Uzun süre kullanımda ağız florasındaki bakterilerin bağısıklık kazandığı oluyor. Ayrıca yine bazı gargaralar uzun süre kullanımda dili boyama özelliklerine sahipler😂. Ama yine de kullanılması gerekli
Ben yeni başladım gargaraya. Ortodonti tedavim bitti yeni. Diş konusunda da biraz hassasım açıkcası. Diş fırçalama, diş ipi, gargara rutinim oldu artık ama gargaranın zararı olur diyede çekiniyorum. Buarada tedavim bitti ama hala ortodonti diş fırçasından vazgeçemedim. Kılları ince ve yumuşak olduğu için. Bir fark olmaz heralde değil mi? Randevuma daha 2 ay var size sorayım doktor bey:D https://i.hizliresim.com/kBBzNq.jpg bunu kullanıyorum?
Diş eti ve ağız bakımını çok faydalı içeriği ona göre hazırlanılıyor. Bademcik taşı ağız kokusuna sebep olur diş fırçalamayla bundsn kurtulamasınız fakat agız garagaraları buna çözümdür
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kokudan yana pek bir problemim yok çok şükür. Sadece çürümeyi felan azalttığı için kullanmaya başladım. Ama kaygılarmda yok değil zararı olur diye
Florit içerikli olanlar cürüğü önler beyazlatıcı filan yazanlar kanıtlanmamış diş macununda ve agız gargaralarında cürük önleyici olanları tercih ediniz gargaralarda ise belirli markalar alınız colgate ve listerin gibi basit markalar zararlı olabilir
asla kullanmayın, içerinde zararlı bir çok madde var, ağız kanseri riskini arttırır, bir miktar suyun içine karbonat ve tuzu karıştırın, içine 1 tane de zeytin atın, 30 dakka bekletin, onla çalkalama yapın, bunlara 10 basar
En İyi Cevaplar