medium.com/.../madeleb-krem-nedir-selin-ciğerci-paylaştı-yorumlar-sorular-30475fff38e0
Madeleb Krem Nedir, Ne İşe Yarar? Kullanımı Nasıl?
medium.com/.../madeleb-krem-nedir-selin-ciğerci-paylaştı-yorumlar-sorular-30475fff38e0
Cildin nem dengesini sağlar doğal parlaklık kazandırır cildi toksinlerden arındırarak kir ve yağı temizler böylece cilt hem yaşlanma belirtileri kırışıklıkların gecikmesinde hem de siyah nokta ve sivilce gibi sorunların tedavisinde oldukça etkilidir
Son dönemde sosyal medyada o kadar çok farklı krem popüler oldu ki, hangisi iyi hangisi yararlı anlaşılmıyor. Ünlülerin de sık sık tanıtımını yaptığı ve mucizevi olarak adlandırılan bu kremlerden biri de Madeleb krem. Son dönemde sosyal medyada sık sık karşımıza çıkan Madeleb kremden bahsedeceğim.

Madeleb, 40 mg'lık tüpte satılan, hasarlı ve kuru cildin bariyerini onarmayı vaat eden bir ürün. Türkiye distrübitörü Wlab Kozmetik olsa da, ithal bir krem olan Madeleb'in hangi ülkeden ithal edildiğini bulamadım ne yazık ki.

Centella asiatica bitkisi içeren Madeleb kremin içeriğindeki diğer maddeler lavanta yağı, papatya özü ve safra bitkisi özü. Büyük ölçüde doğal içerikli olduğu belirtiliyor.

Madeleb kremin pul pul cildin yumuşayıp yenilenmesine, sivilcelere, leke izlerine iyi geldiği söyleniyor. Kısacası sivilceden kuruluğa, lekeden yaraya her şeye iyi geldiği söyleniyor. Madeleb krem kullanımı günde iki kez temiz cilde şeklinde olmalı. Ülkemizde özellikle Selin Ciğerci'nin reklamını yaptığı bu kremle ilgili benim kafamda soru işaretleri oluştu. Örneğin madeleb ve madecassol aynı mi diye düşünülüyor ama aslında alakaları yok. Bir kremin mucize olarak her soruna çözüm getirdiği vaadi insanda şüphe oluşturuyor, hiçbir ürün tek başına her soruna çözüm getiremez. Sivilce için kurutucu, pul pul dökülme için nemlendirici özellikte ürünler gerekir, tek bir krem bu iki işi nasıl yapsın? Ayrıca menşei belli olmayan ürünlerde akla hemen Çin geliyor, Çin'de üretilmiş, ne olduğu belli olmayan kremleri sırf sosyal medyada övülüyor diyerek umut bağlayarak almamanızı tavsiye ederim. Eczanelerde, kozmetik mağazalarında içerikleri ve nereden geldiği belli olan çok daha etkili ürünler mevcut.
kullanmadım
Kullanıcı yorumlarını oku bir googleden sonra karar ver 😉👍
Cevap
3Cevap
Kremin içeriği ne hiç baktın mı gadası.
Sana tavsiye ünlülerin önerdiği saçma markaları asla deneme🙆 bana o kadar para verseler ben de överim😅😅
Şikayetvar. com sitesine bir göz atmanı tavsiye ederim.
Bana güvenilir gelmiyor.
Hıc kullanmadım kanks
ne kremi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?