+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Astigmat çoğu kişi de baş ağrısına sebep olabilmektedir, özellikle gözlük kullanılmadığı zamanlarda. Burada esas önemli olan kolunuzda ve bacağınızda oluşan uyuşmalar, söylem ile düşünce farklılıkları, yüksek unutlanlık, nörolojik bir problemin varlığına işaret edebilir. Bazı nörolojik vakalarda periferik görüş kaybı, yahut gözlerde bozukluk gibi görünen rahatsızlıklar da ortaya çıkabilmektedir. Tabi bu durumlar bir tümörün varlığına da işaret değil, farklı bir nörolojik etmen de söz konusu olabilir. Eğer Tümör vb. bir durum varsa ufak da olsa MR sonuçlarında görünecektir. Panik olmanızı gerektirecek kadar ağır semptomlarınız yok, Ancak Nöroloji sonuçlarınız oldukça önemli. Tekrar geçmiş olsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle tesekkur ederim.. gözlüğünü sürekli kullaniyorum uyumak dişinda. evet bacagim veya kolun bazen uyusabiliyor şirkette durup dururken calisirken mesela. sonra evet sunu son zamanlarda fark ettim. düşündüğüm şey ie soyledgm şey farklı olablyr bunu da kendim farkettim. daha doğrusu mesela x dusunuyorum agzmdan x cilacakken y cikiyor istemeden.. yarin sabah nöroloji doktoruna gidecegm
- +1 yıl
Eğer uyuşmalarınız sadece şirketteyken oluyorsa oturuş pozisyonunuz, sandalye yüksekliği, bel desteğinin eksikliği gibi durumlar da bu tarz uyuşmaları tetikleyebilir. Spinal sinirlere uygulanan baskı nedeniyle hareketleriniz kısıtlanabilir, ya da geçici uyuşmalar yaşanabilir. Yine de uzman bir Nörologla görüşüp kesin emin olmanızı tavsiye ederim.
Soran+1 yılHalbuki arkamda destek de var ama olablr butun gün masa basinda agriyo her tarafim zaten. yarin norololga gdcm ins
- +1 yıl
Sonucu buradan da biliriniz mutlaka. Geçmiş olsun şimdiden.
Soran+1 yılSoruyu guncelledim 😊
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba öncelikle beynimde 4 yıldır tümör ve tüberler var. Sürekli ağrı hali ve birden başlama uyuyor. Ağrı direkt göze vurur buda doğru ama kontrastlı MR çekilmeden karar verilemez. Sen devlet hastanesine gidiyorsan Nöroloji seni Mr a yollar. Mr 1-2 ay sonra film çekimi için gün verir felan. Ben özelde yapıyorum tedavimi. Ama büyük ihtimalle 3 kutu dodex verir yollarlar B12 azlığından.
07 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle çok geçms olsun. Allah şifanizi versin.. yarin nöroloji doktoruna gideceğim inş. daha öncede 2 kere MR ceklmstm.. ama ole dedgnz gbi 1-2 ay uzağa vermemişlerdir. ayni hasta içinde birinde gece birinde de haftasonu ceklmstm. peki bu B12 eksikliği çok mu ciddi bseydr. dahiliye doktoruna gttm tahlil istedi yaptrdm ama 19 şubatta sonuçları göstermeye gdecegm
- +1 yıl
B12 eksikliği öyle birşey ki ağrıyı normalden fazla hissedersin. Dengeni bozar. Ayağa kalkıp bir ayağını diğeri ile bitişik şekilde önüne atarak düz çizgi üstünde yürümeye çalış. Aynı işlemi gözün kapalı iken yapmayada çalış. Ben daha birinci adımı atamıyorum.
- +1 yıl
Ne dedim her şeyin başı B12 :)))
Soran+1 yılEvet sanirim öyleymiş ilaclarimi aldim yarin iğneyi vurulmaya baslicam aksam şirket dönüşü poliklnige uğrar vurdururum.
- +1 yıl
Geçmiş olsun.
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılevham yapmayın bence tümörün bu kadar basit bişey olacagını düşünmüyorum, akciger grafisi niye çekiyolar anlamıyorum bence ilk gitmen gereken yer kulak burun bogaz, sinüzit ya da burunda kemit et olmasıda baş agrısı yapabilir niye en kötüsünü düşünüyorsunuz, ha yok onlar normalse troit veya b12 vitamininize baktırır, çünkü sizin şikayetleriniz b12 eksikliginde meydana gelen şikayetler geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılDahiliyeye gttm doktor istedi bütün bunlari. zaten dahiliyeden ve norolojiden bsey ckmazsa kulak buruna gdcem heralde
+1 yılGönlünü ferah tut, tetkik sonuçlarını bekle. Daha sonuç çıkmadan strese girmişsin, kendine zarar veriyorsun.
