Erken mi öldürüyor ks 'ciler eğer erken öldürüyorsa bu kadın ölümsüzlüğün sırrını bulmuş olabilir mi? :D

Sigara içmek zararlıdır fakat etkis zamanla çıkar her vücutta farklı tepki gösterir mesela biri sigara içiyordur küçüklüğünden beri fakat 80 yaşına kadar gelmiştir fakat bir başka kişi de aynı şekilde küçük yaşta başlamıştır o ise 30 lu yaşlarda kanser olmuştur. En çok etkilenen organ akciğer olduğundan çok cidd sıkıntılar olur fakat bünyeden bünyeye göre değişir. İlerki zamanda ameliyat olursa sigara kullanan bir kişi iyileşmesi içmeyene göre çok uzun sürüyo bu gerçekdir.👍🏻
Şöyleki hayatım.. aslinda sigara icmesen bile yedigin besinlerden aldığın bazi yabancı aykırı maddeler yüzunden zaten hasta olup birhale düşeceksin :p sigara da buna kolaylik saglayacak.. aslinda sigara yaşam kalitesini azaltir.. :p
Yaşam kalitesini nasıl azaltır bay dr 😛
Nefes darlığı mi hah hah hahh hahh 😛
Nasıl guldiriciksin 😛
Hahahaha en etkileyici bu amaa 😛
Kesinlikle yoksa bir başkasını secerdim 😛
Yooo Benim babam 12 yasindan beri iciyor Turk gibi benden saglikli ben Her gun hasta olurum o masalah. Gecen senelerde merdiven cikarken kalp carpintisi olmus aniden birakti ve sagligina saglik katti 60 yasinda 100 e kadar devam :)
Cevap
18Cevap
Valla kimi nasıl öldürdüğü beni ilgilendirmez de; içen ya da teklif etmeye (içme teklifi) meyillilerden uzak durduğum garanti :)))) Böyle itici bişi yok ya...
sigara öldürmüyor hareketsizlik ve şeker sağlıksız yaşam stres öldürüyor. Sigara sadece bir sebep
yaşam süresini ve kalitesini azaltır. bu kadın genetik olarak uzun yaşamaya yatkın çok nadir görülen bir şey
sakın sakın ben içmem dudağıma kızın dudağını değiririm sigara asla
Sigara bağışıklığı azaltıyor ve böylece vücut dirençsiz kalıyor ölüm başka şeylerden geliyor
Evet kısa sürede diğer tarafa gitmek için doğru seçim 😂
Herhangibiriişte bana acil mesaj atarmısın senin için üye oldum buraya rica etsem bir dön bana
yok artık sebeep
sigara kansere yol açıyor
Sigarasız hayata gelnsende evet de :)
Nine ye bak sen kafasi dumanli ninenin 😆
Hahahaha :D
sanmam , hala hayattayım :D
Sigara içen öldü de çay içen ölmedi mi?
Yok Öldürmez iç sen :)
evet hem bütçeyi hemde sağlığı
doktorlar diyorsa vardır bir bildikleri...
Yalan ya hep bunlar hurafe hurafe :D
Bu resim o fikri çürütüyormu
Söylenti :p
o pamuk yinecek başka yolu yok
YEap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar