• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cilt Bakım

Silverdin Krem Nedir? Ne İşe Yarar?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Epilasyon sonunda yüzümde lekeler oluştu, Silverdin kremi kullansam olur mu? Silverdin hakkında bilgisi olan veya Silverdin kullananlar varsa yardımcı olabilir mi?

silverdin
silverdin
Nedir Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KSMakale
    KSMakale Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Selam KScan! Duyduk ki Silverdin krem hakkında bilgiye ihtiyacın varmış :) Ee o zaman doğru yerdesin! Sizler için Silverdin krem nedir, ne işe yarar? Hepsinden bahsedelim.

Silverdin Krem Nedir?

Silverdin Krem, cildin yaralarının iyileşmesini hızlandırmak ve yanık tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Bu krem, gümüş sülfadiazin içermektedir, bunun yanı sıra çeşitli bitkisel ekstreler ve vitaminler de içermektedir. Krem yaraların iyileşmesini hızlandırmak, enfeksiyonları önlemek ve cildin yenilenmesini sağlamak için kullanılır. Hem yaraları hızlıca iyileştirmek hem de yanık sonrası oluşan kızarıklık, şişlik ve kaşınma için kullanılmaktadır.

Silverdin Krem İçeriği Nedir?

Silverdin kremin etkin maddesi gümüş sülfadiazin ve lidokaindir. Gümüş
    sülfadiazin, yara veya yanık bölgesinde iltihap ya da enfeksiyona neden olan bakterileri yok eder. Lidokain, lokal anestezi görevi görmektedir. Sorunlu bölgedeki kaşıntı gibi sorunları ortadan kaldırmaktadır. Bu ilacı kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

Silverdin Krem Ne İşe Yarar?

Silverdin krem, yara iyileştirme ve yanık tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Krem, yara iyileşmesini hızlandırmak ve yanıkların daha hızlı iyileşmesini sağlamak için kullanılır. Aynı zamanda yara ve yanıkların ağrısını azaltır ve enfeksiyon riskini azaltır. Bütün yanıklarda etkili olan krem mutlaka doktor önerisiyle kullanılmalıdır.

Silverdin Merhem Cilde Faydaları Nelerdir?

Silverdin merhem, cildin yara ve yanıklarının iyileşmesini hızlandırmak için tasarlanmış bir üründür. Bu krem, cildi nemlendirerek yara ve yanıkların üzerinde bir tabaka oluşturarak, cildin iyileşme sürecini hızlandırır. Ayrıca, cildi koruyan ve cildi yenileyen bileşenler içerir. Silverdin merhemin cilde faydaları şu şekildedir;

• Yara iyileşmesini hızlandırır. Krem, cildin yaralarını iyileştirmek için gerekli olan besin maddelerini sağlar ve yaraların hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlar.
    • Ciltte oluşan güneş yanıklarına karşı iyi gelmektedir.
    • Ciltte oluşan yanık ve yara ağrılarını azaltır. Krem ağrıyı azaltmak için lokal anestezik içerir.
    • Krem cildi nemlendirerek cildin kurumasını önler ve cildi yumuşatır.
    • Cildi UV ışığına ve diğer zararlı etkilere karşı korur.
    • Cildin enflamasyonunu azaltır ve cildin görünümünü düzeltir.
    • Cildin yenilenmesini hızlandırır ve cildin yeni hücrelerinin oluşmasını sağlar.
    • Yeni oluşmaya başlayan iltihaplı sivilcelere karşı etkilidir.
    • Yatalak hastalarda çıkan yatak yaralarının tedavisinde etkilidir.
    • Dövme yaptırdıktan sonra ciltte enfeksiyon oluşmaması için kullanılmaktadır.
    • İltihaplı sivilceler üzerinde etkilidir.

Silverdin merhemin faydaları bu şekildedir. Ancak her zaman belirttiğimiz gibi mutlaka doktor tavsiyesi ile kullanmanız gerekmektedir.

Silverdin Krem Sivilce için Kullanılır mı?

Silverdin krem, yeni oluşmaya başlayan iltihaplı sivilcelere karşı etki ettiği gösterilmiştir. İltihapları kurutarak sivilce oluşumunu engellemektedir. Ancak Silverdin krem tek başına sivilce tedavisinde kullanılmamaktadır. Eğer sivilce problemi yaşıyorsanız bir uzman doktora danışarak farklı tedavi yolları arayabilirsiniz.

Silverdin Krem İltihaplanma için Kullanılır mı?

Silverdin Krem, yara ve yanıklarda ortaya çıkan iltihapları kurutmak için kullanılmaktadır. İçerisindeki etkin maddeler sayesinde iltihapları kurutur. Cildin iltihaplanmasını önlemek için, cildi nemlendirir ve rahatlatır. Aynı zamanda cildi temizler ve cildi canlandırır. Ancak, cildinizdeki herhangi bir sorun için doktorunuza danışmanız önerilir.

Silverdin Merhem Yan Etkileri Nelerdir?

Her ilacın olduğu gibi Silverdin kremin de yan etkiler bulunmaktadır. Olası yan etkileri şu şekildedir;

• Aşırı duyarlılık reaksiyonları.
    • Yanma hissi,
    • Deride renk değişikliği,
    • Eritema multiforme (genelde kendiliğinden geçen, el, yüz ve ayakta oluşan kızarıklık)
    • Deri nekrozu (deride içi sıvı dolu kabarcıklarla seyreden hastalık),
    • İştahsızlık, aşırı susama, kusma ile seyreden böbrek iltihabı.

Eğer yukarıdaki yan etkilerden herhangi birini yaşarsanız derhal kremi kullanmayı bırakıp en yakın sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.

Silverdin Krem Nasıl Kullanılır?

Kremi kullanmadan önce cildinizi iyice temizleyin ve kurulayın. Daha sonra kremi parmak uçlarınızla yavaşça cildinize masaj yaparak uygulayın. Kremi her gün düzenli olarak kullanmaya devam edin. Göz ve göz çevresinden uzak tutmaya çalışın, göz ile temas olursa hemen bol su ile durulayın. Eğer cildinizde herhangi bir yan etki ya da alerjik reaksiyon görürseniz, hemen kullanmayı durdurun ve bir doktorla iletişime geçin. Ayrıca Silverdin kremi dozu 250 mg’ı aşmamalıdır.

Silverdin Yüze Sürülür mü?

Silverdin genellikle cildinizdeki bakterileri öldürmek için kullanılan bir ilaçtır. Bu nedenle, doktorunuz cildinizdeki bir sorunu çözmek için size yüze sürmenizi önerirse uygulayabilirsiniz. Ancak, cildinizde herhangi bir sorun yoksa yüze sürmeniz önerilmez.

Silverdin Krem Ne Zaman Kullanılmalıdır?

Silverdin kremi doktorunuzun size verdiği talimatlara uyarak kullanmanızı öneririz. Bunun dışında sabah ve akşam günde 2 kere kullanmanız önerilmektedir. Fakat en doğru zaman için mutlaka doktorunuza danışmalısınız. Çünkü her hastalığın tedavisi farklıdır ve her hastalığa farklı tedavi uygulanmaktadır.

Silverdin Krem Ne Kadar Kullanılmalıdır?

Silverdin krem ne kadar kullanılmalı? Silverdin krem genellikle doktor tarafından önerilen şekilde kullanılmalıdır. Doktorunuz size kremi nasıl uygulamanız gerektiği ve ne kadar süre boyunca kullanmanız gerektiği konusunda bilgi verecektir. Ancak, kullanım dozu 17-20 g aşmamalıdır. Ve kullanımı 20 gün ile sınırlıdır. Çok sık ve çok fazla uygulamak istenmeyen reaksiyonlara neden olabilmektedir. Bu nedenle doktorunuzun önerilerini mutlaka takip etmeniz önemlidir.

Silverdin Krem Kullananlar Memnun mu?

