Orda gordugunuz yamuk diş için evet 😃 sizce bu yasta diş teli taktirmak kotu mu ozellikle erkekler dis teli takan kizlar sizce itici mi?

Gayet 5 senedir takıyorum 19 yaşındayım ve telsiz çoğu arkadaşımdan daha çok kısmetım var ve hepsi İdeal erkek kıvamında. Tabikide dış teli erkekleri çekmiyor özellikle ama itmiyorda:)
Teller metaldan olur genelde yanilmiyorsam eger. Senin ki degisik gibi
Şeffaf olanlardan bunlar ☺
Bence öyle düşünen kişilerle muhattap bile olma itici falan değil bu sağlık için yapılan bir şey sen hiç bir şey düşünme sağlıktan önemli bir şey yok çünkü
Bende 2 tane var öyle diş para olsa bende taktırcam 5 milyar didi
Turkiyede fiyatlari bilmiyorum Bulgaristanda daha ucuz 😃
2000 leva orda 3500 tlye filan geliyo galiba
Evet
Cevap
14Cevap
Erkeklere göre itici olsa ne olmasa ne? Önemli olan sağlığın değil mi? Teli çıkardıktan sonraki görüntü değil mi? Gerisi teferruat
canım boşver iticiliği filan. Sağlık için gerekiyorsa tabiki de takacaksın. Ztn bildiğim kadarıyla 1.5 senede iyileşiyor. Biraz sabret.😊
Insallah 1.5 senede duzelir doktoruma sordum ama duruma gore degisir dedi takali daha 2 hafta oldu ☺😁
Benim arkadaşımda takmıştı.
Bir diş çok yukarıdaydı. Yaklaşık 2 senede düzeldi. Seninde düzelir umarım.☺
20 21 yaşında taktırdım 3.5 sene taktım ben yaşın daha kaç ki 40 yaşında takanlar var 😃😁😁😁
Bence yamuk hali daha iyi oluyo; tel ile duzelten tanidiklarim sanki eskiden daha iyiymis gibi geliyo
Bana nedense dişleri Senn kıvamda yamuk olan kızlar seksi geliyor
.. çok geçmiş olsun..
Itici diyosun..
hiç alakası yok.. ben de yaptıracaktım korkudan (acısını bildiğim için) yaptıramadım.. o ndeenle dedim.
Yok ya acimadi okadar ilk 2 gun bir agrisi vardi sadece
tamam tamam anlatma.. içim fena oluyor cidden..
Tamam 😁
tekrar geçmiş olsun umarım istediğin dişlere kavuşursun..
Cok tesekkur ederim ☺
İtici değil, hatta sempatik.
Nasılsa çıkaracaksın dert etme
Aklıma kötü şeyler geliyor
Geçici işte dayan birkaç sene 😂
öperken sıkıntı olmazsa olmaz sıkıntı
valla bana tatlı geliyo
şimdi senle öpüşülmez de :D
Saglik daha onemli yo itici gelmez
kaç yaşındasın?
19a yeni girdim
aa benim gibi :) bende taktırcam o zaman