Sağlık çok önemli bir konu. Özel sağlık sigortası hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim? Sitede yaptıran var mı? Kötü zamanlarda faydası oldu mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
özel sağlık siğortası yaptırmıştım adınıda verim rahatlıkla.ageon ama bu adiler benden aldıkları parayı yediler .yatırdığım paramı tekrar almak istedim 6 bin tl vardı elime geçen para 4bin göya siğorta yaptılar..dava açtım kazandım.paramı fazlasıyla aldım eşek gibi ödediler.artık böyle şeylere asla güvenmem birdaha..en güzeli var oda ssk bence.
Hayat sigortası sanırım seninkisi para iadesi olduyda?
çalışırken özel sağlık sigortam vardı ancak hastanelik bir işim olduğunda; ultrason,endoskopi,röntgen,tam kan tahlili hepsini ssk da 70TL ödeyerek yaptığımda özel sağlık sigortam için 120TL gerekmişti.aynı işlem aynı hastane
ama tabi Allah korusun büyük hastalıklarda kazalarda ölümlerde özel sağlık sigortası olması büyük avantaj
Ameliyatlar da filan konfor iyi olur sanırım.
Standart planda olsa yaptırmak da fayda var bence.Yatılı kalınacak durumlarda rahat olur bence
Var ben de şu an zaten:)
Benim sağlık problemim olmaz pek de.Apandisit filan riskli diye yaptırdım.En iyi hastaneye gidileibiliyor operasyon için.
Ameliyatta özel hastaneye gidilirse masraf çok olur bunda farklı durum.Ön masraflariçin limit var.Ameliyat bedelinin tamamıda ödeniyor.O iyi zaten.
kurumsal bir firmada çalışıyor olmanın avantajı ile var ...:))
tehlikeli bir işte çalışıyorum, yaptırmayı düşünüyorum
Cevap
5Cevap
Türk telekom aboneleri için Acıbadem Mobil saglık paketi bulunuyor . Özel Acil saglık sigortası ayda 5 liraya 7500 liralık teminat bedeli sunuyor ve 4 kişi yararlanablyor ailede. 444 1 444ten veya bayi ofislerden ögreneblrsniz . Herkesin sosyal güvencesi var sonucta ama özel hastaneye gttgnde masraf altnda klıyosun . Ayrıca muayeden tut ilaçların hep maasından kesiliyor saglık durumu riske atmya gelmez..
huzur saglık mutluluk sevdıklerımın yanımda olmasını beklıyorum.kavga gurultu ara bozuklugu yok olsun herkes bırbırıne verdıgı degerı hıssettırsın ıstıyorum.
Benim var elbbette yararları çook.A aınıfı hastanelerde adam gibi muayene yaptırıp tetkiklerine baktırabiliyosun
Var, cünkü Hollandada mecbur bu. Ve buraya geldığımde durdurmaya gerek duymadım
Yok.Ben pek güvenmiyorum açıkcası.Bu sigorta konusunu çok iyi araştırmak lazım.Neleri kapsıyor.Sonuçta her ay belli bir prim yatıracaksın.
evet faydası oluyor. hastanelerdeki hantal bürokrasiden ,sıra beklemeden ve elbetteki isteksizce iş yapan görevlilerden kurtuluyorsun.
hayır ozel yapmadım kendımden cok arabamı dusunuyorum galıba onun sıgortası var benım yok
özel sağlık sigortam yok...düşünmüyorum da...
var ve faydasını da gördüm
hayır yok. yaptırmayı da düşünmüyorum.
emekli sandığı:))
SSK iyidir .
benim yok:)
SSK var olmaz mı?
Sana yetiyorsa olur tabi de ankete hayır yazarsın sorun olmaz.Hoşçakal.
evet var
evet var
Evet var ..
Evet sigortam var .
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar