Öncelikle belirteyim kullandığım ilacı özelden söyleyebilirim reklam yapmak gibi bir niyetim yok sorularınız için sacuzmanim. blogspot. com adresinde numaram mail adresim var ordan sorabilirsiniz.
2 Resim döküldükten sonraki hali. Saçım uzunken bile kapanmıyodu açıklar malesef..
2 sene önce aşırı derecede belirsiz bir şekilde saçlarım dökülmeye başladı. Aynaya baktığımda 21 yaşında kel olduğumu gördükçe psikolojim bozulmaya başlamıştı. Eski saçlarıma kavuşmak için denediğim ürün kalmadı, doğal ürünleri denedim kuaförümün bana
uyguladığı kür bile bir işe yaramamıştı. Artık tek çarem ya saç ektirmekti ya da protez saç yaptırmaktı. Neyse bir gün toppik ile karşılaştım internette gezinirken kesinlikle bunu almalıyım dedim kendi kendime eczane eczane dolaşırken bir eczanede şans eseri saç uzmanı denk geldi. Ayda 1 kontrol e geliyormuş eczaneye kadermi diyelim artık... Neyse oturdum saç diplerime baktı ve bana 1 ayda tekrar saçımın çıkacağını söyledi o an gözlerim doldu bir yandan da çok mutluyum anlatamam. O an saçlarımın çıkacağı heycanıyla aldım ilaçlarımı gittim eve direk kullanmaya başladım aradan 2 hafta geçti saçla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eee. Sonuç?
Fotoğraflar ve yazımın yarısını site almamış baştan konu açim
Çıkmaz.
Ama çıkıyormuş.
Yok be.
Siteye gir bak, buraya diğer fotoğrafları attım ama gözükmüyor :)
çıkmaz elveda de.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!