Yakinlastirip dikkatli bakin t harfini bulacaksiniz 😱😱 telefonu yan tutup bakinca anlasiliyor

Evet ya. ben de bir bakiyorum dizim bacagim. morarmis. bir yere sehpaya falan carpiyorum. elimde kesikler buluyorum
Hmmm neden acaba
Aynn
Kör oldum
Çok küçük
Bence sen benzettin t harfine
Bir yere sürtmüşsündür farkında olmadan
Herhalde bilmiyorum saolun
Sizi eig seçiyorum
Teşekkürler.
Ne demek
Cevap
5Cevap
Ya kanama bir yere sürtmüz farkında değil durduk yere diyorsun o t harfide bence bir tesadüf
Herhalde ama daha önce foto cekinirken arkamda silüet filan belirmişti o foto silinmeseydi sizde. sahit olurdunuz
Bende inaniyorum 2 sene önce aptal gibi cagirmistim onlari geri gonderdim ama kimisi sana musalat olmuslar diyor.
Bazen banyo yaparken afedersiniz bacagimda olsun baska biyerimde olsun tirnak izleri gibi izler oluyor
Korkmayın onlr zararsız ☺
Ben korkmuyorum ama cinlerin insanlatla evlenmesi imkansiz bence duydugunuz olaylafi kisaca anlatirmisiniz?
Cibler mi onu öldürdü 😱
Ohaa nasil basina yansimadi 😕
Bir olay anlatayim mi size ben geçen yaz çok bira içmiştim ve gece saat 11 12 gibi sokakta geziyordum içimden kendimi öldürmek geliyordu ormanlik alanin altinda denoliz var orya gittim kendimi kayaliklardan aticaktim ayagim kaydi yere dustum ellerim yarildi kanlar akti sonra ben ahhh diye bagirdim sonra tilkiye benzeyen bisi gecti onumden hip hizli sonra bir siyah kedi gordum bana bakti durdu sonra ben cin oldugunu anladim cunku daha once karsima siyah kedi cikmisti cinvcagirdigim gun ebin icine bakmisto destuur her turlu vaeligin serrinden allaha siginirim allahom sen beni koru dedim
Yani nasil gazetede tv de filan cikmadi bu olau
Youtubede intihar ettirwn video var onu izlemistim fercekten intihar etme istegi olustutuor sakin izleme 😕
Ve o intihar etmeye calistigim gede bir insaatin icinden gectim yaz gunu montlu bir adam vardi bana bakti surekli karanligin icindeydi korkmadim korksaydim belkide simdi olmazdim belkide allah tarafindandi yoksa ben o insaaattan atlamayi planlliyodum
Korkma onlarin serrinden Allaha sigin hic bisi olmaz nas felak felan oku sen onlardan uatun yaratildin
Ama korlarsan zarar gorursun
Sen seçilmiş kişisin. 😃
Bir yerde cizmissindir.
Gelmişler.
Kimler 😁
Bende öyle dusundum biliyomusun bazen duş yaparken tirnak izi gibi bavaklarimda uzun cizgiler oluyor ciddiyim ☺
Iyiki carpilmiyorim grci ben onlarin serrivdem Allaha siginirim bisi olmaz 😁
Ohabdjwjdj
Yeah 😂
hee bir bu eksikti
bakireliği bozulmuştur :D
Içimdekileri duysan keşke
söyle duyalım
Söylersem senden ne farkım kalır?
benim gibi istesende olamazsın zaten rahat ol o konuda
Olmakta istemem zaten hadi yoluna
Kör oldum nerde "t"
Boşverin
Of iyi misin ya
Sanane
nasır tutmuş eller..
Sanane demezler mi adama? sanane yani
tamam ergenim sakin ol :D
Meraklisin galiba ergenlere
Insan ol insan herşeyden önce
pufff siz 18likler neden böyle dünyadan bir habersiniz be! Ayhh çekilmez insanlar!
galiba öleceksin :D
Içimdekileri duysan meşke
Sanane
Hadi yoluna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar