Bu içerik bir iş birliğine aittir.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selamlar✨
Eğer benim gibi gülmeyi seven biriyseniz daha güzel bir gülüşe sahip olmak için her şeyi denersiniz. Nereden mi biliyorum, çünkü ben tam olarak böyle yapıyorum. 😂 Bu zamana kadar beyazlık vadeden tüm diş macunlarını denemişimdir. Ancak ne yazık ki hem beyazlık veren hem de kışın sıcak yazın da buz gibi şeyler içerken dişlerimdeki sızlamaya iyi gelen beyazlatıcı bir diş macunu keşfedememiştim. Taaa ki…

Dişlerinizdeki sızlama bir türlü geçmiyor ama yine de soğuk içeceklerden asla vazgeçemiyorsanız her şeyi bırakın ve sadece beni dinleyin. Signal White Now Sensitive, hem etkileyici bir beyazlık sunan hem de hassasiyete karşı etkili ilk diş macunu. 🤩 İnanın denemeye başladığım ilk günden beri her kullanışımda “Sen bu zamana kadar nerelerdeydin?” diyorum. 😍

White-Correct Teknolojisi sayesinde dişlerinizde üç kata kadar beyazlık sağlarken Activrelief Teknolojisi sayesinde de hassasiyete karşı rahatlama sunan Signal White Now Sensitive’in etkisini görebilmek için sadece düzenli kullanmaya dikkat etmeniz yeterli. 🤩 Ben günde 2 kez dişlerinizi fırçalıyorum ama Signal White Now Sensitive’in etkisini gün boyu dişlerimde hissediyorum.💙

Siz de dişlerinizde anında beyazlığa kavuşmak ve hassaslığı tamamen rafa kaldırmak istiyorsanız Signal White Now Sensitive tercih edebileceğiniz en doğru diş macunu. Sadece deneyin ve olacakları izleyin!🥳
*Anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 58 kişi üzerinde yapılan klinik çalışmalara göre anında beyazlık etkisi olmayan diş macununa kıyasla.
Signal white now diş macunu kullanıyorum, ben oldukça memnunum. Gerçekten beyazlattığını da düşünüyorum.
Cevap
118Cevap
Ben macunla bryazlik saglayamadim ama firca ile basarabildim. Dis tipine uygun sertlikte firca ile beyazlik oluyor
Signal White Now Sensitive
Önceliğim diş beyazlatma olmadı hiçbir zaman. Ben sağlıklı ve bakımlı olması için uğraşıyorum daha çok. Sülfat içermeyen macun kullanıyorum. Doğal diş maskeleri uyguluyorum arada,, Ve ağız bakım suyumu ihmal etmiyorum hiçbir zaman. Tabi ki çay, kahve ve sigara gibi olumsuz etkileyecek alışkanlıklara dikkat edilmeli. Ağız bakım suyu kullanılmalı. Macun olarak markette alınabilecek en iyiler;
- Sensodyne Çok Yönlü Koruma
- İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe
-Signal White Now
Daha az kimsayal içeren ve biraz pahalı olanlar;
-Arm Hammer 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu
-Splat White Plus Diş Macunu
-Splat Blackwood
-Clinomyn sigara içenler için diş macunu
sağlık sektöründeyim diş macunu alırken arkasında sodyum fulörür yazıyosa kesinlikle almayın. zararlarını internetten araştırabilirsiniz.. sensodynede de var aynı maddeden.. benim kullanıp tavsiye ettiğim bir ürün var izleyin
https://www.youtube.com/watch?v=2Lw75JnfqY8&list=UUMB7kweUgc3eD97WDQegbUwDişlerinizi diş hekiminize giderek beyazlatın, ondan sonra size uygun bir diş macunu önerecektir, onu kullanıp beyazlığını koruyun. Yani beyazlığını kaybetmiş dişleri macunla beyazlatmaktan ziyade hekime gidin. Ben beyazlattıktan sonra doktorum İpana'yı önermişti, leke oluşumunu önlüyor.

Ipana nın 3d white perfection on numara. Yok alamam derseniz Colgate max white ve signal white now da gayet işinizi görür. Diş fırçalamadan once iple temizleyin etkiyi iki katına çıkarın ben hep öyle yapıyorum beyazlığı ve temizliği dikkat çekiyor👍🏻😉
Kardeşim yaşın 25 den büyük değilse dişin doğal rengi vardır bazılarında daha sarıya dönüktür bu macunla beyazlatma olayları yaşın ilerlemesiyle seconder dentin yapımındaki artmaya bağlı olur ancak belli bir yaşı geçtiğinde yarar sağlarsın yani yaşın küçükse o kadar takma bu konuyu flor içeren diş macunlarını öneririrm daha çok çürüğü önleyici bakımından
Diş beyazlatma macunu efsane fakat diş beyazlatmak gerçek. Hemde 10 dakikada. Diş doktoruna gidiyosun ve diş taşlarımı beyazlatırmısın diyorsun. 10 dakikada beyazlatyo bembeyaz oluyor tv de ki ler gibi parlıyor. Fakat zararı çok büyük göze alırsan beyazlat.
