Dün yüzümdeki ayva tüylerini hazır ağda bandı veet'le aldım sonuç derim soyuldu.. 3 senedir bu yöntemle alırım tüylerimi ilk defa böyle bişey başıma geliyor ne yapıcağımı şaşırdım iz kalır diye çok korkuyorum :( şu an locoid krem ve travazon sürüyorum. sizin tavsiye ettiğiniz bir krem falan var mı ya da doktora mı gitmeliyim sizce.. gerçi utancımdan dışarı nasıl çıkıcam bilmiyorum :(derim soyuldu
çok teşekkürler yorumun için inşallah dediğin gibi geçerde iz kalmaz :) bn travazonu gün içinde sürekli sürüyorum yüzüm hep kremli cildim kremi emmidiği anda yeniliyorum kremi daha etkili olsun bian önce iyileşsin diye umarım yanlış yapmıyorumdur..
teşekkürler canım valla bnde bian önce iyileşsin diye yoğurt gibi sürüyodum kremi kendimi çok rahatsız hissediyodum ama katlanıyodum mecbur boşuna eziyet etmişim kendime :)
Benim de birkac ay once boyle olmustu kolumu alirken agdayla derim soyulmustu ve kocaman beyaz bir leke kaldi:( ne ypabilirim bu durumda onu gecirmek icin
Çok teşekkür ederim canım bepanten kullanmayı düşündüm ama tüylenmeye yaptıgını okumuştum bir sitede o yüzden çekindim kullanmaya :/ fito'yu mutlaka deniycem ama :)
En İyi Cevaplar