Doktorlarından başka kimsenin söylediğine kulak asma...010 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok panik oldum daha yasamadigim bir suru şey vardi benim 😢 acaba panik atak mi var bende
Soran+1 yılİnsan korkuyordu iste. sonuclarn ckmasi teşhis konmasi 15 günü bulacak ama ne yazik ki inş birşey çıkmaz canım
- +1 yıl
Panik atak olabilir elbette ama stres de bahsettiğin şeylere yol açar. Ayrıca astigmat baş ağrısı yapar, bende de var.
Demir veya B12 eksikliği de olur. Beyin tümörü sadece baş ağrısı yapmaz, baş dönmesi bayılma , denge bozukluğu gibi şeyler de vardır.
15gün uzun bir süre, kendini oyalayacak bir şeyler yap. Düzenli uyumaya çalış.. eğer kafanı verebilirsen hoşlanacağın, kafanı yormayacak bir kaç roman al oku..
Soran+1 yılBugün kan ve idrar tahlilleri yaptirdim.. akciğer filmi çekildim. pzt de sabah nöroloji doktoruna gidicem. saat 4 te de dahiliye doktorunun verdiği röntgeni cekilicem... inanim su son zamanlarda isten saat 8 de geliyorsun yemek yiyordum max 10 da yataktayim.. sabah 7 gni kalkip ise gidiyorum.. bu bas agrisinin günlük yasantimi etkileyeceğini hic düşünmedim. önceden basil agrirdi birşeyler yer ilaç içer yatardim kalktgimda zimba gbi olurdum. simdi ole değil hep bir bas agrisi var. hep stres yapiyorum. stres yaptikca basil agriyor basil agrodikca acaba birseyim mi var diye stres yapiyorum.. peki böyle nazil bir bas agrisi oluyor sizde? Bende mesela her iki taraftan kemerle skiyolarms gni oluyor çoğunlukla... bazen. Sol arkadan agri giriyor bazen sağ arkadan dun mesela kafamin ustu basil hem yaniyor hem agriyodu. su an iki kulagimin arkasi agriyor. bide bu mesela kansizlik demir eksikliği falan kan tahlillerinden çıkar mi?
- +1 yıl
Evet, kansızlık ve demir eksikliği kan tahlilinde çıkar. Benim de başımda gezen ağrılar oluyor. Bazen 2-3 gün sürer.. bazen de senin gibi uyuduktan sonra geçer..
Soğuklardan da olur baş ağrısı, sinüzit de yapar...
Sen dinlenmeye ve düzenli uyumaya devam et. Stres yaptıkça başın ağrımaya devam edecek.. Endişe seni iyileştirmeyecek; sakin ol ve sadece beklemeye çalış. Biliyorum çok zordur beklemek ama seni sakinleştirecek bir şey mutlaka vardır, onunla oyala kendini
Geçmiş olsun..
Soran+1 yılÇok teşekkürler destegnz için. panik yapmamaya caliiyrm 10-15 gün içinde herşey belli olck bakalim
- +1 yıl
İyi haberlerini bekliyorum ;)
- +1 yıl
Geçmiş olsun, sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim :)
Tez zamanda geçer inşallah şikayetlerin ;)
Soran+1 yılAmin çok teşekkürler inş dahada iyi olcam 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Beyinde tümör belirtileri bambaşka şeyler. Baş ağrısı sebebi gözlerinin bozukluğu olma ihtimali çok yüksek. Ama yüksek ihtimal şeker hastalığı var sende. Uyuşmalar ve Unutkanlıklar şeker hastalığı ile ilgilidir. B12 Vitamini eksikliğinden dolayıda unutkanlık oluşabilir. Eğer uykunda horlama varsa oda unutkanlık yapar horlama yeterince oksijen alınamadığında oluşan bir durum olduğundan unutkanlık sinir yapar.
012 Yorumla
Soran+1 yılBacagimda ve kolumda su son zamanlarda durup dururken uyuşma olabiliyor.. evet horlamam var. unutkanlikta var 😢
- +1 yıl
Öncelikle üzülme. Beyin tümörün yok. Muhtemelen diyabet başlangıcı var. Kan değerlerinle Endokronoloji servisine git. Sıkıntı yapma kendine. Uyku kliniğine yatmalısın. Ölçüm yapılmalı. Yeterli oksijen alamadığın için uykunda , unutkanlık oluşuyor. Ayrıca uykunun kalitesi düştüğü için dinlenmiş olarak uyanamıyorsun. Ben yattım bu klinipe ve 300 kere nefes alışımın durduğunu söylediler ve inşaatta çalışmış gibi uyandığımı söylediler. Ailede şeker hikayesi olan var mı?
- +1 yıl
Şeker hastalığı belirtileri bahsettiklerin. Lakin bunların yanı sıra boyun fıtığıda olabilir. Hastalıktan korkma ; geç teşhisten kork. Yaşın genç peşini bırakma. Bende bu yaşıma kadar hiç şikayetim olmadı ama her zaman yorgun ve halsiz hissediyordum kendimi. 25den 35e hep gittim doktora ama bir şey bulamadılar daha doğrusu bakmadılar. Endokrine gittim ve hoşimato sendromum olduğunu öğrendim. Kilolu musun?
Soran+1 yılEvet yorgun uyaniyorum çoğunlukla. düşünün su son zamanlarda 10-11 de yatyrm 7 e de kalkip ise gdyrm.10 saat uyumak ne demek... amin inş yoktur. vücut artik sinyal veriyor tabi. evet kiloluyum hem de baya. diyabet 2 te ayriliyorms sanrk tip 1 ve tip 2 diye. tip 1riskliyms omur boyu suruyomus iyileşme sansi yokmuş. vucutta o madde yokmus dolayisi ile kullanamiyomus vucut. ama tip 2 kilodan oluyoms vücutta o madde varmış ama vücut kilodan kullanamiyormus. kilo verildiği taktirde tamamen gecebliyorms doğru mu acaba
- +1 yıl
Evet doğrudur. Büyük ihtimal tip 2 diyabet başlangıcın var. B12 eksikliğin var. D vitamininde eksik olabilir. hepsi kan değerlerine göre ortaya çıkacak. Konuşmadaki sorunlar hep bunlardan kaynaklanıyor. Tabii kilo verememenin en büyük etkenleri bunlar. Ayrıca horlamada uyku bozukluğu belirtisi. Kliniğe gidip bir gece yatman lazım. Sonra cihaz verecekler. o cihazla uyursan kiloda verebileceksin ve rahat uyku uyuyacaksın.
Soran+1 yılAma tip 2 nin tamamen geçme ihtimali var değil mi? II Na seker yoktur. ama var gbi görünüyor varsa 2 vardır inş. var gucumle spora yazilip diyet yaparim doktorun dediğinden cikmam. doktor ne diyecek ne ilaç vericem göreceğiz.. o klinik nerede acaba? Düşünürüm bende tabi sagligim söz konusu sonuçta.. belli bir hastane mi var? Ya varya herşey kilodan kilo versem herseym duzelecek
- +1 yıl
Devlet hastanelerinde mevcut. Göğüs hastalıkları servisinde bir oda var. Yanında uygun görülürse bir refakatcı kalabiliyor. Kafana , boğazına , göğsüne ve baklarına elektrotlar bağlanıyor. Göğsüne ve karnına kemer bağlanıyor burnunada oksijen kordonu takılıyor. Rahat ve temiz bir ortam. Her şey kilodan yaşın genç şu an verirsin ileride hastalıkların etkisi artacağından çok zorlanırsın. Psikologa da gitmek gerekiyor aynı zamanda. Önce bir sonuçlar çıksın. Bakalım neyin var onların tedavisi başlasın. Belki tiroidlerin rahatsızdır. onları bir çalıştırsınlar. Uyku kliniğinden cihazını al. İlaçların etkisini göstermesi 4 ay sürüyor. O süreçte sağlıklı beslenme ve yürüş yaparak biraz rahatlatabilirsin kendini. ben yıllardır mücadele ediyorum psikolojim bozulduğunda gidiyor diyet. Kendin için azmet. Bak insanların kilolura saygısı dahi yok. Sevmiyorlar bile. Kendini üzüntüye sokma azmet ver kilolarını.
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Aynı ilaçları kullanıyoruz işte. Dodex Ampül önceleri haftada bir idi. şimdi ayda bir. Devit 3 ampül ayda bir kırılıp içilecek. Bunları kullandığın zaman çok iyi hissedeceksin. Özellikle B12den sonra yürümen bile rahatlayacak. İnsülün direnci için glifor , glukopage gibi bir ilaç verdi herhalde. Etken maddesi metaformin. Muhakkak t empoluyürüyüşe alıştır kendini. Ben karatay beslenme modelini deniyorum. Glisemik indeks modelli bir beslenmeye geçiş yapman lazım. Göğüs hastalıklarında uyku kliniği için kotrol olmayıda ihmal etme.
Soran+1 yılYalniz bana içilecek birşey vermedi. haplarimi yeni bugün aldim o yüzden dodex hariç isimlerini hatirlamiyorum.. simdi ben diyete basladim. bu vitaminler çok iştah aciyormus. nasil bir beslenme modeli uygulamaliyim. simdi calisiyorum da. aksam 8 de eve geliyorum. spor da yapmam lazim. ben zaten yavaş yürümeyi sevmem tempolu yürürüm. ya benim sağ dizinin biraz altında şişlik var 2 yildir geçmiyor iki kere mr cekldm bacagmdan kotu bir şey ckmadi bu hastalıklarla alakasi olabilir mi
Soran+1 yılSu an evde deglm ilaclar yaninda değil. yarn aksam isimlerini bakip yazarm bilgilendirir sen memnun olurum.
Bence biraz da abartıyorsun kendine. Bu kadar erken endişe etme. Doktor büyük ihtimalle trigeminal hatta bakacak migren var mı diye. Çünkü ayakta vb uyuşuk primer duyu merkezinde konuşma ise broca merkezinde etkiyle sorun teşkil eder. İkisinin birden sorunlu olması için gereken tümör şimdiye kadar emin ol çok daha ciddi belirtiler göstermiş olurdu.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun. Baş ağrıs, Migrene bağlı olabilir. Ayrıca uzun süre gözlük takmayıp ta birden gözlüğe başlayanlarda alışana kadar baş ağrısı yapıyor. Bizzat annemden biliyorum. Bence her ne iş yapıyorsan çok stres yapmışsın. Bence bir şey çıkmayacak içini ferah tut güzel sonuçlar al Allah'ın izniyle. Sonucuda bize bildir lütfen olur mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet isim çok stresli. kurumsal bir firmada finans departmanında calisiyorum 13 ay olacak. çok yiprandim.. çok isteyerek calistgim bir yer değil acikcasi. ama kotu de değil. ben çok cabuk skilan biriyim bir yere sevemedim mi btmstr benm icin. insanlar çok ikiyüzlü vede adaletsiz. annenize sorar misina rica etsm basit agriyo ya hani boyle kemerle skyolar gbi mi oluyoms
+1 yılbeyninde tümör olsa sadece baş ağrısıyla kendini göstermez diğer şeyler de gayet normal bir şey migrenin olabilir veya sinüzit veya nörolojik bir şey de olabilir sıkıntı yapma tümör en son düşünülcek şey
09 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne gibi şeylerle gösterir? inş bsey ckmaz
- +1 yıl
bayilma olabilir hareketlerinde yavaslik ve sikinti olabilir beyninde tumor varsa sayet oldugu bolgenin onemi vardir eger gormenin sagladigi yerdeyse mesela gorme problemleri olur bunun gibi ama cidden korkma ciddi bir durum olmak zorunda degil yani
Soran+1 yılAnladim kardeşim verdgin bilgiler için çok teşekkürler.. ama ben doktorun agzindn duymadan rahat etmiyecegim sanirim :) bakalim pzt bir norolojiye gdeym bide rontgenimi cekileym sonuçlar 15 gün içinde hallolcak ne ckcak. umarim ciddi birseyim yoktur ilacla falan geçer. calistgim is çok stresli su son 1 yil içinde çok yiprandim diyebilrm. benden sana bir abla tavsiyesi sakin istemediğini bolumu okuma. çünkü istemediğin bolumu sirf üniversite okumak için okuyorsan tek giden yillarin olur.. oyuncu mu olmak istyrsn git tiyatro oku ya da dansci mi olmak istyosan kimsenin dediğini umursamaz ve kendini nasip mutlu hissediyosan git onu oku ☺
- +1 yıl
istedigim ve sevdigim bolumde okuyorum tip okuyorum zaten hayalimdi ve kazandim bu sene bakalim hayirlisi insallah kotu bir sey yoktur sonucu bana yazarsan sevinirim
Soran+1 yılMaşallah ne güzel tebrik ederim yolun acik olsun. tabi buradan güncelleme de yparim yazarm da inş ciddi. Bse ckmasnds
- +1 yıl
tesekkur ederim sizede gecmis olsun ☺
- +1 yıl
Sevindim senin adına korkucak bir şey yokmuş şükür tekrar geçmiş olsun 😄
Soran+1 yılÇok teşekkürler arkadasim bende çok sevindim 😊
+1 yılGeçmiş olsun inşallah bişey yoktur MR da herşey belli olur EKG de tümör varsa belli olamaz bende de beyin tümörü çıktı 2012 de ameliyat oldum iyi geçti şimdi 2 yılda bir kontrol e gidiyorum çok geçmiş olsun.
09 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba çok geçmiş olan Allah acil şifalar versin inş. amn inş bsey yoktur. yarn norolojiye gdecegm muhtemelen MR verir. EKG kalp ile ilgili zaten dahiliyeci istedi
- +1 yıl
Tamam korkma ama sen şimdiden böyle yaparsan olmaz ki en kötüye hazır ol ama Allahın izniyle en kötüsü olmayacak baş ağrısı için inan bana 1000 tane neden sayılır çok etkenlidir o süreçle ilgili sana herşeyi anlayabilirim. Yazmak istersen
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim desteğiniz için. dahiliyeci kas gevşetici verdi şimdilik onu kulaniyorum bakalim. umarim ciddi birseym yoktur
- +1 yıl
İnşallah sizden haber bekliyorum fırsat bulursanız yazın lütfen merak ettim
- +1 yıl
Çok şükür çok geçmiş olsun Rabbim tüm hasta kardeşlerimize acil afiyet şifa versin sende korkuttun beni çünkü kaldıramayacak gibi konuşuyordun tekrar çok geçmiş olsun artık daha dikkat et kendine hakkını helâl et hoşçakal :)
Soran+1 yılÇok teşekkürler abi sizede çok geçmiş olsun.. ben zaten çok evhamli bir insanin. ama simdi daha iyiyim şükür. ilaclarimi bugün aldim yarin kullanmaya baslayayim daha da iyi olcam inş. amin inş allah devasiz dert vermesin tekrar çok teşekkürler 😊
Soran+1 yılAsil sen hakkini helal et abi hoscakal 😊
- +1 yıl
Yarın gece MR randevum var 2 yıl oldu kontrole gidicem bu soruyu kaldırma sonucu seninle paylaşmak istiyorum o zamana kadar hoşçakal iyi bak kendine iyi geceler kardeşim :)
+1 yılNe alaka tümörle saçma sapan şeyler kurarak kendini üzme başka birşeydir
01 Yorumla
Soran+1 yılİnş canım korktugum basima gelmez tesekkurler
+1 yılHyr ya astigmat Gözlük den ağrı mis o ilk 3 gün ağrı bulantı batma olur
03 Yorumla
Soran+1 yılAgri var gözlüğü ckardagmda gözlerim bualniyo ama. Batma yok
- +1 yıl
Olur o optikci seni uyarmadimi canım benim bulanma tabi çok normal göz bebekleri yerleşmeye çalışıyor batma yoksa sıkıntı yok en fazla gözlüğü yönü sıkıntıdir astigmat ra olur o ilk zamanlarda saten ilk üç gün normal hayatında kullanmicaksin
Soran+1 yılYok söylemedi.. ama ne blym sanki beyninde bse varms gbi geliyor. nasip normal hayatında kullanmicaksin onu anlamadm ben bu gözlüğü uyumak ve banyo dişinda hep takiyorum ama.. mesela böyle basin agridiginda iki taraftan da kemerle skiyolarms gbi oluyo mu
Allah korusun.. Muayene olmadan yapılacak konuşmalar afaki olur bence.. İnşallah hiçbir şeyiniz yoktur- merak etmeyin..
