arabanın kirli kirli uzun süre kalması aracın dış veya iç yapısına zarar verirmi.. yani içe sinip kalıcı olarak geçmeme ya da çok zor geçme gibi.. mevsimsel farklar far edermi.. neye göre temizlemeli? araç bu sedan kasa dizel..
Çok uzun süre arabayı yıkamazsak birşey olurmu? kir ve toz gibi pislikler içine sinip arabanın üstüne yapışabilirmi?
üzerinde zamanla oluşan ve çoğalan tozlar zarar verir. özellikle temas olursa çizer. daha uzun süre içinde yağmur kar çamur vs oksitlenme olma ihtimali de var. çok uzun süre boşta kalacaksa yakıt deposunu boşaltmanızı tavsiye ederim, bujileri de çıkartın
yok bazen yoğunluktan uğraşamıyorum.. oturduğum sitede sürekli inşaat çalışmaları oluyor bu sıralar kaldırım falan.. birde scutur var.. genelde onu kullanıyorum.. yıkatsan ertesi gün yine çok fena toz pislik.. bende nede olsa battığı için gerek görnüyorum.. hafta sonları bir uzun yol yapıyorum 100-200 gibi ve ancak haftada bir yıkanılabiliyor.. yakında yazda gelecek sıcakken dahamı fazla dikkat etmek gerekir acaba?
reklamı boşverde usta zamanla boyaya yapışıp sıkıntı verirmi bu tozlar.. çok uzun süre tozlu arabada tozları araba benimseyip üstünden atmak istemezmi acaba..! :) tozlu arabaya nasıl davranmalı gibi sorunsalım var aslında benim .. bu arada araba reklamı yapacak olsam yeni bugattinin reklamı olurdu bu :)
En İyi Cevaplar