İlk defa duyuyorum bu Emla kremi, kullanan var mı arkadaşlar, Emla kremin faydası oluyor mu gerçekten? Emla krem nedir?Emla krem nasıl kullanılır, neye faydası vardır? Bir de Emla krem ne kadar, emla krem fiyatı nedir? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.emla krem
Emla krem ile anestol kremin arasında bir fark göremedim ben çünkü kullanım alanları aynı. Sadece değişik kelimelerle yazılmış aynı ifadeler. Örneğin: emlanın endikasiyonları.
Emla Krem dermal anestezi sağlar. Emla Krem yüzeysel cerrahi girişimler ve deri anestezisinin gerekli olduğu iğne ponksiyonlarında, genital mukozanın yüzesyel anestezisi için kullanılır.
Bir de Anestol endikasyonlarına bakalım.
Endikasyonları:
Deri ve mukozanın yüzeysel yanıkları,
Çeşitli nedenlere bağlı kaşıntılar,
Meme ucu, anüs, dudak çatlakları ve ağrıları,
Endotrakeal entubasyon uygulamasında anestezik lubrikan olarak kullanılır.
Emla kremin fiyatı 57 tl, Anestol pomatın fiyatı 3.60 tl. Formül olarak da her ikisinde etken madde lidokain bulunuyor. Araştırmak gerek.
Emla kremi ne amaçla kullanacağınıza bağlı; eğer lazer epilasyon öncesi kullanılacaksa işe yaradığını söyleyebilirim. Kullanımını burada yazmışlar, standart krem sürer gibi kullanmalısınız ancak fiyatının Türkiye'de çok pahalı olduğunu duymuştum, 130 civarı Emla krem fiyatı, alternatifleri pek fazla olmadığı için sanırım.
- Emla krem içinde lidokain etken maddesi bulunan bir lokal anesteziktir. - Açık yaralara sürülmez. - Sıklıkla hissizlik oluşturmak için kullanılır. - Devlet tarafından ödenmez. Çünkü kadınlar arasında kasık kıllarının rahatça alınmasını sağladığından meşhur hale gelmiştir.
Emla krem işe yarar mı ?
Niçin kullanacaksın onu bilmek gerekir. Emla kremi ne kadar diye sorarsan, Emla krem fiyatı; en son 50 tl fiyatı vardı, şimdi kaçtır bilemiyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Emla kremi lazer için mi kullanacaksın? :)) Ben kullanmadım ama uyuşturmak için satılan bir krem, fiyatı da 60 tl idi. sanırım :)
Türkiyede cok pahaliymis ya :S ben 11 Euro vermistim o bile pahali geldi daha farkli kremler var ve dedigim gibi uyusturma derecesi cok düsük cok hassas insanlar icin sanirim benim isime yaramadi.
Kuzum bn kullandım gayet işe yaradı. Ben iğneli epilasyon yaptırıyorum baya rahatlattı. Özel bölgeye kullandım ben. yüzde de etkili. 5 tüp halinde satılıyor eczanede fiyatı 95 tl. Ama kaş ve bıyığı az gider uzun süre kullsnırsın. Ama sana tavsiyem dr. Dermiss diye bir krem var yine uyuşturucu etkisi var tek tüp 18 tl ve emladaki tüplerin iki katı bu daha avantajlı ben onu kullanıyorum artık baya iyi. Eczanede bulabilir misin bilmiyorum ama ben iğneli yapgırdığım yerden alıyorum. Dr. Dermiss google a yaz bak daha kıvamlı o. Emla cıvık terle akabilir de.
emla kremi kullanmadım ama genelde sorunu olanlar emla kremi çok öneriyorlar. onun muadili ama uyuşturucu etki bir tık az ama anestol pomad var lokal anestezik. onu da deneyebilirsin ama ne yaparsan yap kendini kastığın sürece kurtulmak zor. bide xlocaine fısfıs var ama az yakıyo. onu da deneyebilirsin... ben içki içip sarhoş olmak dahil türlü yollar denedim sonunda ultra rahat olunca oldu... bide kas gevşetici sürüp hapını içip anestol pomadı sürebilirsin. haydar dümenin mucize vajinismus formülü diye yaz onu da uygulayabilirsin...
merhaba ben kullandım erken boşalma prıblemim vardı ve bu yüzden doktor bana yazmıştı bunu ilişkiye girmeden 15 dakika önce sürüyordum ve ondan sonra ilişiye giriyordum bu ilacın özelliği uyuşturuyor hissizlik etkisi yapıyor sende sürersen organzım olamazsın diye düşünüyorum
bende o kadar acı olmuyor ama sana bi ilaç önerebilirim hem fiyatı uygun hem de emlayla aynı görevi üstleniyor dişçide uyuşturmak için sprey sıkıyorlar ya gitmeden 1 saat önce onu kullanıyorum hiç bir şey hissetmiyorum ve içinde o kadar çok ki çok ekonomik ve kullanışlı oluyor fiyatıda 10 tl yine sen bilirsin ama emla da iyi
sürdükten sonra havasız bırakman gerekiyor..(mutfakta kullanılan jelatinlerden sarabilirsin mesela) dişçiye gittiğinde yanağında oluşan uyuşmayı hissettiğinde istediğin her neyse onu gerçekleştirebilirsin...
Ben emla kremini kullaniyorum canım eczaneden 130 tl ye aldim normal bildiginiz el kremi gibi fakat kalın bir tabaka halinde sürün agda yapacaginiz bölgeye icerisinde jelatin var ama kücük buzfolabi poseti vs. Seylerle uzerini kapatin hava almamasini saglayin 1 bucuk saat kadar bekleyin onemli bir noktada uyuşup uyuşmadigini anlamak icin kucuk bir bolgeye agdanizi yapip anlayabilirsiniz kisilerin bünyesine gore de degisebilir ama bende gercekten de etki yapiyor
ayni emla kremindenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama genelde lazer epilasyon öncesi kullanilan uyusturucu krem ve benim isime yaramadi acikasi uyusmadi yani... hic sürme daha iyi verdigin paraya yazik oluyor.
bazi bayanlar o kresmi özel bölgesine sürüyor lazer veya normal epilasyon icin hazirliyor sürerken dikkatli olun alerjik reaksyon yapabilir ve bazi bayanlarin killari dudaklarina kadar oldugundan o dudak ic kismina kesinlikle sürülmememeli!
Dövme, ağda, bazı sağlık islemleri öncesi uygulanacak bölgenin uyuşması için kullanılıyor sadece bir kez kullandım ağda öncesi uyuşturuyor ama çok iyi kullanmadığım için bazı yerlere etki etmemisti bugün tekrar kullanacağım daha dikkatli. Eczaneden satın da alabilirsiniz 384 TL'ye almıştım ama bence hastaneden reçete olarak yazdirmalisiniz
Emla krem lokal anesteziktir. Tıpta ufak çaplı cerrahi işlemlerde kullanılır. Ağdadan bir saat önce bölgeye sürersen faydasını görürsün, içinden çıkan kendi streçiyle kapatırsan daha etkili olur. Ayrıca dövme yapanlarda kullanır, dövme yapılacak bölgeye uygulayarak lokal anestezi yapmış oluyorlar. Soru harici olucak ama, aynı zamanda erkeklerde geciktirici olarakta kullanılıyor, fakat oral seks yapılmaması iyi olur zira dudaklarda uyuşukluk yaratır.
etkisi geç geliyo yani tamamen uyuşması için yarım saat beklemen lazım. gerçi ne için sorduğun da önemli. geciktirici içinse anestol işinizi görür. etkisi daha çabuk geliyor ve epey ucuz
uyuşturuyo ama hassasiyeti arttırıyo:D o da nedemek dersen ağda öncesinde kullanırsan kıl köklerin acısını azaltıyor ama agdanın sıcagına karşı daha hassas oluyorsun garip yani..
Ters ilişki için kullanacaksınız anladığım kadarıyla uyuşturucu etkisi olan bir kremi ters ilişki maksadıyla kullanmak hiç de akıl karı değil zira acı hissetmediğinizde ne kadar hasar verdiğinizin de farkında olmayacaksınız.
Ben kullandım. Sürüceksin biraz, sonra kapatıcaksın streç gibi bir şeyle. 1 - 2 saat bekledikten sonra yıkarsın. Daha sonra da ne yapmak istiyosan yaparsın, ağda falan. Ama küçük bir bölgeye kullan çok büyük olmasın bacak falan olmaz
Bunun cevabını burada alamazsın, bir doktora sorman daha mantıklı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ağda ilk aldırdığnda acıtır ama sonra nerdeyse hissetmezsn krem felan bahane bence 1yıldan fazla ağdaya gidiyorum jiletin mahfettği bölgeyi anca toparladm
1
2 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
bende bacaklarıma kollarıma hep agda kullanıyorum yaklasık 1 senedir anca alıstım ama vajinaya cok korkuyorum :/
jetokain iğne değil mi. diğerlerini bilmiyorum. emla çok etkili diye duydum. anestol pomad da var çok u-cuz ama etkisi az diye biliyorum o yüzden bunu arıyorum.
Bilmem zaten sulanır orası kayganlaştırıcı kullanın 😀👊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Pek bir fark hatırlamıyorum ama belki ben doğru uygulamamisimdır. Sureyi falan az da tutmadım ama.. Sağlık açısından bir sorun oluşturmuyor demişti tanıdık doktor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tüy problemi için mi ? ben aldım daha geçen hafta kullandım genital bölgem için tam uyuşturmuyo tabi ama acısı çok fazlaca azalıyo yararı var kesinlikle
Arkadaslar faydasi var erkekler geciktirici etkisi oldugu icin kullaniyor ve yude yuz etkisi var surulen bolgeyi uyustuyor hissi azaltiyor yani ben kesinlikle tavsiye ediyorum kullanin pisman olmazsiniz
Bir de anestol diye bir şey var. Yanıklarda acıyı azaltmak için kullanılıyor. Ama bizim erkekler onu Zikinin başına sürüyorlar geciktirici vazifesi görsün diye
En İyi Cevaplar