3 haftadır bu yara dudağımda başta takmıyordum ama artık takmaya başladım geçmiyor hep aynı, bir krem neyim bişi yok mu sürelim kaybolsun

Herpes virüsü bir kardeşim. Su çiçeğinin vücutta kalan hücreleri diyeyim. Bağışık sistemin zayıfladığında bu virüs devreye giriyor. Bulaşıcıdır. kimseyi öpme. Ayrıca kaşıntı yapar. Kaşıma yayılırsa sıkıntı yaşarsın. Aile hekimine git Asiviral adlı bir hap yazsın 5 gün kullan birşeyin kalmaz.
yok kanser abartmayın yahu ne virüsü yara alt tarafı gömdünüz hepten beni :)
google herpes virüsü yaz. resimlerden arat. burdayım.
arattım bu resimdekinin aynısı Şu an bende var
www.pembeoje.com/.../...%C3%BCs%C3%BC-758x380.jpeg
bir çeşir uçuk virüsüymüş yarın gidip hastaneye baktırıcam güncellerim burayıda neymiş diye
dalga geçmeseydin iyiydi. Yardımcı olmak istedim sadece ;) kanser değilsin rahat ol
burdaki herkez birbiri ile makara geçtiği için kimin yorumu gerçek kimin yorumu makara belli olmuyor bazen k. bakma
dostum hap adına kadar verdim. Ciddi konudur hastalık. Kusurluk bir durum yok. Kaşıma ve öpüşme. Hemen doktora git. Geçmiş olsun.
Kardeş bu başka gastalığın belirtisi olabilir bir doktora git..
Ensefalit veyin iltihablanması oda böyle uçukla başladı annemde
.
naptın be kardeş sende gömecen neredeyse toprağa bizi :)
arkadaş basit bir yara bu yahu büyütmeye gerek yok bence başka yerdede çıkmadı sonuçta sadece dudakta
dudaktaki uçuk yara vs için genelde terramycin kullanılır iyi de gelir bir dene istersen
Yeni dudagin hayırlı olsun kardeşim bendede aynisindan var
Cevap
6Cevap
Kardeş ağzına çok fazla alırsan olacağı bu, kaç kere dicem?
eyw kardeş bu tür yorumları yadırgamıyorum insanı gülümsetiyor bence bu tarz yorumlarda olmasa ks nin tadı çıkmaz :)
O anlamda değil, ağzına çok fazla küfür ve hakaret alırsan böyle çıkar işte uçuk demek istedim :D Artist görünüyor bu arada, kötü tarafı yok.
Herpes labialis. Antibiyotikli meryem sürerek 1 haftada yok edebilirsiniz. Bol bol tuzlu su ile gargara yapın.
ufak bişeymiş vazelin tarzı yağlı şeyler sür bikaç güne iyi olur
Sağlık ocağına git birşey yazsın
doğru diyorsun buraya sorana kadar gidip bişi alayım hiç akıl yok :)
Ucuk bu dokunmazsan 1 haftada
3 hafta hiç dokunmadım kaybolmadı 2 gündür sıkıntıdan oynuyorum şişti :)
Kanks tuzlu vermidon sür
hemen sürüyorum
eczaneden uçuk kremi alıp sürerseniz geçer
Eczaneye danış üçük gibi görünüyor
uçuk değilmi?
yok değil yara
Tto diye krem var ondan al
Sarımsak sür
deniyeceğim işe yaramaz büyürse fake hesap açar sana şiirler dizerim
hayır sarımsak işe yaramaz ona uygun kremler olabilr.. ucugun ilerlemişi olabilir
Sarımsak bende iyi geldiği için söyledim işe yararsa ne mutlu ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar