Arkadaşlar nolur bana yardım edin cildim mahvoldu göz kapaklarım çok moralimi bozuyor sivilceler de gitmiyor. Ne yaptıysam etki etmiyor çok moralim bozuk göz kapaklarım yaşlılarınki gibi çok yıprandı ne yapmalıyım :(((
depresyona girmene gerek yok insan doğar büyür yaşlanır ölür geçen her aşamada hormanlar farklı etkinlikler gösterir ergenlik döneminde vücut gelişmeye başladığı için yağ üretimini artırır protein yağları ciltte sivilceler yol açar kuru ciltlerde en az 2-3 litre günlük su tüketmek dengeli beslenmek lazım cildi nemlendirmenin en güzeli yüzünüzü su ile ıslatıp kurulama yapmadan ıslak yüz üzerine ayçicek yağı ile masaj yaparak sürmektir cilt emene kadar yıkamayınız ayçiçek yağı çok güzel nemlendiricidir her yaşın ayrı bir özelliği vardır yeterki sağlıklı olalım gerisini salla gitsin
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim yaş 20 stres sıkıntı bela derken alnım kırış kırış oldu resmen 40 50 yaşında gibiyim, göz kapaklarım da aynı senin gibi + göz altlarım morardı, sivilceler geçse bile bissürü yara bere oldu. Ben açıkçası mesleğimi elime alınca estetik ameliyatı olmayı düşünüyorum, güzellik salonları var her şehirde, orlarda daha güzel şekilde yardımcı olurlar, her sorunun bir çözümü oluyo botoks, peeling vb uğrarsan oralarda yardımcı olucaklardır.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Göz kapaklarımı kaç kişi söyledi artık takmaya başladım rezil oldu :((
göz bölgesi çok hassas. oraya her krem uygun olmuyor. o yüzden oraya uygun bir nemlendirici ya da cilt yenileyici krem al. sonra bol bol su iç ama bunu düzenli yapmalisin. ben bildigim halde uygulamiyorum ama su kırısıklıklara çok iyi geliyor. sivilceler için sudocream önerebilirim. başka öneriler istersen doktora gitme eczaneye git sadece cildime uygun krem var mi falan de. sivilceler bir şekilde geçer de göz kapagi için de ilerde estetik yaparsın olmadı, sorun etme bu kadar..
Karite yağı denen bir yağ var. Afrika'da üretilen bir yağ ama pahalı, genel olarak cilde epey etkileri var. Nemlendiriyor, ve galiba sanırım yaşlanma etkisini de azaltır diye düşünüyorum. Sivilceler için de işe yarayabilir, bilmiyorum denemek lazım. Bir de aynısafa bitkisinin kremi oluyor, o da sivilcelerde etkili baya, aktarlarda satılıyor. Bir yan etkisi yok bu ürünlerin. Denemeni tavsiye ederim.
Ama bu aynısafa bitkisinin kremini aktara sor öyle çok pahalı bir şey değil. Sendeki semptomlara iyi gelip gelmeyeceğini de sorabilirsin. Ben evime yakın olan aktardan aldığımda bana birçok şeye iyi geldiğini söylemişti, ben araştırdığımda da öyle olduğunu gördüm.
Hani belki başkalarından utanirsin cc krem öneririm sana ama kapalı tonunu. Bide akşam Yoğurtlu Limon sur bir gerçekten moral bozucu olmuş göz kapaklarında birsey yok gibi anlayamadim
Kırışıklık olayını bilmiyorum ama sivilceler için Cleosin T ve Sebamed (Clear Face) çok çok etkili. Artı olarak protex yararlı olur benim çok daha beterdi su an hiçbir şey kalmadı diyebilirim
Sivilcelerin için fucidin krem kullanabilirsin, ergenlığımde benim daha fazkaydı, şimdi eser kalmadı. Cildiyeye bir görünmelisin, ama uzman doktor olmasına dikkat et
İlk önce sakin ol üzme kendini. Gidip sivilceler için nutriginanın kremini al onu arada kullan. Göz kapağı içinde sebamedin kırışıklık karşıtı kremini önerebilirim. Hem o kadar kötüde değiller abartıyosun.
merhaba cildin için kullandıgın urunleri söylermisin
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kullandığım düzenli bişey yok artık ne bulduysam onu kullanamaya başladım. Üzüm çekirdeği kremi kullandım salyangoz kremi kullanıyorum şimdi bir işe yaramıyor
öncelikle yediklerine dikkat ederek basla yaglı kola cıps kuruyemıs bunları bir sureliğine hayatndan çıkar dermokozmotik bir temizleme jeli al eczanelerde bulabilirsin ornegın bioderma sebıum jel cıldın yaglı yag dengesini koruman gerek bununla gunde iki kez yıka yuzunu daha sonra akne kremleri var yine aynı sekılde dermokozmetik bunları surmelisin şikayetlern azalıcaktır ama kesin cozum istiyorsan roacctune kullanmaya baslamalısın kurutucaktır emın ol ama bunun için bir cildiye doktoruna gidip kan tahlili yaptırmalısın ancak o sekılde kullanabilirsin
Farklı hastaneleri araştır hepsi aynı fiyat olmaz farklı bir ilçedekine falan git birde yaşın 18 olmuş Sgk da sana borç çıkar yani sigortası herkesin var diye biliyorum borcun var mı diye de bak bir de öğrenciysen babanın üstünden faydalanabilirsin öğrenci belgeni sgk ya götürmen yeterli diye biliyorum oda olmuyorsa sağlık ocağına git belki bilen birisi vardır mesela önce kendi aile hekiminize git baktın o pek bilmiyor diğer hekimlerede git durumunu göster ilaç iste ama onlar ilacı yazmaz ilacın adını alırsın tekrar gider kendi doktoruna yazdırırsın
En İyi Cevaplar