67'yim dediğimde herkes şok oluyor cbvmfdömafdsd cidden.
C İ D D E N.
C İ D D E N.
insanlara inanma ben daha hiç kilolu olan bir insana kilolusun belli oluyo diyeni görmedim ve 7 kiloda az bir kilo değil verirsen çok daha güzel olur
Ah benden biri vallahş bende oyleyım kılomu hıc gostermıyorum herkste cok sasırıyor yani kemiklerimiz iri herhalde boşver kankammm
Allah razı olsun be zuzu , sevindim !
Senden de Allah razı olsun eminim güzel gözüküyorsundud😻😻
Net kilo önemli değil zaten, vücut yapısına göre çok değişir görünüm, kas her zaman daha ağır gelir
Cevap
8Cevap
Bence normal göstermiyor ola bilirsin her kesin yapisi farkli bende 155 im kilom 57 ama sisman görünmüyorum
Biraz fazlalik var boya gore, yemene icmene biraz ozen gosterdiginde normale donecektir
78 kiloydum 68'e düştüm 3 senedir kendime dikkat ediyorum şükür ki kilo almıyorum :') eski diyetime devam etmek istiyorum ama elma-yoğurt ikilisinden bıktım.
Hmm buda buyuk bir basari tabi, azimlisin demekki. Limon-sarimsak ikilisini dene sende :)
Teşekkür ederiim , onlarada bakacağım.
Gormedigim icin dis gorunusune bir sey diyemem ama boyuna göre kilon fazla
Evet fazlalıklarım var ama göze batmıyorlar şükür ki ilerleyen zamanlarda fotoğraf atarım belki. Yorumunuda alırım :DD
Benim boyum uzun ama gosteriyom kilomu bize de ver tarifini 😄 foto atarsan yine gelirim : )
Ya belkide genetik bir şeydir cidden çok absürd gelebilir , inanmayabilirsiniz. Neyse bekliyor olacağım :D
Bana göre fazla bir 50-54 arası iyi olurdu.
Teşekkürleer :')
ben 175im 52 kiloyum CİDDEN
Tebrikler bizden bir adet çatal bıçak seti kazandınız !
Y U P P İ İ OLUCAK O
Canım istedi ondan
boyundan 10 çıkar 50 olman lazım
50 kilo az değil mi ya aslında hedefim 58 ve 78'le başlamıştım.
Oha oha yuru be gostermiyomus hehe
Ne oldu inanamadın mı tüylü bamya jsdbfjdsgfdkj çokta umrumda.
Tamam canım sen inanmamaya devam et hadi bye.
c ı d d e n inandim !
Ajajbdjmwwdbjjksd teşekkürler
görmeden bir şey diyemeyiz :D
Vücudun sarrkmiyor kaslisin ozaman olabilir
Bir aralar spor yapmıştım ve hala daha arada squat falan yapıyorum belki bundan olabilir.
Neden peki spor gelsnn mi yapiyosunn
Öküz gibi
ANAN.
94 kiloyum ama 1.89 boyum var
1.64um ve kilom 45.
Sence iyi bir şey mi?
50 olsa daha iyi olabilir ama yas da 30. Hala bu talip coklugunda dikayet etmemek gerek
Anladıım , bir iki kilo verebilirim isterseniz :D
Eger gostermiorsan kaslisindir. etin sıkıdir. Bu cok gzl birsey ama yine de fazla 55 ol
Aman be abla ölüm ani dünya fani öyle ol böyle ol nereye kadar valla , herkes hayatını istediği gibi yaşasın dimi? Sende olduğun gibi mutlu ol, bende olayım.
Cok mutlu olsan sormazdin. Hic oyle değil . Hayat boyu dusunmektense. Ne istiyorsan onu ol
Evet çok mutlu değildim , kasılıyordum yolda yürürken ama artık bir şeyleri aşmaya başladım, hayatta kilodan - boydan daha önemli şeylerde var ve bu halimle bile dışarıdan güzel tepkiler alıyorum. Artık mutluyum. Bu soruyu sormamın asıl nedeni de tepkilerinizi merak etmem özellikle kilo göstermiyor kısmına ve cidden salak salak yorum atan mahluklar var neyse.
bence iyiii
Fazla kilolusun
kilo var birazzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar