kızlar daha önce böyle bişi geldi mi basınıza ne bu ya :( etim çürüyor resmen doktor da anlamadı ne bu zona mı egzamamı daha önce zona oldum ağrısı benziyor ama egzama mantar felan olmadım ne bu?

Egzema gibi gorunmuyor, oyle olsaydi çok kaşinirdi. Bu bana daha çok zona gibi geldi
Ve bir aile hekiminin bunu anliyacak eğitimde ve kapasitede olduğunu dusunuyorum. Lutfen kulaktan duyma ve birilerinin soylediği ilaçlarla geçirmeye cabalamayin.
Ciddi antibiotik ve ozel ağri kesici ilaçlar kullanildiğini biliyorum. Kisa zaman once bir akrabam da ayni sorunu yaşadi.
Mantar var sanırım antibiotik kullan. İyi doktora git önce büyüme antibiotikle yatıştır sonra krem kullanmaya başlarsın
Kıl kökü iltahabı olabilir mi? Bende olmuştu. Dokunamıyorsun bile çok acıyor. Özellikle sıcakta. Yürüyemiyorsun bile pantolon oldu mu. Bence doktor anlamıyorsa derhal anlayan birine git. Ben hemen antibiyotiğe başlamıştım.
doktora gitsene? bukadar büyük bir yara midem kalktı :S kusucam
@kilinc528 başka hastahaeye git koca tıp çözüm bulamadımı yara işte doktorun bilemedini biz nerden bilcez
Cevap
14Cevap
anlamayan doktormu olurmuş iyi bir cildiyeciye git hiç bir şey bilmiyorsa örnek filan alıp laboratuvara yollar en azından
Gece yanigi gibi bisey bu okunmasi lazm gece kasiniyo mu?
bir hocanin okumasi lazim yok mu yakininda okuyan ufleyen birileri herkes okuyamiyo bunu cnku
Yok ilacla falan gecmesi uzun surer omundugu zaman en fazla 3 gun suruyo ama o 3 gunde koluna su falan degdirmicen
Doktor nasıl anlamadı ya başka doktora git burdan nasıl çözüm bulacaksın feci olmuş
Dr'ye gittim demişsin ama hiç normal ve basit gibi gözükmüyor. Bir başka Dr'ye tekrar git minik.
Geçmiş olsun, ihmal etme ama..
bu normal bir şey değil.. acilen doktora gitmen lazım.. herhangi basit bir şey değil bu.
Doktora koş çabuk yani morarma felan olsa oda sorun aslında kansızlık olabilir yani. koş koş
Ya bu etin yiyen mikroplar deniyordu galiba şaka şaka geçmiş olsun inşallah geçer çay döktü my üstüne
Impetigo'ya benziyor. Ama sen yinede bir cildiyeye görün, önemli bu tip yaralar
Egzama ile alakasi yok bunun
İltihapli isilik, genellikle cocuklarda oluyormus ama
Mantar degil bu daha ciddi olabilir zona ya daha cok benziyor
Sedef değil Can'ım aynı hastalıkta olan tanıdığım var kaşınıyor değil mi :(
Çok geçmiş olsun biliyorum tıbbi olarak bir tadavisi yok sadece üzerindeki mikrop ölsün diye bir ilaç söyleyebilirim
çıban olabilir
vazelin falan sür mikrobu içinden atar kız arkadaşımda da olmuş
Nazardandır okusana kendini geçene kadar nas felak ihlas oku üfle hergün düzenli
doktor bilicekte kım bılcek baskasına görün sen bence
Merhaba bu yara iyi olduysa nasıl iyi oldu aynısı babamın kolundada var bir yardımcı olursanız sevinirim
Buna Behçet hastalığı deniyor. Ve bildiğim kadarıyla tedavisi yok. Sadece kremler ve ilaçlarla hafifletebilirsin :/
İyi bir hastaneye git küçümsenicek bir şey değil
Egzama ya benzer Allah korusun sedef olmasinda
Kaşıyasım geldi valla
egzema gıbı bu ama agrı varsa bılemedım
egzamaya benzemiyor bilemedim.
Acilen bir doktora gorunseniz iyi olacak
Bilmiyorum geçmiş olsun
Başka bir cildiyye git derim
İçten kaynaklanan bir hastalıkta olabilir tam kan tshlilide yaptır derim
sedefse yandın hee
cild doktoruna git
Bu ne be 😳