Göze alamadım...
Diş macunlarının beyazlatma etkisi neredeyse yok.. Gerçek bir beyazlık istiyorsanız ofis tipi beyazlatma yapılıyor. genelde 45 dk gibi bir sürede bitiyor. Ağrısız acısız kısaca herhangi bir işlem olmadan..
Tamamen kimyasal.
Dislerin beyazlamadini dogal kalmasini istiyorsaniz soda ile fircalayin ya da karbonat limon sirke karisimi fircalayin hem dogal hem bembeyaz yapiyor :) kesin cozum.
Deneyeceğim bunu
Rica ederim😌
İpana sanırım yani hangisi daha çok beyazlatiyor bilemeyiz herkes farklı farklı macun kullaniyordur yani hangisinin diş beyazlatmakta daha iyi olduğunu anlamak için bilim adamları gibi deney yapmak lazım
Duvar boyası beyaz renkte fırçayı boyaya batır dişleri fırçala ben yaptım çok memnunum herkese tavsiye ederim filli boya polisan bunlar iyidir ha bir de cumwhite bu da alternatif çözüm saygılar sunarım sevgilerimle esen kalın
Ben Colgate Optic White Oxygen Toothpaste kullanıyorum. Düzenli kullanırsan yaklaşık 2 haftada dişler baya beyazlıyor, ama gerçekten aksatmamak
Signal falan kullandım, aslında bir çok markayı kullandım farkını anlamıyorum ama doğal olanları kullanıyorum şuanda ne kadar doğru bilmem ama zarar vermiyor en azından diye biliyorum.
Opalacence kullanıyorum memnunum günde en az iki defa normal macunla fircalasiniz. Yatmadan sa bir defa bu yazdığım ürünü kullanirsaniz istediğiniz sonuç olur.
Arastiracagim..
diş macunundan kat be kat faydalı bir formül..bir tatlı kaşığı karbonata bir kaç damla limon sık..diş fırçanı bu karışıma batır ve fırçala...bembeyaz dişler, sağlıklı gülüşler:)
çok basit bir uygulama cidden..özellikle sigara, kahve lekelerini söker atar:)
limonun mantığı nedir ?limon sarartma özelliği var çünkü?
yıllardır denediğim bir şey.haftada 1 2 kez uyguluyorum. diş minesine, diş etine zarar verdiğini söyleyenler var.ama inanmıyorum buna.tamamen doğal. limonun asidik özelliği var.sanırım karbonatla birleşince işe yarıyor. internette özellikle siyahilerin videoları var bununla ilgili.
dişçime danışayım uygun görürse deneri mteşekkür ederim
beyazlatma ve sigara cay kahve kullanimin varsa ne yaparsan yap sarario abi gunde 2-3 defa fircala ;)
Sigarayı bırakabilsek keşke asıl mesele o abi 😊 Ama irade yok😊
Ama çayla kahveyle iyi gidiyor be reis :))
O başka :))
Kısır döngü 😁
Ne demek abican :)
Diş doktorum diş macunun önemli olmadığını asıl önemli olanın fırçanın yumuşak veya sert olarak diş yapısına hangisi uygunsa onun kullanılmasının önemli olduğunu söylemişti.
ben şuan da sensodyn jel köpük diş macununu kullanıyorum ama beyazlatmıyor hassas dişlerim o yüzden bunu kullanıyorum
Organik macunlar kullanılmalı. Evde uygulanabilecek bazı pratik yöntemler de var
Colgate optik White kullanıyorum tek diş macunum yani başka kullanmam çok iyi beyazlatiyor dış yapısıyla da alakalı beyazlık
Beyazdı normalde de ama sigara çay kahve falan bunlar dokundu😊
https://www.bukombin.com/kombin-577769 şuana kadar dış minesine ve dişlerin damakların yapısına en az zarar veren en iyi beyazlatan dış macunu bu tavsiye ederim
Bunu da deneyeceğim teşekkür ederim ilgin için.
Colgate optic white ın macunu açık mavi olanı güzel. Ben de tambilmiyorum da en pahalısı neyse onu alıyom işte. Güzel yani o, iyi beyazlatıyor.
O senin dişine bağlı. Ya bu sorulara sözde cevap yazıp asıl amacı reklam olan kişiler para kazanıyor mu. Ne yalancılar 🙄
@KalNiz Böyle düşünmen çok yanlış kimse çirkin ve kusurlu olmayı istemez her insan kusursuz olmak ister. Bazı dişler aile geninden bağlı kötü olabiliyor birde genel olarak konuşma ben kendimden örnek vereyim gün geliyor günde 5 defa bile dişimi fırçaladığım oluyor her hangi bir sorunda diş kaybı olmaması için hemen hastaneye gidiyorum. Hani kızlara böyle diyorsun ya umarım sen diş konusunda bakımlısındır.
Opalescence diş macunu diyorum. Bir senedir kullanıyorum ve çok memnunum bana zarar vermedi ayrıca ilk fırçalama da bile direk etkisi belli oluyor.
Signal White Now Sensitive yi herkese tavsiye ederim farkı görünce verdiğiniz paranın boşa gitmediğini anlıyorsunuz
Dişlerin düzenli olarak fırçalanmasıyla dişlerin beyazlayacağını düşünüyorum. Diş macunuyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Kesinlikle hem doğal içerik hem beyazlatma özelliği var. Marka ismi “ ecodent” google dan anka doğrudan satış ecodent diş macunu yazarsan bulursun.
Aslinda ben bir urun duydumm ama ne kadar etkili bilmiyorumm fiyati 800-900 civari kadar birseymis paran varsa denemeye deger
Ben normalde sensodyne kullanıyorum 😊 bazen de yeşil etiketli olan diş macunlarından tercih ediyorum 😁 güvenle kullanabilirsin
Valla oriflame optifresh kadar beyazlatani gormedim. Ben karbonatla fircaliyorum bazen. Muz kabugu da oylr
İşe yariyorsa alayım madem..
Karbonat limon birde zerdeçal deneyin görün diyorum
Colgate kullanıyorum bi sıkıntı olmadı bembeyaz, diş renginle alakalı bence
Çay sigara kahvede zarar veriyo
Diş çok önemli kutlarım sizi
Askım bence diş beyazlatan bantlar var, onlardan al.
ipana perfectioan ve beyazlık hızlandırıcısını beraber kullan farkı görürsün
Zararlı diye biliyorum diş minesine zarar veriyormuş normal macun kullan bence
Kahve çay sigara lekelerine elbet çözüm sunar ama orijinal diş rengine tabi ki etki etmiyorlar.
sıgnal whıte now anlık beyazlatıyor.sendoyne ıyı dıyorlar. bende bugun alıp deneyecegım ;)
White now iyi aslında ama zararlıymış expert protection dene. Yumuşak uçlu diş fırçası ile
Çok teşekkür ederim 😊
Valla aldım denedim Signal White Now gibisini görmedim. Beyaz ve ötesi. Artık gülüşler bambaşka 😁
Diş etleri için Paradontaks dişler için de Signal derim
Bence signal, ben onu kullanıyorum çok da memnunum.
Eyüp Sabri Tuncer
Misvak özlü
Tavsiye ederim
Paradontax beyazlatıcı olan. Çok aşırı fark yok millet saymış hepsi aynı gibi aslında.
Signal bence. Karbonat ve limon karışımı etkili oluyor.
Orale-b bence super ben kullanıyorum ve cokta memnunum 🙂
paradondax orjinal olan duzenli kullanımda cok fazla yararını gördüm tavsiye ederim
Karbonat tabikide yani tuz la karbonat kullan macun a gerek bile yok
Macunlar pek beyazlatmıyor bence. Karbonat kullanabilirsin. Doğal ve sağlıklı.
Hiçbiri bence. Gerçek bir beyazlık değil kozmetik bir şey sağlıyorlar.
Oha herkes nerdeyse signal demiş. Bundan sonra onu alıcam
Önceliğim diş beyazlatma olmadı hiçbir zaman. Ben sağlıklı ve bakımlı olması için uğraşıyorum
Ayy Jacob Elordi aşkımın resmini koymuşlar burayaa da 😍
En iyisi hekim kontrolünde yapılan beyazlatma, çünkü bu tarz ürünler kimyasal içerdiğinden kontrolsüz yapıldığında diş minesine zarar verebilir.
Sensodyne kardeşim 6 senedir kullanıyorum çok iyi tepkiler aldım f sini al diş etlerini sağlamlaştırır
Bu yorumunu dikkate alarak gidip sensodyne f aldım çok teşekkür ederim :)
Rica ederim
bende ondan kullanıyorum ama hala sarı
Nasıl sarı hala
markette satılıyor mavi bir ışık çıkarıyor jel var bide yanında jeli sürüyorsun onu azına takıyorsun tuşa bastıktan sonra mavi bir ışıkla bembeyaz yapıyor çok işime yaradı dişlerim aşırı beyaz 15 lira küçük bir alet
hangi markette?
carrefour da büyüklerinde
Colgate üçlü etki en ucuz olanın dan kullanıyorum 26 yaşındayım bir çürüğüm yok daha
İşinize yarayabilir.
karbonatı çamaşırsuyu ve porçözle karıştıyorsun bembeyaz yapıyo :)
şaka değil askerde bir arkadaşım dişlerini porçözle fırçalardı :S
bnce sensodyne Kızlar Bir Adım Öne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar