Erkek tipi saç dökülmesi sorunsalına mucize formül, buyrun. Yaşayan var mı?

Kullandığımız şampuanlar saçalrımızı dökmekte,

size mucizevi bir formül sunacağım sarımsaklı zeytinyağı

GİZLİ FORMÜL: Seçtiğiniz kavanozun içine bir miktar zeytinyağı koyun içine 1 baş sarımsağı soyun ve soyduğunuz sarımsak tanelerini iyice ezin zeytinyağının içine atın. Karışımı 21 gün güneş almayan serin bir yerde (ben buzdolabında tutuyorum) tutun. 21 günsonra bu yağı saç diplerinize 1-2 dakika masaj yaparak iyice yedirin. Haftada bir defa Kokusu için uyarmak istiyorum feci kokuyor (kötü ve ağır bir koku). Saçınıza bone takın ve bekletebildiğiniz kadar uzun bir süre bekletin , uzun süre kalınca etkiside artıyor. Önerim bol bol şampuanlayın çünkü koku nedeniyle insanlar size yaklaşmak istemeyebilir ama 3 hafta sonra sonuçlarını fark edince onlarda bu maskeyi yapmak için can atacaklar emin olabilirsiniz.

Bu işlem erkeklerde de sakal çıkarmak için uygulanabilir. Sonuçlarını 3 hafta sonra ince icne kılların çıktığını gözlemleyebilirsiniz.

Ben saçlarımın dökülmesinden özellikle alın çizgimin gerilemesinden oldukça muzdariptim. Sizlerlede paylaşmak istedim. İnanın saçlarınız canavar gibi olacak :)