Estetik ameliyatlar çok başarılı geçse de, devam eden süreçte burun sağa sola kayabiliyor, öne düşebiliyor. Bu halini çok arar bir hale gelebilirsin. Bu sağlıkla ilgiliydi. İşin bir de insani tarafı var, arkadaşım burun estetiği olan insanlara bak, hepsi birbirine benziyor. Burun yüz için çok önemli bir karakteristik unsurdur. tipimizi belirler, bizi ayırt edici bir unsurdur. Ameliyattan sonra yüz ifaden değişecek. Estetik amleiyat olan diğer insanlara benzeyerek sıradanlaşacaksın.
Arkadaşım ben 2 kez estetik oldum hafif darbede tekrar yamuldu darbe değilde gülme sonucu diyelim şimdi bir daha ameliyat dedi doktor ama düşünmüyorum her ameliyat sonrası burnuna zarar vermiş olursun burnunun doğal Halide ayrıyeten çok güzel yaşın ilerlediğinde sıkıntı olabilir
Buraya sorma kalk ve aynaya bak. Kendini böyle beğenmiyorsan eğer git yaptır. İnsanların seni nasıl görmek istedikleri önemli değil. Önemli olan sen kendini nasıl görmek istiyorsun?
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsanların görüşlerini merak etmem gayet doğal ayrıca hak veriyorum bir taraftan ama çoğu insan yaptırma dedi ve bu benim fikrimi değiştirdi
ihtiyacın yoksa yapma. ben ıkı kere oldum bakmak zor anestezi zor zor yanı en ıyı doktora da yapsan allahın yaptığı gıbı olmuyo. sımdı olmazsa 10 20 sene sonra rahatszlıgnı çekme ıhtımalın yuksek
En İyi Cevaplar