ben kilo almak istiyorum pek iştahım yok. sorunun ne olduğunu öğrenmek için
beslenme ve diyetetik e mi gitmeliyim
endokrinoloji mi yoksa dahiliye mi?
beslenme ve diyetetik e mi gitmeliyim
endokrinoloji mi yoksa dahiliye mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence dengeni hiç bozma. Sonra freni patlamış kamyon gibi kiloları kontrol edemezsin. İbre 60 70 80 derken saniyede tartıya cıkınca 120 yi görürsün..
Allah vergisi bozmamak lazım yapıyı.Çünkü Bir tanıdığım hap kullanmıştı şimdi kendini frenliyemiyor..
keşke ben de frenleyemesem...zayıflık berbat bir şey
doktorun yapabileceği fazla birşey yok ya iştah açıcı diye plasebo hap verir ya da diyet programı yapar sana verir zorla yemek yedirecek hali yok, iş sende bitiyor yemek yemeyi sevmeyi öğrenmen lazım...
Cevap
4Cevap
dahiliye endokrinolojiye gitmelisiniz önce hormon testleri yapar bir anormallik yoksa sonra diyetisyene yollarlar
Hepsi boş anasını satayım ben deve gibiyim artı hayvanım kaç kere gittim diyetisyene bir poka yaradıgı yok karının boş boşuna paranı kaptırma
ya ücretsiz muayene sanırım.ben hiç gitmedim bir ölçsün kilomu kasımı yağımı da şok olsun:((onlar da kan tahlili falan isteyebiliyor dimi
Evet benden istemişti karı
Öncelikle endokrin bölümüne git hormonların bakılmış olur.Ordan zaten beslenme bölümüne yönlendirirler gerekirse.
Öncelikle beslenme ve diyetetik bölümüne gidin dediklerini uygulayın zaten kontrolleriniz oluyor bi etkisi olmazsa endokrinoloji bölümüne gitmelisiniz
dahiliyeye git o seni yönledirir tatlım
Diyetisyene gitmelisin.
dahiliye ya da diyetik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?