Rosacea hastalığı olan var mı?
Tedaviye destek olarak ne yapıyorsunuz?
Kızarıklığı ve kaşınmayı ne il önlüyorsunuz?
Tedaviye destek olarak ne yapıyorsunuz?
Kızarıklığı ve kaşınmayı ne il önlüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu bazen iki günde geçer bazen de inat eder. Cilt altı damarların nedeni bilinmeyen şekilde genişlemeye alışmasından kaynaklı.
Kızarıklığı önlemek için ilk yapman gereken, kaşımamayı öğrenmen. Bu damarları daha açar ve kızarma artar.
İkinci yapman gereken karaciğerini zorlayan acı turşu muz baharat kafein kol tarzı ürünleri kullanmamak .
Üçüncü ise , her tür kozmetiğini çöpe atman zira sürerken silerken kaşımış oluyorsun. Havluyu bile dokunmatik kullanman gerek.
Tabii ki doktorun verdiği antihistaminik baskılayıcı ilaçları yeterli ve zamanında almak en önemli şey.
Bunun , derinin bir yanlış öğrenme tepki verme alışkanlığı gibi düşünürsen, alışkanlığı kışkırtmamak giderek o öğrenmenin etkisini sıfırlıyor. Bu dediğim gibi bazen çok kısa sürer bazen de kışkırtma sebep ve miktarına göre daha uzun sürede geçer.
hastalığı hiç duymadım ama kaşıntıyı önleyen su bazlı kremler var,benim ayağımda mantar çıkmıştı ,kaşıntımı anında durduran kremlerden bi tanesi
Excipial Lipo ve Hydro...
LİPO : Oldukça yoğun ve kalın yapıda. Kokusu süper.Yağlı bir yapısı var ama çok güzel nem veriyor. Özellikle kış için ideal. Ben buzdolabında tutup yazında buz gibi sürüyorum hem serinletiyor hemde güzel bir nem veriyor.
HYDRO : Su bazlı, kokusu yine güzel. Çok hafif,akışkan yapıda yağsız bir krem. Bu kremi arkadaşımın cilt doktoru yüzü için vermişti. Ben hiç yüzüme sürmedim fakat beğenerek yüz kremi olarak kullananlar var.
doktora gitmen gerek onun icin. cildini tahriş edici ürünler kullanma. peeling gibi. hassas ciltler icin temizleme ürünleri ve iyi bir nemlendirici al
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar