Bu ay adet dönemimde çok farklı şeyler olmaya başladı. Adetim başlamadan önce benden kahvrengi leke tarzı bişeyler gelmeye başladı. Lekenin kanla alakası bile yok ve kokusu oldukça yoğun kötü. Bu belirtilerden sonra bu ay erken adet oldum ve kan rengi hala aynı şekilde kahverengi geliyor. Kokusu oldukça yoğun ve geçen aylarda hiç yaşamadığım aşırı derecede bulantımda söz konusu. Korkmaya başladım sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Öncelikle geçmiş olsun. Kahverengi adet akıntısı kadınlarda şaşırtıcı bir şey değildir. Korkulacak bir şey yok. Yaşınız da genç. Fakat geçmezse bir jinekolog tarafından muayene edilmende fayda var. Şayet devam ederse şikayetlerine göre yaşına da baktığımızda olası rahatsızlıklar mantar enfeksiyonları ve Pelvisin iltihabi olabilir diye düşünüyorum. Tekrardan geçmiş olsun :)
12 Yorumla- Soran+1 yıl
İnternette biraz araştırdımda kahverengi kanama çikolata kisti belirtisi yazıyor biraz ondan dolayı endişelendim ama teşekkür ederim aydınlandım 😊
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Esasen kalıntıları atıyor olma ihtimalin yuksek hele ki erken adet olmuşsun. Bunun dışında myom-polip ya da hormonal seviye değişikliğin de sebep olabilir. Bir sonraki periyodunu bekle ve değişmezse dr görün derim. G. olsun
10 Yorumla
Bulantin icin nane cayi ic, kahve rengi olmasida sorun diyil bendede oldu bikac kere sonra geciyor, gecmezse doktora git amma korkma
10 Yorumla
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
O bazen herkeste oluyor sorun etme adet olacağının belirtisidir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Basta kahverengi akinti olmasi normal. Dert edecek bisey yok.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende başta olmasını takmamıştım ama adet olmaya başladım fakat her dönem kırmızı kan gelirken bu ay bildiğiniz kırmızıyla alakası olmayan kahverengi geliyor. Adet olalı 3. Günüm
Düşük yapma tehlikesi olabilir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hamile değilim cinsel deneyimimde olmadı.
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Hamilesindir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hamile olma şansım yok.
- Cevap sahibi+1 yıl
O zaman kızlarda normal o tür akıntılar ya sıkıntı yapma
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar