Beynimde tümör olabilir mi? Çok korkuyorum :( ?

Arkadaşlar merhaba ,
Durumunu anlatayim en kisa şekilde. bundan iki hafta önce şirkette basim AĞRIDI fena bir şekilde 1 2 gün AĞRIDI geçti.. sonra onemsemedim. geçtiğimiz 2 hafta yine AĞRIDI ama bubl sefer gözlerim yoğun bir şekilde 2-3 gün agriyinca dedim herhalde gözlerinde bir şeyler var.. şirketten izin aldim cuma günü göz doktoruna gittim. bir gözümde 0.25 diğer gözümde 0.50 astigmat vardi. doktor gözlük vermişti 1.5 yil önce kadar. ben takmadim tabi.. cuma günü doktora gidince her iki gözünün de 0.75 astigmat olduğunu öğrendim.. her neyse gözlük aldim gozlukcuye gttm falan dun sabah takmaya basladim gozluklerimi.. ama hala fena şekilde basim agriyor.. dedim kan tahlillerimi yaptirayom. polknige gttim. bir kaç soru sordu falan. devlet hastanesine gönderdi. kan verdim 5 tüp. idrar tahlili için verdim. akcigar grafisi çekildim. birşeyler yedm yarim saat snra 2 saatin dolunca bir tüp daha kan vericem tokluk için. hani aclik tokluk şekerim nasip onu bakacakms doktor.. hatta su an hastaneden yaziyorum.. pazarteside rontgene gidicem.. en son poliklinige sonuclari göstermeye gttgmde EKG cekilcekmsm orada. sonrada sonuclari gostercekmsm. ben korkuyorum beynimde bisey var diye o yüzden. pzt norolojiyede randevu aldim. sabah oraya gdcem aksam 4 de röntgen ceklcem. böyle ayagim kolun bazen uyusuyor. mesela bazen düşündüğüm ile söylediğim şeyler farklı oluyor.. sonra bazen çok unutkanlik oluyor.. kusma falan yok ama.. pzt norolojide gttgimde MR a yollasa beni oradan beynine baktiklarindan hemen tümör varsa görürler mi lütfen yardmci okur msnz biraz daha gencin 25 yasindayim ben çok panik oldum 😢😢😢
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dahiliye doktoru d vitamini eksikliği için 2 kutu damla verdi. kansizlik için ilaç verdi. insulin direncini dznlmk için bir kutu hap verdi. sabah kahvalti ve aksam yemeğinde aralarda icicem. bu ilaci diyetle beraber kullaninca zayflmama yardimci olcakms.. bugünde norolojiye mr sonucun için gttm sonuçlar temiz çkms allaha şükür. b12 vitamin eksklgi çok varmis 3 kutu dodex iğne yazdi. sinüzit baslangci varmis çok rhtsz olursan kulak burun boğaza git dedi. herkese çok tesekkurler 😊
Beynimde tümör olabilir mi? Çok korkuyorum :( ?