Okuldan gelince durup dururken halsizleştim ve başım çatlıyordu. Ateş ölçer ile ölçtüm 36 çıktı. Ama bana ateşim varmış gibi geliyor. Dudaklarımın rengi falan kıpkırmızı yani koyu kırmızı. 2-3 haftadır öksürüyordum son 1 hafta geçmişti bugün tekrarlamaya başladı. Bu arada kapalıyım örtüden kaynaklanmış olabilir mi? Uyku tutmadı ya gece gece :(Hasta gibi hissedip, aslında hasta olmamak...
İç ateşi diye bir şey yoktur. Yanlış ölçülmüş ya da henüz yükselmemiş ateş vardır ya da ateş gerçekte hiç yoktur. Bence senin sorunun psikolojik, okul hayatın çok stresli olabilir ya da kafana gereksiz bir şeyleri takmışsındır bu da senin kendini hasta gibi hissetmene sebep olmuştur. Doktorlar da gelen hastalar da bu tür psikolojik rahatsızlıklardan kaynaklanan, aslında olmayan hastalıkları görmekten şikayetçi. Kendine bir hobi edin, arkadaşlarınla gezip dolaş ve bu hayatın tadını çıkar.
İç ateş diye bir şeyi hiç duymadım. Koyarsın ateş ölçeri koltuk altına eğer ateşin yoksa sağlıklısındır gerisi önemli değil. Bence ben hastayım diye kafana takıp kendini gerçekten hasta etme. Beyin aptaldır ve olmayan bir şeye odaklanıp sürekli tekrar edersen bu sefer gerçekten hasta olursun, vücudun tersine çalışır. Eğer psikolojik sorunlar yaşıyorsan da mutlaka doktora gitmeyi ihmal etme.
En İyi Cevaplar