Ders çalışmak için modiwake (modiodal), ritalin içen oldu mu hiç?

Dikkat! Bu ilaç benliğinizi değiştirebilir.
Ders çalışmak için Modiwake diye bir ilaç içtim. Sakın içmeyin!
Uykum gelmiyor ama uyuyunca da uyuyorum. 4 gün uyumasam bana mısın demem. Ama dün kullandım ilk defa ve yattım uykum gelmeden.
-Ben bunu dozajından çok fazla içtim bir etkisi olacağını inanmadığımdan bir tanesinin.(günde 500mg)
modiwake
modiwake
-Bu hapı sakın içmeyin asla. Şu an acilden yeni geldim, bu hapın yan etkisi olarak yazan depresyon yani bir nevi trip kesinlikle yan etki değil. Direk etkisi bu ya.
-İnsani yönden değişik bir cesaret kazandım. Bugün sadece canım istedi diye 10'a yakın kızın hiç sormadan yanına oturup dik dik gözlerine baktım. Bunu neden mi yaptım? Ben de bilmiyorum. Neyse ki çişe gittikçe etkisi azalıyor.

-İntiharı çok kolay düşünebiliyorsun yan etkilerinden biriside bu ilacın ilaç prospektüsünde yazan. bu trip olayı falan çıkınca bu zıkkım şeyi okudum. bir baktım intihar düşüncesi. bendede olmaya başladı. ya dedim intihar etsem nolur? bir poh olmaz falan. dünya ne ya falan diye sorular sormaya başladım ama yalnış anlaşılmasın bunu diyen beyin aynı zamanda o gün 7 saat çalışarak ve ikinci kez okumadan hiçbirşekilde en zor dersi öğrendi.öğrenme kapasitesi hat safhada. basit şeyler çok boktan gelmeye başladı.

diyeceğim o ki kullanmayın bende hala etkisi şu an devam ediyor. bunu neden mi yazıyorum? zıkkımın kökünden dolayı :D kesin yarın pişman olacağım bu yazdıklarımdan :D şu an benliğim ben değil.
Ders çalışmak için modiwake (modiodal), ritalin içen oldu mu hiç?