Silverdin krem kullanıcı yorumlarına baktığımız zaman genellikle olumlu yorumlar görmekteyiz. Silverdin kullanıcı yorumları şu şekildedir;

• Yara ve yanık tedavilerine birebir krem. deva denen ilaç şirketi mucizesinin icadı. serin yerde saklanmalı, çocukların ulaşamayacakları yerlerde ve ambalajında saklanmalı, ve haricen kullanılmalıdır.
    • Hayat kurtarıcı, acı hafifletici bir kremdir. hassas bünyelere güneşle temas ettikleri dönemde şiddetle tavsiye edilir.
    • Yara ve yanık tedavisinde kullanılan, acıyı şıp diye geçirdiği bildirilen pomat. ağır vakalarda anestol ile karıştırılarak uygulanması elzemdir.
    • Ayakkabınız vurduğundaki o şiddetli acı ve yanma duygusunu anında hafifleten ve sabaha kadar neredeyse yarayı yok eden mükemmel kremdir.
    • Çocukluğumdan beri yanık tedavisinde kullandığımız krem. bir tane de anestezik pomad ile birlikte kullanıyoruz. elim fırına yapışıp piştiğinde bile hemen iyileşmesine yardımcı olmuştu.
    • Hiç hesapta yokken hayatıma giren antibiyotikli krem. sol yanağımın üstünde olan haftalardır geçmeyen kabuk bağlamış iltihaplanmış sivilce yaralarımın üstüne anneannemin önerisiyle her gece bol kıvamda silverdin sürdüm ve 1-2 hafta içerisinde geçmesine yardım etti.
    • Özellikle yanıklar için hayat kurtarıcı bir kremdir, mutfak dolabımızdan hic eksik olmaz sayesinde bir cok sıçramış yag yanıklarını tencere tutarken haslanan parmaklari en az zararla atlatmısımdır iyi ki varsin silverdin.
    • Güneş yanıklarımı hafifleten ve ağrıyı dindiren Silverdin krem. İyi ki varsın.
    • Boydan boya yanarak bulamaç halinde soyulan bacağımı düzeltmiş, ardında tek bir iz bile bırakmamıştır efenim. şu an etek/şort giyebiliyorsam bu ilaç sayesindedir.

Silverdin krem kullanıcı yorumları bu şekildedir. Ancak unutmamak gerekir ki bu krem herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir ve herkese iyi gelmeyebilir. Bu nedenle herhangi bir sorun için kullanacaksanız mutlaka doktor önerisi ile kullanmanızı öneririz.

Silverdin Krem Fiyatı Nedir?

Silverdin krem 2023 güncel fiyatı 35.29 TL'dir. Bu kremi reçeteli alabileceğiniz gibi eczanelerden reçetesiz olarak alabilirsiniz. Ancak doktorunuz tarafından reçete edilmesini öneririz.

Silverdin Krem Benzeri Diğer Kremler Nelerdir?

Silverdin krem yanık ve yara tedavisinde adını duyurmuş en etkili kremlerden biridir. Ancak piyasada benzeri kremler de bulunmaktadır. Silverdin krem benzeri diğer kremler şu şekildedir;

• SILVAMED Krem
    • SILVADIAZIN
    • DERISIV %1 krem
    • Contractubex Krem
    • Hametan Krem
    • Fito Krem
    • Madecassol Krem
    • Bepanthol Krem
    • Advantan Krem

Ancak bütün ilaçlarda olduğu gibi bu kremleri de mutlaka hekim gözetiminde kullanmalısınız.

Umarım yardımcı olabilmişizdir. Sağlıklı günler dileriz :)

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• sefne
    sefne Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 59%
    +1 yıl

Silverdin, yanık ve yara için kullanılan bir kremdir. Fakat şuna dikkat edin: Silverdin, antibiyotikli bir ilaçtır. Ufak yaralar için uygun değildir! Daha derin yaralarda kullanılır. Çok faydalıdır ve her evde bulunmalıdır.

2
    0 Yorumla
  • beatles
    beatles Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Silverdin yanıklar içindir, hatta yanıklara birebir iyi gelen bir kremdir. Yüzündeki lekelere yardımcı olmaz, onun için yüz bakımına git, bakımı da doktor yapsın ama.

1
    0 Yorumla
  • Süpernova
    Süpernova Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Yanık tarafını dikkate alma sen.Yeni dokuların oluşumunu da hızlandırır.Senin leke dediğin şeyler ölmüş veya ölmeye yüz tutmuş dokular olmalı. Silverdin belki işe yaramayabilir ama zararı olacağını pek sanmam. Çünkü Silverdin yanıkların tedavisinde kullanılıyor, yüzüne uygun olup olmadığını doktorun görüp söylemesi gerek.

0
    0 Yorumla
  • hotdog
    hotdog Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 729 cevap paylaştı.

Silverdin, yara ve yanıklarda kullanılan onarıcı etkili bir kremdir, lekeler için işe yaramaz ama deriyi dolayısıyla pigmentleri rahatlatır, geçici tahrişleri gidermede etkilidir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

5

Cevap

• dağlarınNefesii
    dağlarınNefesii Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 67%
    +1 yıl

Yanık kremidir. Cildin çok hassas ise kullanmasan iyi olur ama normal bir cilt ise hücre yenilenmesine yardımcı olacaktır.
    Ben haftada 2 kere gece yatmadan şu krem vitamin ve yağları birleştirip iyice temizlediğim yüzüme uygulayıp yatıyorum sabah da güzelce temizleyip su bazlı nemlendirici ve güneş kremimi sürüp çıkıyorum
    ▪Bepanthen , Bepanthenol , Silverdin, Madecassol , Hametan , Cvitamini ampulünden iki damla , Kayısı çekirdeği yağı iki damla, Çay ağacı yağı iki damla ▪

Bunlar hücre yenileyen harika içerikler ama dediğim gibi çok hassas tenlerde illa kullanılacaksa ertesi gün güneşten iyi korunmali yoksa iyice incelen cilt daha fazla leke oluşumuna maruz kalır.

0
    0 Yorumla
  • Müthişanne
    Müthişanne Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 61%
    +1 yıl

Kardeşimin eli yandiginda vermisti doktor. Bence kullanmadan önce bir doktora danış kuzum geçmiş olsun.

0
    0 Yorumla
  • neslitükenmişerkek_-
    neslitükenmişerkek_- Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl

Sokakta bulduğum yanağında doku kaybı olan bir kedinin yüzünde kullandım probolis tozu ile birlikte

0
    0 Yorumla
  • gcolak
    gcolak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Yara ve yanık tedavisinde kullanılıyor. Derin yanık tedavilerinde falan kullanıyor dikkat et

1
    0 Yorumla
  • spagetti
    spagetti Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Silverdin sanırım yanık kremi. Yani benim bacağım yandığında herkes bu kremi tavsiye etmişti.

0
    0 Yorumla
  • serkanserkaaan
    serkanserkaaan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

silşverdin yanık içindir..

1
    0 Yorumla
  • Elenaa
    Elenaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Fayda etmez ama salyangoz kremi deneye bilirsin..

0
    0 Yorumla
  • turker
    turker Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

:)) onun bi faydası olmaz

0
    0 Yorumla
  • lazmardini
    lazmardini Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

silverdin yanık kremi faydası olacağını sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

O lekeler geçmez hangi aletle yapıldı

0
    0 Yorumla
  • Kotucocuk0707
    Kotucocuk0707 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Yanik icin 2. Derce

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Silverdin Krem Nedir? Ne İşe Yarar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Silverdin kremi yanik izlerine iyi gelir mi? 2 cevap verildi
Silverdin krem yüzdeki izlere iyi gelir mi? 6 cevap verildi
Madeleb Krem Nedir, Ne İşe Yarar? Kullanımı Nasıl? 10 cevap verildi
Beklazon krem ne işe yarıyor? 3 cevap verildi
Travazol Krem Ne İşe Yarar? 17 cevap verildi
Belogent Krem Ne İşe Yarar? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