Arkadaşlar 1 Mart 2016 da ameliyat oldum lazer yöntemiyle aldılar. ilk gün hastanede kaldım ve ağrım çok az oldu uyumaya yakın ağrım oldu oda ağrı kesiciyle hemen gitti. Ama ilk gün ve ikinci gün sıvı almadım çok dondurma yedim. Bugün beşinci günüm son iki gündür kurumaya bağlı bir ağrım oluyor bu kulaklarıma çok vuruyor canımı çok acıtıyor buyüzden ne sıvı nede başka birşey ağzıma koymuyorum. Bazen içtiğim su genizime kaçıyor burnumdan çıkıyor bundan çok rahatsızım neden böyle bilmiyorum. Küçük dilim hala şiş sesim bir garip çıkıyor 5. Gün ve pek düzelme yok sesimde hala dilimin kökü ağrıyor. Sizde aynı şeyleri yaşadınızmı he birde küçük dilimin ve bademciklerin olsuğu yerde beyaz beyaz bir doku var. Bunarı yaşadınızmı bilgi verirmisiniz
Doktorum beyazlıklar hakkında birşey demedi ama internette okuduklarıma göre beyazlıklar bademcikyerlerinin kendini iyileştirmesini sağlayan bir dokuymuş ama yinede doktorumu aramalıyım bennce. Teşekkür ediyorum bu arada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu resimler sana mi ait 😱😱
Evet evet benim bademciklerim
Çok kötü olmuş geçmiş olsun. Doktorun sana bu tarz beyazliklar normal dediyse sorun yok da sen bence bir göster doktoruna belki iltihap kalmıştır
Doktorum beyazlıklar hakkında birşey demedi ama internette okuduklarıma göre beyazlıklar bademcikyerlerinin kendini iyileştirmesini sağlayan bir dokuymuş ama yinede doktorumu aramalıyım bennce. Teşekkür ediyorum bu arada
Geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum
ay o ne yaaa :((
Soldaki alınmamış sağdaki alınmış hali 😐