İyi geceler herkese. Yeni bir akvaryum kurdum Şu an küçük boyutlarda bir kılıçkuyruk ve bir siyah molim var. Kılıçkuyrukdan emin değilim. Moli sürekli kılıçkuyruğu takip ediyor kovalıyor bir türlü rahat vermiyor. Bugün farkettim sanki kılıcın karnında şişlik ve hafif siyahlık var acaba hamile olabilir mi? Neden kovalıyor olabilir sürekli arkasından geliyor kılıç kaçıyor? Fotoğrafta tam belli olmuyor maalesef. https://hizliresim.com/GoAZVb
Akvaryumu olan ya da akvaryum balıkları ile ilgili bilgisi olan gelebilir mi?
Ya bende bu ihtimali düşünüyorum ikisinde dişi çünkü ama birkaç gündür karnı şiş ve siyahlıkta var bilmiyorum ki bende anlamadım ama moli sürekli kovalıyor huzur vermiyor neden böyle yapıyor ki
üremek onların doğasında var kılıç üreme aşamasında ölmekten korkar ve üremek istemez... o nedenle kaçıyor, ve çoğu ölür zaten ben 3 yıl balık besledim, bu balıkları pek barındırmadım. köpek ve japonun hastasıyım, ve melek balığı
en fazla kuyrunu tırtıklar da birlikte bakıla bilen balıklar bunlar cok sorun etme alısırlar bir sure sonra olmadı ikisine de arkadas al bikac tane yalnız hissetmesinler
En İyi Cevaplar