Carsamba gecesi 12 de basladi bu yavas yavasdan hizliya dogru bir agri, sabah 7bucuga kadar uyuyamadim yatinca daha cok artti agri nabizlarim da hizliydi hemen acile gittim ciger filmine baktilar temizdi kalp ekg si mi ne yaptilar ayak bileklerime el bileklerime ve gogsume karnima demir bir seyler koyup kalp grafigi cikardilar baska sey yapmadilar ekg temiz cikti film de temiz cikti doktor bir igne yapti ve ates dusurucu ve antibiyotik verdi bana bogazlarima da bakmisti. Yaptigi igne ile iyi hissettim ta ki aksam ustune kadar aksam da hafif basladi ama siddetli degildi uyumami engellemedi ancak son 1 saattir sanki ayva yemisim o bogazima takilmis gogsume daha dogrusu ve sindirememisim gibi bir yumruk hissi var gogsumun ortasinda nabzimda hala hizli mesela arada elime de titreme geliyor ancak su goguste yumruk hissi beni delirtiyor asitli bir sey yiyip icmedigime ragmen surekli bir gegirme hali de var ama hala gecmiyor şu an uzandim mesela yumrugumsu agri hissi artmaya devam ediyor kollarimda da emin olamadigim sanki bir yorgunluk hissi var. fikri olan var mi bu nedir? Bende panik atak ve anksiyete de vardi gecmiste ancak onda boyle hissetmiyordum hissettigimde de en fazla yarim saat surer ve gecerdi, bademciklerim buyukmus benim acaba bogaz enfeksiyonlariyla alakali bir durum mu bu? Antibiyotigimi hemen kullanmadim bu aksam icki icerim diye ama bu halde icki de icecegimi sanmiyorum fikri olan varsa bir seyler yazsin yoksa aksama dogru acile bir daha mi gitsem?
Güncellemeler
+1 yıl
Elimde karincalanma ve 2 elimde birden soguk bir terleme var avuc iclerimde aslinda baya baya anksiyete belirtileri degil mi bunlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer