bir çok kişi boyuyla kilo eşit olsun diyo noluyoki boyla kilo eşit olunca?
Fıstık gibi oluyo
Tam bir balık etli oluyo
Obez oğlu obez oluyo :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Balık etli mi? Algılarınızı bir gözden geçirin. Homini gırtlak obezleri de balık etli yaptınız ya!
https://i.hizliresim.com/925kX8.jpg
Balık etli dediğin 5 gibi oluyor, son nokta üstü obez annem ya. boy en eşit olunca 7 gibi olur..
7 gibi olmaz bence ya 6 gibi olur boyla kilo eşit olunca balık etlide 5 ve 4 olabilir
Adamı balık etliden sogutuyolar resmen beyinsizz şeyler
Yok ben 160 boya 60 kilo için falan dedim son 2 hane için dedim yani
Aynen ama 0-2 arasıda çok zayıf fotoda 4 ve 5 balık etli bence
Aynen benim sordugum 5 gibi olur ben 3üm aslında 160 boyunda 55 kiloyum normalde 160 boyunda 55 kg olan biri 4 gibi olur ama ben 3 gibiyim :D
Yaaa bağzı obezler balığım diye diye bizi balık etlilikten soğuttu
Aynen 6ya balık diyolar yaaa onlar yüzünden biz kızlar olarak bize balık etli diyince kırılıyoruz bu utanmasalar 7de balık dicekler bu gidişle aynen sıkıyım en ideal 3 aslında ama 4 ve 5 te olabilir hafif toplu olsamda olur 3-4-5 tercihimdir
Bak hafif toplu dedim balık etlide diyemiyom artık o kendini bilmezler yüzünden
Her aralıkta aynı sonuç çıkmıyor. 186 boyum var 85 kiloyum. Bu gayet ideal fakat 160lık 60kg bir kız bıngıldır. ;)
Sende bingil oluyorsun o zaman her zaman boydan az olucak kilo
@cicibebe123 bencede kız erkek diye ayırmak hoş değil erkeğinde kızında kilosu boyundan eksik olmalı
Profildeki benim fotoğrafım. Bak bakalım bıngılmıyım?
@cicibebe123
170 boyum, eşit olmasına şunun şurasında ne kalmış jsjskdjslkzs
Kaç kilosunki
90 lı kilolar işte..
Boyun kilondan 20 civarında fazla ben son 2 haneden bahsettim benim boy 160 kilo 55
Djshsjsjs tabii ki anladım canım, ben gırgır olsun diye dedim. Kilom boyuma göre oldukça fazla.
Ben 160 boyunda 55 kiloyum senin boyun 170se 65 kg ol aşırı değilsin üzülme sadece biraz fazla balık etlisin 25 kg falan versen yeter üzülme obez değilsin obez 40 kg falan fazlası olana denir
Eig seçtiğin arkadaşın paylaştığı görsellerden 6 numara gibiyim.
O zaman aşırı değilsin 7 aşırı 6 fena değil bende 3 gibiyim o nasıl sence? Ve sen kaç numara gibi olmak isterdin
3 baya iyi bence, ben de 3 gibi olmak isterdim. 3ün şekli iyi, sadece biraz daha kilolu hali olabilir. Yani tam balık kıvamında.. ☺️ Senin fiziğin böyleyse oldukça iyi ama. ☺️
Aynen 3 gibi 2 ve aşağısı çok zayıf hasta gibi duruyolar 3-5 arası iyi bence ama balık olmak istiyosan 4 ve 5 daha uygun şimdide çokta şişman değilsin üzülme ya 7 gibi olsaydın veya daha sismanlar bile var 7den Allah korusun iyisin sende üzülme spor ve diyetle herşey düzelir merak etme diyetisyene gidiyo musun?
Kilo boydan 5ten fazla olunca obez olmaya başlıyo
Cevap
7Cevap
boyu kiloya eşit olunca hayvan gibi bişe olur 150 cm boy 150 kilo düşünsene
Boydan 10 kilo eksik olmalı panpa
Arkadaşlar ne saçmalamışsınız 1.71-1.72 boyum var 69 kiloyum hiç de öyle hayvan gibi bir hakim yok ama zayıf da değilim;)
D) Eşit olmasının pek mümkünatı yok ki. Yani 160 cm boy 160 kilo mu olcak?
Vucut kendini imha ediyor.
hoşa gidiyor demek ki
Balık oluyor, ama lezzetli bir balık
Bazal metabolik indeks diye bor sey var 😕
Balık et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar