Hormon Bozukluğu illeti hakkinda?

Arkadaslar bundan 1.5-2 ay once dahiliyeciye gittim yuzumde tuylenme sorunu baslamisti ayrica nerdeyse hic tüyü olmayan biriydim bir anda boyle oldu neyse o da polikistik over olabilir test yapti ama o sirada regl degildim gercek sonuclar icin 2 veya 3. gunu gitmek lazimmis ama yinede test yapti bu sonuclar tam dogru degildir dedi ilk once vucundaki yag tabakasindan olabilir yani insulin direncinden 6 gibi biseydi sonra matofin xr 500 mg ilaci verdi 1,5 ay kullandim ama gram kilo veremedim sanirim ilacin yan etkisi normalde kilo vermem o kadarda zor degil ama bu ilac sanki tamamen durdurdu kilo vermemi bu yuzden ayrica boyum 1.62 kilom 69 normalin üstündeyim ama asiri degil tabikide neyse bu surede sanki tuylenmem artti duzelmezse bana 3 ay sonra gel dedi ama dayanamicam adetimin 3. gunu gidicem buyuk ihtimal polikistik over var yalniz adet duzensizligim yok ama yinede hormon tedavisi olcak sanirim nasil oluyor bu tedavi cok mu uzun surer cikan tuylerin dokulme ihtimali var mi sorularim bunlar simdiden cok tesekkurler
Hormon Bozukluğu illeti hakkinda?