Aknetrent tedavisi gördüğümden dolayı dudaklarım çok fena kuruyor çatlıyor kanıyor ne kullandıysam etki etmedi. Ne öneriyorsunuz?😂✌👍👅😏😒💩😱😎🙊😧😕👎😨☺😉😑😭😥

Bnde aynı ilacı kullanıyorum Şu an en etkili dudak kremi blistex dışarı çıkmadan önce gece yatmadan önce mutlaka kullan yoksa sürekli soyulur yara olmaya devam ediyor kaçıncı aydasın
4. aydayım 2 hafta sonra 5. aya girecem
Güle gülr kullan ilaçları :D
kötü falan deme herkesin başına gelebilir ki hastalıktan değilde kavgadan olmuş gibi hiç canını sıkma :D
lipsler var eczanelerde renksiz besler iyileştirir, ya da teramisin
lips kullaniyorum zaten sebamed
o vakit teramisin dene bir de
blistex kullanmayi dusunuyorum herkez onu onerdi
hadi inşallah gecer ozaman geçmiş olsun :)
saol
Kardeşim blistex diye bir krem gibi şey var eczaneden al çok çok iyi 1 günde gecicek emin ol
Stick mi kanka?
stikler gunluk ama benimki hergun catliyor ilaclar yuzunden
Cevap
2Cevap
Pot o'miracle - lip revitalizer çok etkili oluyor tavsiye ederim 😊 watsonslarda satılıyor 😊
İngilizcemi ismi?
Evet ingilizce 😊 ama performansı başarılı 👌
Reçeteside ingilizcedir şimdi 😏. Doktorlar Reçeteyi okumadan ilacı kullanmayın diyor. Benimde ingilizcem yok o halde kullanamam brn baska bildigin yok mu 😕
Haha çok şekersin ya 😊 bu sana önerdiğim eczanelerde satılan bir ilaç değil ki kozmetik mağazasında satılan bir lip balm :)
Hmm peki kaç euro 😂
Kaç TL demek istedin galiba türkiyede watsons mağazasında satılan bir ürün de kendisi 😊 16 Tl'ye almıştım ben 😊
Türk malı olmayınca avrupa parasıyla satiliyor sandim 😏 Hmm bir arastirim once ama olurmu sonra alirim ucuzmusta
Geçmiş olsun mu o zaman 😉
Kullanmadan birsey diyemem :D saol ya ingilizce felan ama cok yararliymis arastirdim
Rica ederim 😊
;).
Vays sona noktayı da koymuşuz ;) tamam tamam bu son bildirimimdi sana.. sıktık galiba 😉 iyi akşamlar 😊
Ön yargının dibine vurmuşsun :) hayir bilemedin 3 harften asagi yazinca sistem hata veroyor görüş çok kısa diye iki nokta koydum parantez koydum yollamadı ondan nokta koydum yoksa virgulde koyarim noktali virgulde :)
Haha tamam anladıkkk eyvallah 😊
... :P
Blistex medplus kullan ben de roaccutane 6. aya gireceğim haftaya. En işe yarayan o oldu
herkez blistex diyor o yuzdn kullanicam saol
Yatarken ruj bul ruj sur cogu dudak kremine filan nazaran ruj gercekten daha etkili
dudaklarına bal sür 15 dk bekle sonra yıka dudakların düzelene kadar uygula bunu bence
Blistex sos ya da sensitive , lacivert nivea , bepanthol dudak bakim kremi, bol su iç
cok saol da su zaten cok icyorum bepan kullanyorm zatem nivea onceden onermistim hatirladim seni blistex de iyi gelmedi sagol :)
Blistex nasil iyi gelmez yaa agladim bak simdi 😖✋😥 bol bol sür sürekli..
Rica ederim yüzün düzelmis bayagi geçmis olsun
iviiiit semde umutmamissin benii saol :D ilk resmle arasinda nasil fark var hatrlyonmu ilk sordgmu?
Evet sivilcelerin çok fazla azalmis kizariklik var sende de sadece onlarda kendiliginden geçiyo zaten kaçinci aya girdin?
5. ay maviş :) ☺
Ne güzel az kalmis : ) benimkini 8. aya uzatti 😄😥🔪🔪🔪
ben kimim sen hatrlyorm dedinde hatrlamyon dimi :D
Evet beea 😄
hani maviş resmini yollamistin 5 ay once ben soru sormustum aknetrrnde basladim biraz aciklayin napmlym diye felan senle uzun uzun konstuk sorularimi sordm sonra ben sohbet etmek istedim sen tersledin sadece ilac icin mesaj attin uzatmaya gerek yik dedin simdide hatrladinmi :D
Uydurma bee uydurma öyle seyler söylemedim ben 😄😄 özelden kimseyle konusmuyorum dedim hatirlamiyoruz sandin üstümüze yikicaksin 😄
hatirladi be tuhh tabi ozman farkli hesapdi benim hesao sildim onu :D amaaaan neyse olan olmus anjshd
Aynen olan olmus 😄kurdishmen gibi bir seydi 💫 hafizam çok iyidir benim unutmam 😎
Ama gozlerin hafizandan daha cok ilgimi cekmistir :)
Dogrudur 😄 tesekkürler 🙈
Neyse benim gözüm bana yetmyor galiba ajshdh hadi uyuyorum ✌👍
😄 iyi geceler 👋👋
Nemlendirici kullan bol bol nemli olsun
bir ton marka var busuru nemlendirci var
kantaron yağı sür. iyi gelir
Nerelerde bulunuyor ?
aktarlarda var. bazı marketlerde de oluyor
Peki teşekkütler 👍
rica ederim, geçmiş olsun
Saol
Dogal tarifler denedin mi
hayıt ilk senden duydun doğal derken bitkiselmi?
Evet cünkü nerdeyse tüm balmlar filan etkisi cok kısa sürüyo dogal yaglar deneyebilirsin internetten arastır istersen
Araştırırım da. Bildiğin önerdiğin birşey yokmu?
Dur bir bakıyım
teşekkürler :)
Vazelin ve toz seker bekletip havluyla sil ama yıkama. Ve nar agız yaralarına dudak yaralarına cok iyi geliyo nar suyu ve zeytinyagını karıstırıp dudagında bekletip sil ama buda kırmızı yapıyo senin icin sorun olur mu bilmiyorum sadece zeytinyagıda sürebilirsin. Bide en etkilisi bal ve toz seker peelingi dene istersen
Yok sorun olmaz hepsini denerim saol :)
İnsallah ise yarar
Vala agzim yuzum yamulmassa yarar heralde arastirmadan denycem ama neyse arastirmissin heralde 😂
Hahah neden yamulsun tüm kız arkadaslarım yapıyo bak instan varsa gamzenin güzellik rehberine baak orda yazıyolar
Malzeme varsa dene merak ediyorum ise yarıcak mı diye
ne yani beni denek olarakmi kullaniyorsun 😏
Sayılır 😂😂
insta da dedigin kisiyi bulamadim?
Gamzenin_guzellikrehberi
Ooo baya kaptirdim kendimi ne yararli bilgiler varmis :D siz kizlar demek şu gamze sayesinde bakimlisiniz akjdhfhs
İnstada bir sürü öyle site youtubeda da var hepsini biliyorum 😂😂
Kızlar sırrımızı ifsa ettim kusura bakmayın sudnjsjsse
O degilde bu sayfalari yuzune ozon tabakasi kadar fondoten suren kizlarda gorsede kendilerine ceki duzen verse :D
Aynen öyle
Sağol dostum ilgilendiğin için 👍
Önemli degil arkadasım umarım faydalı olmustuur 👍🏻
Denemeden birsey soyleyemem ama site iyimiş :)
Dudak nemlendirici kremler var.
ruj sür
Denedim olmyor ya
3 aydir suruyoruk layn 😂
doktor surekli ayni merhemi yazyor
Neyse sağol 👍
Doktoruna başvurman çok daha iyi olur
sürekli ayni merhemi yaziyor onu kullan gecer diyor
Nemlendirici kullanabilirsin. Olmadı başka bir doktora git çünkü dudak bu sonuçta yüzün önemli bir yeri
Tamamda doktor zaten ilaclarin yan etkisi dudalari kurutmak dedi ben nekadar nemlendrci sursem yine kuruyir dogal malzemeler iceren bildigin bir urun varmi?
Hayır bilmiyorum :)
peki saol 👍
Sadece dudaklar değil bence sıkıntı. s
Ne diyon loo
Krem sürmüyo musun
Etki etmiyor kanka 😥
Kaardeş benimde öleydi ondan sürdüm krem pişik kremi felan ondam sür parlatıyı amma işe yarıyo yara olursa dahaa kötü olur
hematen kullandim etki etmyor saatlik sadece
Çok su iç nemlii tut
gunde 5 litre su :/
İyiii :) fazla dışarı çıkma otur evine
işsizim zaten bro 😂
Güzel güzel
Bol bol öpüş :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar