Bacagimda damar tikanikligi olabilir mi?

Durumumu kisaca ozetleyeyim arkadaşlar. benim boy 1.53 kilo 90 yas 24. yasima ve boyuma gore çok kiloluyum bunun farkindayim.. gecen yol 95 kiloydum.3 ayda diyet ve sporla 10 kilo verdim 85 kilo ya düştüm. sonra tekrar 5 kilo aldim hareketsiz masa basi is yemeden dolayi vs. dahiliye doktoruna gttm d vitamini b12 eksikliği ve kansislik çekti doktor hap iğne verdi. insulin direncini düzenleyici ilaç verdi. şimdi asil sormak istediğim su benim sağ dizimin 8-10 cm altinda su bardaginin agzi büyüklüğünde bir şişlik var. bu sertlik ne yumuşak ne sert. orta kivamda.2 kere ortopediye gittim MR çekildim. yağ bezesi tümör vs. cikmadi. dahiliye doktoruna gttgmde kan sonuclarimi idrar tahlil sonuclarimi aldim. kolestrol en yuksek 129 olması gerekirken 143 yaziyordu siyah koyu bir satirdi. internetten girdim arastrdm bacaklarda şişme damar tikanikligi falan yasiyordu. yalniz benim bu bacagimda agri falan hic olmaz. sol baldirima gece uyurken bir kaç kere kramp girmişti.. şimdi bende damar tikanikligi mi vardir tam olarak belirtileri nelerdir? Ben kilo versem ideal kilolu dussem bu bacagimin şişliği geçer mi çünkü bariz bir şekilde belli oluyor. hiç doktora git demeyin çünkü hcbse olmuyor bize yok diyip yolluyolar
Bacagimda damar tikanikligi olabilir mi?