Sık tuvalete çıkıyorum 1-2 saatte bir sizce bu normal mi ?
Yada neden olur ?
Yada neden olur ?
aslında gayet normal geç çıkmak aslında anormaldir. genelde ayaklar soğuk aldığı zaman daha fazla çıkılır. ama 1 2 saat normaldir. böbreklerin gayet iyi çalışıyo ama sıvı tüketmeyi ihmal etme bol bol su. hade kolay gelsin.
Çok sıvı tüketiyor musun?
eger cok fazla sıvı gidalar tüketmiosan ve bi anormallik seziosan hemen doktora git.bildiğim kadarıyla seker hastalıgı belirtileri arasında sık tuvalate gtme olayıda var.
yemin et :(
belirtilerini söyleyebilirmisin ?
mermere oturmuşsun üşütmüşsün yavrucuğum git ayağına çorap giy
Cevap
17Cevap
soğuk havalarda sık tuvalete gitmek normaldir. aşırı sıvı tüketimi varsa yani çay kahve su meşrubat gibi şeyleri çok işiyorsan havalarda soğuk olunca sık idrar gelmesi normal. ayrıca idrar yollarını üşütmüş olabilirsin.
Çok sulu yiyip içtiysen bu günlük veya karakterin buysa yani sürekli sulu birşey tüketiyorsan normal. Ama diğer türlü 1 - 2 saate küçüğü anlarımda büyüğü yapıyorsan motor bozulmuştur. :d. Hee yok bozuk değil diyorsan o zaman bir doktora görün.
:D:D:Dben öleyim o zaman saatte bi 10 kere giderim.çok su içiyorum damacana gibiyim:Değer şu içmiyorsan böbrek rahatsızlığı belirtisi koş doktora
kardeşim çok geçmiş olsun.normal deyil kardeşim üşütme olabilir kum taş sorunu olabilir ama en kesin çözüm bir hekime danışman çok geçmiş olsun.
Ayaklarını sıcak tut..Üşürsen sürekli tuvalete gitme isteğin olur...
geç çıkmakta anormalliktir ama bence bu kadar sık olmasıda normal değil doktora görün sonucta böbrek yani boru değil :D
Bende aynı sıkıntıyı cekiyorum bazen günde 4-5 kere büyük tuvaletim geliyor herkez ne güzel bağırsakların çalışıyor diyor ama bence cok sıkıcı günde 1 kere ideal :)
sıvı fazla tüketiyosan cıkman cok normal hayırsa idrar yolları enfeksiyonu detayları var arastır
Bence bi idrar yollarına bakdırmalısın burda çözebileceğin bi sorun değil sağlık sonuçda...
deıl bence yanma oluyormu akıntı ve rengı de onemlı erkek arkadssın varmı varsa yakısnlastınızmı usuttunmu hepsı sebebı olabılır
o sorun bende de var, ama normal olduğunu düşünüyorum.
Kilo da veriyormusun aynı zamanda yoksa kiloda değişiklik yok mu
böbreklerini sıcak tut..
üşütmekten sFşlsmadfkdsaf
iyi iyi metabolizma sağlam
bence bu güzel bişey çünkü vucüdun su toplamıyo
normal değil araştır netten
cok su içiyorsan ondandur
yok bea günde 1 bardak
gercekten cokmuş :D
:)
idrar yollarını üşütmüşsün...
az çay kahve ıc