arkadaşlar ayak baş parmağımın tırnağı acayip kalınlaştı senelerdir ayni dizelmiyor. Hatta artık kesilemiyor bile üstü pütür pütür. bu konuda bir fikri olan warmı ya da aynı sorunu yaşayan lütfen yardım edin lutfen aylarca mantar kremi kullandım ise yaramadı doktorun dediği de şu; çekilse bile yeni çıkan tırnak yine bu şekilde hastalıklı mantarlı olacak demiş. :( :( bu sekilde cok zorlanıyorum her ayakkabıyı giyemiyorum tırnağım aşağıya doğru baskı yapıyor ve canim yanıyor cok zor durumdayım yazın bile belli olmaması icin yazın bile çorap giyiyorum. sandalet babet tarzı ayakkabılar hiç giyemiyorum
Önerebileceğim doktor var bu tırnak değilde bir arkadaşımın orta parmağını sürekli. Büyüyordu kesiyorlardi gene Büyüyordu bizim ailecek tanıdığımız. Bir profesör ameliyat etti şu an allah şükür. Çok iyi ve benim parmaklarda daha sağlam parmağı istersen mesaj at doktorun numarasını veriyim adresle
Çok üzüldüm ya gerçekten Canım başka dr git mantar bu evet bakalım başka drlar çare bulur başka nir tedavi uygularlar belki Bir de sirke mantara enfeksiyona iyi gelir derler tırnağına sür bakim belki iyi gelir Allahım şifa versin İnşaAllah Amin
En İyi Cevaplar