Enfeksiyon ya da iltihap falan var mı anlayan bir açıklama yapsın lütfen

Her ay duzenli baktiriyorum ben
Lokosit eritrosit duzeylerin norlmal
Her insanda o kadad olabilir sivi al gecer
Kayda deger bir enfeksiyon yok
Kanda degil enfeksiyon hem
Enfeksiyon kapmışsin büyük ihtimal bir kereviz toz verecek önemli bişey değil
Kereviz değil kerelik
Aynen o oluyor
Evet ama önemli bişey değil ilaç bile vermeyebilir verirse de toz verecek
Mobilden tam goremiyom lokozit oranı yüksekse enfeksyn vardır diye duymustum
Cevap
0Cevap
tabi hepimiz üroloğuz neden anlamayalım. ya adamlar 6 sene boşuna mı okuyolar :)
bir sıkıntı yok gibi görünüyo
onlar düşük olduğu zaman şüphelenmen gerek
@rubatum lökasit (akyuvar) düşüklüğü hiç duydunuzmu ? 2-3 aralığında olur şu değerler ona göre çok çok normal sadece bol bakteri anlamına geliyo korkulucak bişey yok anlamında söyledim doktor gerekli olan ilaçları vermiştir zaten sırf yorum yapmak için yorum yapma
şu durumda sadece antibiyotik tedavisi görürsün korkma yani değerler okadar kritik değil :)
Hala devam ediyor...
Kan değerlerinin azlığını veya çokluğunu anlamak için idrar tahliline değil, kan sayımı sonucuna bakılır. SALLAMA daha fazla.
Lökosit örneğinin idrarda görülmesi, vücudun bir şekilde zarar gördüğü ve bununla mücadele edip ölen kan hücrelerinin idrar yoluyla ATILDIĞI manasına gelir. Eritrositin normal şartlarda hiç görülmemesi gerekir.
Yorum yapmış olmak için yazan sensin. ''Onlar düşük olduğu zaman şüphelenmen gerek'' Bu bayağı bilgisizce yazılmış bir yorum. Niye yanıltıyorsun insanları?
Ayrıca doktora göstermiş olsa, o zaten açıkladığı için sana bana sormazdı değil mi? Te allam.
Kaç kez idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, onca doktora gittim ve senin söylediğini onaylayan bir şey görmedim- duymadım.
İlk yorumlarında ima ettiğin gibi olması gereken, tam olarak normal değerler değil bunlar. Eğer öyle olsaydı, sonrasında antibiyotik verir falan diye yazmayacaktın zaten. Çevirme şimdi.
Soran, ben bildiğimi yorumlarım. Bunun dışına çıkıp kafadan teşhis koyarak hekim taklidi yapamam.
5-6 lökosit var.
Enfeksiyon olabilir.
Bu kadar da değil ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar