Benim sol alt küçük azı dişime kanal tedavisi yapılıyor ilk gittiğimde diş hekimi dişimde iltihap olduğunu söyledi ve ilaç yazdı ve 6 gün sonra kanal tedavisine başlayacağım dedi. Şimdi kanal tedavisi oluyorum ilk gittiğimde iğne yaptı dişim çok uyuştu ancak 3 seanstır gidiyorum, kanal tedavisi kaç seans sürer ki ve iğnede yapmıyor tedavi sırasında canım da acıyor ve doktorum hayla iltihap var diyor sadece pansuman yapıp gönderiyor beni normal bir şey mi duyduğum kadarıyla çoğu tedavi 2.3 seansta bitiyormuş. Kanal tedavisi ne kadar sürer?
Bir de 2 hafta önce burun akıntısıyla birlikte soğuk algınlığı geçirdim arkasından boğazımda sağ tarafta yemek yerken batma hissi oluştu. Birbiriyle ilgili mi bilmiyorum. 1 haftalık batmadan sonra KBB uzmanına göründüm oral muayeneden sonra hiçbir şeyin olmadığını boğazımda aft olabileceğini ve bol su içmem gerektiğini söyledi. Ancak toplamda 2 haftadır sürekli olmamakla birlikte boğazımın sağ tarafında yemek yerken yara varmış gibi batıyor ya da acıyor. Kanal tedavisi kaç gün sürer ne kadar zamanda iyileşir?
Bir de 2 hafta önce burun akıntısıyla birlikte soğuk algınlığı geçirdim arkasından boğazımda sağ tarafta yemek yerken batma hissi oluştu. Birbiriyle ilgili mi bilmiyorum. 1 haftalık batmadan sonra KBB uzmanına göründüm oral muayeneden sonra hiçbir şeyin olmadığını boğazımda aft olabileceğini ve bol su içmem gerektiğini söyledi. Ancak toplamda 2 haftadır sürekli olmamakla birlikte boğazımın sağ tarafında yemek yerken yara varmış gibi batıyor ya da acıyor. Kanal tedavisi kaç gün sürer ne kadar zamanda iyileşir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer