Merhaba tatlışlar 💕 Fotoda işaretlediğm gibi dikkatli bakarsanız bir iki dişim yamuk. Dişim hakkında çok takıntılıyım o yüzden beyazlaştırmak için doktora gittiğimde sormuştum ve doktor 3-6 ay arası sürer dedi telle düzelmesi. Ailem dahil çoğu kişi boşver boşuna uğraşma diyorlar. Tel taktıran arkadaşlarım çok şikayet ediyor sürekli bakımı filan zor sıkıntı diye. Sorum şu sizce tel taktırmam gerek mi yani yamukluğu çok mu göze çarpıyor?
Evet, iğrenç hem de çok göze çarpıyor. 😷
Hayır, iyi bence normal duruyor. 👍🏼
Ben gizli kullanıcı olup senin moralini bozacak bir cevap atmaya geldim. 👹💩
Çok rahatsız olmuyorsan boşver sen soylemesen farketmeyecektim. Evet bakımı çok zor ben 738 gün tel taktim bir yıl oldu teller cikali geceleri aparey takiyorum yatmadan önce ve fırça seçiminde de yumuşak kullanıyor hala ugrastiriyor anlayacağın ama çıkardıktan sonra goruntu şahane :)
bir kere dislerin bembeyaz bu süper 🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻 İkincisi yani ben sorun edecek bisey goremedim ki cok takintiliyimdir, senelerce tel. takmak bence kolay değil
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşşekkür ederim :) evet ben de çok takıntılıyım da işte bakımı hatta diyeti diyeceğim çok sıkıntılı olduğu için çekiniyorum.
Ben 10 sene tel tedavisi gördüm ve rahatlıkla söyleyebilirim; dünyanın en ızdıraplı tedavilerinden biri. Kesinlikle ihtiyacın yok dişlerin gayet güzel.
Yok ya benim bir ay olacak bir zararını görmedim. Dişinin önğndeki eski layer gidiyor yenisi ortaya çıkıyor o yüzden beyaz yani. Yaptırdıktan sonra da bakım şart tabi benim normalde de sigara/kahve tüketmesinin için dişim çok sarı değildi ama şimdi daha da beyazladı :)
Sen gizli olduktan sonra ben gizli kullanıcı olup laf soksam haklıyımdır. Ama senin gibi ego tatmini yapıp kendimi gizleyecek kadar alçalmadım. Bari başkasından beklediğin şeyi önce kendin yapsaydın.
Direkt yamuk olduğunu söylemesen, gözüme çarpmazdı bile.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ya kafayımı yedin benim biri kısa biri uzun igrenc duruyo seninn dislerin cok guzel neyi dert ediyosunki maddi durumunu bosa harcama bak ben bulamıyorum yaptırıcak para
En İyi Cevaplar