UYUSTURUCU KULLANAN KUZENIM?

Merhabalar dun ogrendigim ve aklimi kurcalayan konu bilgisayrla ugrasiyorum kendi agimdaki verileri kontrol ederken kuzenimin whatsapp konusmalarini gordum esrar iciyormus kuzenim bu arada 9. sinif ogrencisi ve kiz arkadasi olan kizla sabahlari okula gitmeden starbucksta viski kahve yapiyorlarmis, prozac denen ilactan iciyorlar ve annemin paket sigarasini caldim gibi mesajlar var. Kuzenim aslinda yolda gorseniz bu cocuk boyle seyler yapmaz diyeceginiz tipte bir cocuk. Allaha sukur halimiz vaktimiz yerinde bir sikintisida yok evden hep bir gır gır muhabbeti var bizleyken farklı davranıyor galiba ben kararsız kaldım abi kardeş gibiyiz ben mi onla konusmalıyım yoksa halamamı anlatmayım kendisi açık fikirli biridir. Bir yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Tekrardan merhaba biraz önce konuştum ve esrar olayının arkadaşları arasında şaka olduğunu söyledi ben yine bana doğruda söyleyebilirsin yalanda desim yalansa kötülüğünden bahsedip bir nasihat ettim. Sigarayı ara sıra içtiğini söyledi, viski kahveninde tadı iyiymiş hepsi üzerine konuştum haklısın dedi şimdilik bu kadar arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ederim..
UYUSTURUCU KULLANAN KUZENIM?