedi doktor. Zaten doktor sanada bilgi vermiştir. Güneşe kesinlikle ve kesinlikle çıkmaman gerektiğini. Çıkarsanda bolca güneş kremi sürmen gerektiğini. Zaten ilk 3ayda sivilceler geçiyor. Arada tektük sivilce çıkar onlarda hemen 1-2 güne gidiyor. Kilona göre ayarlanıyo mg ları. O dozu tamamlamadan bırakamıyorsun. İlla bırakıcam dersen yine çıkar. İnternette kimisinin lekelerininde gittiğini söyledi ama bilmiyorum bende hiç olmadığı için
Suanda yuzunde kucukte olsa iz yok mu
Ergenlikte benim böyle sivilcelerim olmamıştı bu sivilceleri sıkınca iz kalıyormuş heralde dokunma merhem tarzı ilaçlar varmış kullan geçer kafana takma herkes geçiriyo sonuçta :))
Ezcaneden okyanus sabunu al ve hergun gece günduz yuzunu onunla yika yaninda da cleocin T. baz var onu al sivilce olan yerlere sür sabundan sonra hem leke hem sivilce 1 günde gidiyor kesin çözüm kötü durmuyor ama olmaasa daha iyi bak bu dediklerimi kullan 1 haftada degisimi goruceksin
çay ağacı yağı iyi geliyor
buradaki bilmişlerin diline düşürme kendini soru sorup, kendileri pürüssüz değil :)
Cevap
18Cevap
uzulerek soyluyorum o kadarda kötu degıl kafana takma lutfen
daha gençsin geçer o normal ayrıca öyle kötü değil. şükret sen kötü görmemişsin
Cilt doktoruna giderek sorununu çözebilirsin bence. Çünkü ciddi bir sıkıntın yok.
Genjlikte olur takarsan daha cok cikar sabunla yika 3 kez gun ici baska biseye gerek yok
Çay ağacı yağı kullanmanı tavsiye ederim faydasını göreceksin
aynen. Ama gerçek çay ağacı avuturalyada yetişen hint defresinin yaprağından yapılır. Aktarlarda ve piyasada satılan çoğu çay ağacı yağı gerçek değildir. Ben denedim çoğu markayı. Türkiye'de doa kozmetik firması orjinal katkısız getiriyor. Şu anda stoğa girdi, aylardır stokta yoktu yani. 4 kutu söyledim ben de, diğerlerine oranla daha pahalı ama zaten ucuzsa gerçek yağ değildir. Bir de bu markayı denicem bakalım sonuç ne olacak.
@Sweeties roaccutane'aba slasam?
Güzelim ben roaccutane denen ilacı 7-8 ay kullandım. İki sene suratımda hiç sivilce çıkmadı. İki sene sonra suratım eskisi gibi akneyle doldu taştı. Tekrar o ilacı 7 ay kullandım. Kullanması da tam bir eziyet yani. Tedavi bittiğinde hiç sivilcem kalmadı ama daha bir yıl dolmadan benim yüzüm yine aktif bir şekilde durmadan akne dolmaya başladı. Yani bu ilacı içtiğinde ömrün boyunca hiç sivilcen çıkmayacak diye bir şey yok yani. Geçici mutluluk sağlıyor sadece. Ama çay ağacı yağını düzenli kullandığımda faydasını gördüm. Tabi mucize de beklemicen.
@Sweeties ben onu biraz yuz yikama rutiniyle alakali oldugunu dusunuyorum duzenli olarak yuz yikanir toniklenir ve nemlendirilirse geceleri sorun olmazmis
Neutrogena sivile temizleyici jeli deneyebilirsin. O kadar kötü durmuyor.
Doktora git arkadaşım senden çok çok berbattı ilaç kullandı şimdi pürüzsüz yüzü
Ne kullandi? Hap miydi krem mi kremler pek ise yaramiyorda
Ikisini de kullandı ama 3 ay falan ciddi tedavi gördü gününü aksatmadan kontrole gitti
Cok tesekkurler
Rica ederim üzülme sakın her şeyin çaresi var 😊
Maalesef kötü ama özel hastaneye gidip tedavi olabilirsin.
Mayın tarlası mübarek.
Hahahahah
Yoo, adeta iç açan bir manzara.
Hahahah
bence yüz yıkama jeli kullan canım
bence sıvılcelerın cok yakısıklı cıkmıs dert etme
Hersey insan için sonucta
Çok değil ama daha kötü olmadan İlaç kullan
Takma kafana gençlikte olan birşey
Sıkıntı yok. 😃
Roaccutane kullan
Bende oyle dusunuyorum umarim yazar