Roaccutane kesin çözüm, bunu biliyorum ve internetten araştırdığım zaman çok daha ağır sivilceler/sivilce izleri için kullanıldığını gördüm. Cildiyeye gitsem Roaccutane yazar mı?
Yüzüm bu şekilde, sizce Roaccutane kullanılabilir mi?
o ilacın sana faydasndan çok zararı olcağını soyleyebilrm tamam sivilcelerin geçecek ama gerçekten üreten bir cildin varsa bir sene kadar hiç çıkmaz sonra yine çıkar bunu etrafımda kullanan herkes söylüyor ve karaciğeri mahvediyormuş benim iki üç tane sivilcem için doktor kullan dedi o yüzden çok samimi bulmadım yani öyle abartılı bişeyimde yoktu üstelik ilaçtan önce yapabilceğin şeyler var ama öncelikle sormam gereken bişey var bunlar birdenmi oldu yoksa hep mi sivilce çıkıyor?
la roche posay in effaclar k ve duo serisi var eczanelerden bulabilrsn ben kullaniyorum bana baya iyi geldi ama benim yapim eskiden beri sivilceli degil bir suredr varlar ve bir turlu gecmiolardi şu an baya duzeldiler ama oyle iki gunde olmadi duzenli kullanimda oldu onun disinda mutlaka su ic telefonu kulaklikla konus yuzune degdirme carsaflarini degistr hep ve bunlarn hepsinden onemli bisey var stresi hayatindan cikarmaya calis ve kafandan sivilcelerini çıkar aynaya bakmayi azalt bak nasil duzeliyor genetik bisey bile olsa beslenmene temizligine dikkat ettgn surece cildin düzelir yani cildim nasil olsa akneli deyip umudun kirilmasin duzelmeyecek bisey yok sen dedigim kremleri arastr biodermanin ve la roche un temizleyicilerini kullan dedigim serinin kremlerini kullan farkı gorceksin banada yuzunde cok aknesi olan eskiden şu an bebek gbi olan biri tavsiye etmisti
Arkadaşım kullanmişti cok agir bir ilaç ama ya😞 Ama yuzunde sivilceden cok sivilce izi var sanki resimdr oyle gorunuyor en azindan oyleyse eger vermez. Ama isminden cok emin olmamakla birlikte tetradox mu ne oyle bir sey vardi kisa sureli kullanilan ve roaccutane kadar yan etkisi yok diye duymustum onu verebilir belki
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen sivilce izlerim var benim. Ya geçsin de roaccutane kullanmaya bile razıyım
Bence kimseyi dinleme doktora git arkadasim roaccutane sadece sivilce tedavisine kullandi iz cilt lekesi gibi bir sey disardan tedavi edilir yara gbi dusun icten bir tedavi olmaz o yuzden isoterxn gibi bir sey kullandi oyle ve cildi bebek gibi Oldu iz icin.
Rooccutane sivilce tedavisi icindir. sizde sivilce yok iz var, bir faydasi olmaz yani hemde cok yan etkisi var. la rocha posay efacler jel 1 ayda isinizi gorecektir efenm
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyle mi dersin :/ cok tesekkurler arastirayim ben o jeli
Doktordan roaccutane tedavisi istede, yazar elbet. Diğer başka yüze sürülen ilaçlar da var ama hiç tavsiye etmem. Onlar kesin çözüm olmuyor. Roaccutane kesin çözüm.
Eski kız arkadaşım kullanmıştı ve geçti olan sivilceleri. Fakat o ilaç insanı zorlu bir sürece sokuyor. Başka çözümü varsa onlara yönel, en son ilarak bu ilaca başvur bence.
Yüzümuz aynı durumda şu an benimde böyle iki sene roaccutane kullandim ama etki alamadım her ay dozajı artacakmis ama benm salak doktor arttırmadi aklına gelebilecek herşeyi denedim ama sonuç alamadım şimdi farmasinin çay ağacı serisini Alcam ve kullancam önerdiler iyi dediler bakalım inşallah iyi gelir umarım gecer çünkü öz güven yerlerde geziyorum
Dezavantajı yok ama ılık sunun avantajı var :) yanı ben öyle geçirdim cidden yüzüm çok kötüydü hep dusunur kurcalardm yüzümü sonra dusunmedim umurdamadm inatçı şeyler bunlar takmcaksn
Canım en iyisi su inan bana, bir de hakiki sabun. Katkı maddesi içermeyen. Bunların ikisi en iyi ve kesin çözüm. Kremler ilaçlarla iyileşeni görmedim tam olarak.
En İyi Cevaplar