Çatıyorum farkına varmadan:) ne yapabilirim kırışık için önerisi olan var mı görünür degil ama şimdiden önlem alıyım istiyorum.
Bide missha nın bb kremlerini nerelerde bulabilirim?
Bide missha nın bb kremlerini nerelerde bulabilirim?
ya botoks yaptiracaksin ya da catmamaya calisacaksin, missha bb cream i ben ebayden alıyorum. ama tr sitesi de var. ordan da alabilirsin
canım benm cildim yağlı hep pudra kullanıyorum ama bb krem almak istiyorum memnun musun parlama yapıyor mu?
teşekkr ederim canım çok saol bide zararı var mı sence? hani fondoten sürünce bi ağırlık oluyo ya öyle değil demi aslında cildime bişy kullanmayım diyorum en zararsızı bb kremdir diye alıcam zamanını çaldım çok saol bu arada:)
rica ederim ne demek =) güzelce temizledigin sürece hic bir sorun olmaz.yazdigim fondotenler agir degil, onlar da dogal duruyor. ama bb cream'i nasil desem, böyle aydınlık duruyor cildin. fondoten oldugu anlasilmiyor.baska markalardan da bb cream aldım ama korelilerin yaptigi kesinlikle en iyisi. ben missha nin 21 numarasını kullanıyorum. beyaz tenliyim. ama sen bugday tenliysen 23 numarasını al. satıcılara dikkat et cunku sahtesi cok fazla piyasada.
saol canım:)
masaj yap ıntrnete yaz goz cevrsı ve alın kırısıklerı ıcın masjlr var
daha kötü olmaz heralde demi? yanlış yapılan masajlar zararlı diye duymuştum
saol canım:)
güler yüzlü olmayı denersen eger kaşlar çatılmamış olur somurtgan bir yüzü aman yarabbim düşünemiyorum
somurtkan değilim renkli gözlüyüm dışarı çıkar çıkmaz çatıyorum kaşlarımı güneş gözlerimi alıyor güneş olmasa bile açamıyorum
20 yasındayken bi önlem alayım demiştim ya pek alınacak önlem yok sanırım çatmamaya bakıyım ben:)
asabislikle deyilde psikoj,ikle oluyor sanıırm senin catmaların
güneşten oluyor benm kaşlarımı çatmam:)
günese karsı bir alaerjinmi var
Cevap
10Cevap
alnımdada var benim memati gibi oluyor alnım sinir oluyorum :S
Benimde kaşlarım çok oynaktır solda ki direk fırlar havaya zaten. Puuuf sabit dursalar iyiydi.
bende de var ama ben hep gülerim hiç çatmam yine var yok mu tedavi ha erken yaşlancağım :S
en güzel önlem çatmamak tabi :)
Bu kadar kafaya takmama malısın bence.
kaşlarını çatmamaya çalış
gülümse, gülümse gülümse
niye çattın kaşlarını
çatma kaşlarını en iyi çözüm bu :)
Çatma sorun olmaz o zaman kesin çözüm:)
bende yemek yerken agzım acılıyor napayım acaba :S
Çat bakim kaşını :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar