bir zamanlar bir kıza aşık olmuştum ve yıllarca unutamadım detaya gelince, ilk küçük kıvrımsız çirkin kulakları gözüme takıldı ona her bakışta gözüm o hoş görünmeyen kulaklarına kayıyordu gözlerini sonradan fark ettim ve , aslında çok güzel olduğunu anladığımda artık o güzelliği aklımdan çıkmıyordu imkansız değildi ama zordu , başka şehirlerde ve annemin ısrarı sonucu ablasını istemeye gelmiştik, olmadı, sevindim ama bu işi dahada yokuşa sürdü
Kısacası , aşk güzel bir taraftan değil, en çirkin taraftan yakalar insanı ve artık o çirkinlik aşkın bir çeşit nazarlığı oluyerir değil kulakların, hiç bir esnetik faiyette bulunma
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence aslinda aciksin da öylesine kapaniyosun... Allah korkusuyla kapanan bir insan asla ve asla sacini göstermez internet aleminde millete... İnternette olunca haram olmuyo mu günah olmuyo mu. Allah herkese tesettürü hakki ile anlamayi nasip etsin
olma sakın. bilgisayar kulaklığı tak hergün. 3-4 saat film izle o şekilde.. kulaklar kıkırdak olduğu için kapanıyor zamanla. ben de kepçeydim şimdi dümdüz. hiç kepçelik yok
En İyi Cevaplar