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler allah korusun. dahiliyeye gttm istedgm tahlilleri yaptrdm yarnda norolojiye gdecegm amin insallah
Soran+1 yılAmin inş teşekkürler tabi veririm haber
geçmiş olsun bu kadar üzülme, migren, sinizüt kış aylarında baş ağrısı yapar mR HER SEY CIKAR
01 Yorumla
Soran+1 yılİnş pzt norolojiye gdeym mr a gndersn ne ckcak bakalm
Umarım psikolojiktir. Gözlerden olur öyle. Sıkma canını bir her şey meydana çıksın tedbirini alman iyi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin canim çok teşekkürler inş birşey yoktur ve stres kaynaklidir
+1 yılYa sanmam ama direk nürolojiye gitseydin göz biyümeside astimat dalan yapar baş ağrısı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılölmeden benimle tanismalisin ihtiyaclarimi gider zaten oleceksin toprak olacağına bir işe yarasin son demlerinde
00 Yorumlanerdeyse 10 kişiden 2.3 kişide var bence sorun etme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü düşünme ya hemen kurmussun kafada bence takıntı var sende okb
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen biraz takintiliyim
Cevap sahibi+1 yılOkb yi araştır bir derim
Soran+1 yılEvet arastirdim. sen nasil cozdun bunu 😮 dcek bse bulamiyorim. evet bende bu hastalık var sanirim bu mu bas AĞRIDI yapiyor evet takintiliydim. ve yasamimi da etkiliyor bu durum. evden cikarken ocaga bakarim kapiyi köylerin. ne yapicam ben smdi😢
Cevap sahibi+1 yılGizliligi kaldırayım mesaj at çozulecek bir şey sadece destek istiyor biraz
Soran+1 yıltamam attim
- +1 yıl
OKB okadar kolay bir rahatsızlık değil takıntı ya da sağlığı fazla düşünme farklı psiko rahatsızlık ların a işarettir ve bunu bir belirtiden tanı koyulmaz
Soran+1 yıl@Islamvatan simdi ben OKB miyim değil miyim? yardimci olur musunuz?
Doktor musun sen? Ortada birşey yok henüz.
00 Yorumla
+1 yılYoktur inşallah yaz buraya sonucu
00 Yorumlasanmıyorum ama olabilir imkansız değil
00 Yorumla
+1 yılİsn yoktur canim gecmis olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılİnş tesekkurler
Migren olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oda olablrrr
Kötü düşünme
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanin elinde değil iste
Migren dir
028 Yorumla
Soran+1 yılMigren agrisi çok şiddetli oluyormuş ama bendeki sürekli ama orta şiddette oluyor.
Soran+1 yılNasil peki biraz açabilir misiniz rica etsem?
Soran+1 yıl2. dediğiniz bendeki olabilir evet orta şiddette ama hep agriyor.. ama normal işlerini yapiyorum ise gidiyorum calisiyrm falan ama hep bir tedirginlik var iste bide internette acil okuyunca yok tümör yok beyin kanamasi falan insan korkuyor
Soran+1 yılEvet saclarim belime kadar uzun. nolur saclarini kestir deme
Soran+1 yılTeşekkürler 😊ole dcen diye korkmadm değil acikcasi.. ben saclarimi öyle her gün yikamam. çok cabuk da yaglanmaya alismamis buna bagli olarak.3 veya 4 günde bir yikarim. bakmasi zor oluyor tabi ama seviyorum ben saclarimi.. yikadiktan sonra kurutma makinesi kullanmiyrm son 2-3 yildir.. guzelcene havluyla kurularim baya bir islakligi gider. nemli kalir. genelde de geç vakit yikarim. yatarken yastgima havlumu sererim saclarimi acarim sabaha kadar kurur. hazin zaten havanin sicakligindan kurur. kisinda kaloriferler yaniyo öyle kurur.
Soran+1 yılEvet avrupada
Soran+1 yılTabi edebilirsiniz. aklimda bulunsun dikkate alirim
Soran+1 yılTamam tesekkurler
Soran+1 yılMerhaba evet buradaymm
Soran+1 yılÇok teşekkürler. Mr erken verdiler cekileli 12-13 gün oldu ama göstermek bugünü buldu. devlette isler biraz yavaş ilerliyor bilirsin sen
Soran+1 yılBen mr kagidini aldim okudum koyu renkli olanlar görünce dedim bende kesin bisey var ama allahtan bse ckmadi çok sagoll
Soran+1 yılHadii ya çok üzüldüm durumuna.. çok geçmiş olsun.. ne kolay insanlara kansersin demek ole muamele falan yapmak.. psikolojisi bozulur insanin wallahi. ama şükür bir şeyin cikmamis. bazi durumlarda tek doktora takilip kalmamak gerek
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar