Ellerim pütür pütür oldu ve çatladı üst kısmı. Bir önerisi olan var mı? Sabunumu değiştirmeli miyim? :(

Ellerim pütür pütür oldu ve çatladı üst kısmı. Bir önerisi olan var mı? Sabunumu değiştirmeli miyim? :(

gliserin içerikli el kremi , ilk önce elini normal sıcaklıkta bir kap suyun içinde 4-5 dakika beklet , ellerini hafif ce durula nemli kalsın , kremi bolca sürüp ellerini streç film ile sar sabah pamuk gibi olacaklar , sonraları evden çıkarken o kremden sürmeyi unutma ben böyle yaparım her kışın ellerim pamuk gibi olur :))
Merhabalarr 🤩
El hijyeni ve bakımına her zaman dikkat ediyorum. Hele ki pandeminin başlamasıyla benim için ekstra bir öneme sahip oldu. Ellerimi sıklıkla yıkadığım bu dönemde cildimde ciddi anlamda kuruma oluştuğunu fark ettim.

Mevsim geçişleri, pandemi nedeniyle sık el yıkama derken cildimde oluşan bu kuruluklar yerini çatlaklara ve hafif yaralara bırakmaya başladı. Herkes gibi benim de önceliğim nemlendiricilere koşmak oldu. Çözümü ne kadar nemlendiricilerde arasam da yetersiz olduğunu kabullendim ve kökten değişime karar verdim. Cildim için ilk yeniliği sabunumu değiştirmekte buldum ve bu bana yetti.

Cildimi kurutmasın, cildimi beslesin, onarsın, vegan olsun derken aradığım tüm özellikleri tek bir seride buldum. Savon De Royal Pearl Serisi, 4 farklı koku çeşidinden oluşuyor. Her kokusu 'vay canına' dedirtiyor. 🎉🎉

Savon De Royal Pearl Serisi’nden Eden’s Pearl, mistik bir dünyadan geliyor gibi. Zencefil ve beyaz yasemini buluşturan kokusuyla bana her seferinde ufak bir Uzakdoğu gezintisi yaşatıyor. 🤩

Savon De Royal Pearl Serisi’nden White Pearl, narin müge çiçeği ve tatlı mandalina aromasının harika birleşimiyle cildin gün boyu nemli kalmasını sağlıyor. Cildimin güzelleştiğini görmek beni çok mutlu ediyor. 🥰

Savon De Royal Pearl Serisi’nden Baroque Pearl, barok döneminin ihtişamından etkilenmiş olacak ki zarif şişeleri ve sofistike görünümü ile gören herkesi mest ediyor. Tatlı meyve kokularının hem banyonuzda hem de ellerinizde gün boyu kalmasına hazır olun derim.🥳

Savon De Royal Pearl Serisi’nden Black Pearl, tatlı portakal ve galbanum ile paçuli ve vanilyanın birleşimi, meyve ve çiçek kokularıyla sizi de büyüleyecek. Cildin doğal PH'ı ile uyumlu olması da gözlerinizden kalpler çıkartacak. 😍
Savon De Royal Pearl serisi alkol ve paraben içermemesi, şık ve aromatik olmasıyla senin de favorin olacak. Cildin için sen de bu sıvı sabun serisine mutlaka göz atmalısın!✨
ben olimpos diye bir krem kullanıyorum aloe veralı. 1-2 gün içinde catlamayı durdurdu ve yumusattı sonrasında da iyilestirmeye basladı. günde 2 defa kullanırsan etkili oluyo. eczaneden aldım ben sen de kolayca ulasabilirsin
Sabun kullanmayı bırak derim sabun kuruluj yapar iyice sıvı sabunların zeytin yağlısini kullan ve sürekli ellerini nemlendirici ile nemlendir akşam sabah da vazelin sür iyi gelir
Cevap
18Cevap
Gün içerisinde sık sık ellerini el kremiyle nemlendirmeyi ihmal etme. Bol su iç. Haftada 1 kez hazır el maskelerini kullanmanı da tavsiye ederim.
Benimde catliyor soğukta. Gece krem surde yat. Ama vazelin surersen 2 gunde gecirir.
Sabah öğle akşam bir kaç doz www.leshop.ch/images/ProductsBig/101748.JPG
ellerini sıcak su ile yıka yarım saat sonra krem sür bunu düzenli olarak yap ben öyle yapıyorum
Kucukken bana önerilen : sicakk suyla yika krem sür ve uyu 😄😄😄😄
Sabun önemli ve nemlendirici kremler kullan vazelin de çatlaklara iyi gelir
Geçmiş olsun bilirim soğuktan burnumu hissetmedigim zamanlar olurdu..
Şöyle bir el bile hoşuma gitti çünkü sevgilim olmaadııı
vazelın :) kuru bı cıldın varsa oluyo sogukda
madecassol. by dr. ed
bana en son nıye aldın dıye mesaj atan pomcık agızlı bana mesaj at yazamıyom sana
Limon suyu.
Krem sürüp dolaş.
Vazelin sür sürekli çok iyi geliyor
Nemlendirici krem sür
Bol bol nemlendirici , vazelin sür
Vazelin kullan. en iyisi odur. ciddiyim.
Krem sür. Ellerin ıslak dışarı çıkma.
Bal sür
Arko nem klasik al sur cok iyi geliyo
nivea nemlendirici kullan
Sık sık nemlendir
Eldiven tak ve krem kullan
Bu çok üzücü
ısıtayım :P
Nıvea krem sur
nemlendirici kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?