ASİMETRİK YÜz ve Tedavisi? Çok önemli Herkes de bu problem var ?

Ergenlikten beri diş problemi yaşardım ve buna bağlı olarak hep tek taraflı çiğnedim. Bunun sonucu olarak yüzümün asimetrikleştiğini yeni yeni fark etti (((((ben hala fark etmiyorum aynada yüzüm gayet düz gözüküyor fakat arkadaşın biri ağzın yüzün yamuk olmazsa çok yakışiklisin dedi ben de şaşırdım hala hala bu ne demek istiyor diye ,Çünkü ayna da ve selfie çekerken gayet normal gozukuyordum ama başkası benim fotoğrafımı çekti mi ağzım yüzüm yamuk gözüküyordu ve ben bunu duruş bozukluğuna veriyordum , arkadaşta öyle dedikten sonra farkına vardım,)))) Sorum şu sizlerde acaba aynaya baktığınızda ve selfie çektiğiniz de bir asimetriklik görmemenize rağmen , Başkası çekerken ağzınız yüzünüz yamuk oluyor mu,... Eğer Sizi nde yüzünüz ASİMETRİK ise bir tedavi görüyor musunuz , bunun tedavileri nelerdir ,Çok tsk...
Ha siz siz olun dişlerinize önem verin , hemen tedavisine koyulun, sonra yüzünüz tek taraflı çiğnenerek kaynaklı ASİMETRİK olur
Güncellemeler
+1 yıl
Birde eğer bir başkası beni nasıl görüyor diye düşünüyorsanız ,, elinize iki ayna alın 90 derecellik ayna acıyla birbirine monteleyin ışte o şahıs sizin ta keendiniz
ASİMETRİK YÜz ve Tedavisi? Çok önemli Herkes de bu problem var ?