Kızlar, Ağız ile dudak kenarı arasındaki çizgiler için ne yapmalı?

arkadaşlar ben bebeksi bir yüze sahibim cildimde daha bir kışıklı yok şükür, nazar değmesin. kendimede bakarım. yaşımıda hiç göstermiyorum yalnız şu gülme yerlerinde fazla mimikten heralde çökme oldu, orta dereceli benim. bebeksi bir yüzde sırıtıyor, kötü duruyor. dr gittim dolgu yapılıyormuş hyaluronik asit denen madde koyuyorlarmış. dr kadına; krem falan geçirmez mi dedim krem iyi gelir ama tam geçme olmaz dedi. bide tekrarlamak gerekiyormuş bu küçük operasyonu. bu uygulama çok pahalı ya bide yüze iğne batırıyorlar. vazgeçtim, hem benim cildim hassas. traş bile olsam cildim yanıyor gün boyunca. cildimden çok çekiyorum ben. bu çöküntü işini annem doçent bir dr sormuş. oda yüzümün resmini istemiş ama böyle kadınların kullandığı kremler olur ya onlar geçirmez mi ya. ne olur siz bana yardım edin ya ufacık iki çöküntüye bir buçuk milyar verilmez valla. sen erkeksin demeyin sakın kadın içinde erkek içinde güzellik önemli. ben insanlara kendimi beğendirmek için değil özgüvenimin artması için uğraşıyorum. sizce ben ne yapmalıyım?
Kızlar, Ağız ile dudak kenarı arasındaki çizgiler için ne yapmalı?