Yüzümün bembeyaz olmasını istiyorum. Ne yapmam lazım?

merhaba.
30 yaşındayım. yüzümde aşırı yağlanma ve onun etkisi olan hafif kırmızılıklar var yüz derisinin bazı bölgelerinde (özellikle alında ve burunda). özellikle burnumun üstü çok kırmızı sanki her an sivilceler patlıycakmış gibi duruyor. sürekli yıkıyorum, yıkamasam sivilceler çıkmaya başlıyor. ne kadar çok yıkasam da o kadar çok yağlanmaya başlıyor. saçlarımda da aşırı ve hızlı yağlanma oluyor. ben buğday ten veya bembeyaz bir yüzüm olsun istiyorum ama bir türlü başaramıyorum. karma bir cilde sahibim, alın ve burun çok yağlı. kapalı ortamlarda kaldığımda cildim yağlanmıyor ama dışarıda işim olduğunda yani koşturduğumda yüzümde çok şiddetli yağlanma oluyor özellikle T bölgemde. yüzümün beyaz ve gözeneklerimin sık görünmesini, bir başka deyişle kusursuz görünmesi için kolay ve sağlıklı bir yöntem arıyorum. Dermotologa gittim, kan tahlilinden sonra bana roaccutane adllı ağır bir ilaç yazdı, 4 aylık tedavi uygulanacak. henüz dün başladım ilaca. Bu konu hakkında daha basit ama etkili yöntemler bilen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada yağlanma öğleden sonra başlıyor arkadaşlar. sabah uyandığımda saat 10-11 e kadar çok güzel ve ışıl ışıl görünüyo cildim. ama öğle saatlerinden itibaren mahvoluyor nedense. buğday tenliyim. ne beyaz ne siyah.
Yüzümün bembeyaz olmasını istiyorum. Ne yapmam lazım?